( van onze Internationale Media-Maffia redactie)

bloedboek2-1Amsterdam-Noir-Moord op Thomas van der Bijl om rechten ‘ Heineken-Bloedboek’ gaat nu eindelijk geld opbrengen voor Peter R. de Vries en zijn Heineken-Ontvoerders.
Gaan de opbrengsten van de film naar de slachtoffers van het “Heineken-Bloedboek”?
Derderangs Soapie acteur Mark van Eeuwen gaat rol Frans Meijer na doen volgens Peter R. de Vries.

Wannabe Acteur Mark van Eeuwen en Guirec van Slingelandt lid geworden van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.
Kreeg nog niet ze lang geleden het ‘Swingers echtpaar Peter R de Vries’ met Bastaard kind een briesende en dreigende Willem Holleeder thuis te Naarden aan de deur over de verdeling van het “Heineken-Bloedboek”.

[youtube http://youtu.be/n6rYxqoTAf0]

Willem Holleeder en Peter R. de Vries liegen om reden doodsbedreiginguit pure lijfsbehoud.
En Peter R. het van angst direct dun door de broek deed en gelijk samen met zijn ‘swingers-vrouwtje’ het politiebureau invlogen om aangiften te doen tegen Willem Holleeder.
De hele Nederlandse Pers is het overigens tot heden niet opgevallen dat Willem Holleeder voor die bedreiging en mogelijk afpersing niet voor een Rechter heeft moeten verschijnen in tegenstelling tot Steve Brown die op grond van een artikeltje waar tegen Peter R. en zijn twee Side-Kicks Koen Scharrenberg en ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ toen valse aangifte tegen hadden gedaan wegens bedreiging binnen drie maanden voor de rechter stond. Kennelijk lijdt de Pers en de Pulp-media als het gaat om Peter R. de Vries zijn mis en wandaden zoals zijn vastgestelde Leugens in de tot levenslang veroordeelde Louis Hagemann weer eens aan angst Tunnelvisie.

Nog  geen enkele maanden geleden werd de zelf verklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’ na een twitter van Steve Brown en de Street Soldiers redactie, dat zij deze vrolijke ‘Bloed-Tour’ onderleiding van Peter R. ook spontaan zouden gaan meedoen, Peter  direct onwel werd en het weer dun door de broek deed en schitterde als aanwezige voor de zijn rondleiding.

Misdaadboek loont in Banana-fraude-Nederland.
Twitter actieshotsPeter R. de Vries had ‘s-morgens nog  getwittert dat hij zich verheugde om de ‘verfilmers-Witwassers’ van het “Heineken- BloedBoek” feestelijk rond te leiden langs de plekken waar Freddie Heineken als hond was behandelt. En  Peter R .de Vries toen op kosten van zijn toenmalige ‘Volks-Maffia Boss Klaas Bruinsma’ ( en nadien op kosten van zijn andere bazen Cor van Hout en Willem Holleeder veelvuldig zijn perverse lusten had bot gevierd op de ‘Volkse–prostituees’ in o.a. Yab Yum. Dat waren nog eens Mooie tijden voor ‘Wippende- Peter R.’ en zijn ‘Volks-Onderwereld  boss Willem Holleeder’.

Politie-informant Peter R. de Vries Tipt Holleeder keer op keer de bak in.
Peter R. is toch wel iets slimmer ( en laffer) gebleken dan zijn Boss Willem Holleeder, want Peter R. heeft in tegenstelling tot Willem Holleeder sindsdien niet één dag in de cel doorgebracht en voor Holleeder staat de teller inmiddels al op een jaar of twintig lik, maar dat terzijde. Of Peter R. als stiekeme politie- informant voor de politie daar ook mede de hand in heeft gehad staat voor ons wel vast.

Algemeen bekend: Ruzie ‘Heineken-boek’ motief voor moord.

thomas_van_der_bijl11

Van Hollywood naar de duistere spelonken van London.
Nu sleept de verfilming van het Heineken-BloedBoek zich al duister een kleine twee jaar voort en wordt steeds duister uitgesteld en duister verplaats van Amerika, naar Engeland en dan weer naar Canada, maar nu is kennelijk toch eindelijk de kogel door de kerk volgens Peter R. de Vries. en gaat de derderangs Soapie acteur Mark van Eeuwen Cor van Hout na spelen. Konden zij niemand anders vinden?

Ook wij van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir verheugen ons op de komende verfilming van het “Heineken-BloedBoek” te Amsterdam-Noir om ook wat beelden te schieten van die opnames en wat ‘Street Soldier-interviewtjes’ af te nemen met de regisseur en de acteurs Anthony Hopkins,Jim Sturgess, Ryan Kwanten en Sam Worthington en werkloze Soapi Mark van Eewen. Hopelijk treffen wij deze keer wel Peter R. de Vries aan……..

Zo willen wij o.a. graag weten waarom de opbrengst van deze film niet bijv. gaan naar de weduwe van Thomas van der Bijl, die volgens haar door Peter R. de Vries is vermoord om de rechten van het “Heineken-BloedBoek”.  Ook bizare te noemem dat justitie en de Pers dat feit nooit heeft onderzocht.

Ook willen wij graag weten of de verfilming aandacht gaat geven dat er kennelijk iemand vermoord is om de rechten van het “Heineken-BloedBoek” en de opbrengsten kennelijk voor een deel zwart ( 75 % ?) gaan naar de daders van de Heineken ontvoering en de Thomas van der Bijl moordenaars middels Katvanger en Witwasser Peter R. de Vries.

De Fictie-film heeft de titel The Kidnapping of Freddy Heineken gekregen en wordt ‘geregisseerd’ door de zwaar aan cocaïne en drank verslaafde Zweedse regisseur Daniel Alfredson.

Opmerking; wij hebben dit artikel voor commentaar voorgelegd aan Antony Hopkins en Daniel Alfredson en Embankment Films en Evra Media Solution.
(info@embankmentfilms.com, info@averlp.com, psussman@averlp.com, mhirshberg@evrasolutions.com, .psussman@averlp.com, nyc.equities.newsroom@news.reuters.com, ottawa@metronews.ca, torsun.citydesk@sunmedia.ca, james.wallace@sunmedia.ca, breakingnews@cp24.com  breakingnews@cp24.com,postmaster@cityoflondon.police.uk, rnicita@caa.com, cemanuel@loeb.com, letters@ew.com)