• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

( door het oude mannen- NSB-VOD- de Telegraaf en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-De US,UK, EU, Canada en Australische Laagste en Midden klasse wordt in de uitzichtloze armoede gestort door de ‘US-Taxfree-War Crime-Elite’ en zijn ‘US-puppet -SS-NATO-Staatjes’ voor de US-proxy Oorlog tegen Rusland voor CIA-Puppet- AZOV-NAZI-Killer-Clown-Zelenski en zijn peperdure Call gril Wife. Rutte&CO: “Het is ook Oké, armoede maakt gezond geldt voor iedereen behalve mijn Duivelse bazen de ‘Taxfree-Pedo-Meetoo Rapits-Elite’ en mijn ‘Taxfree-VOC-Genocide – Miljardair-King Willem en zijn Parasieten Huisjesmelker Prins Bernhard- familie” en onze Held der Helden Zelensky, want die Moordenaar maken wij nu veelvoudig ‘Taxfree-Bloed-Miljonair’ met uw belasting geld, Heil onze ‘Francking Gas en Wapenhandel- Furher Biden”, hihihihih .

Zeves:”Correction: Not one of the most corrupted countries in Europe but the most corrupted country in Europe. As a merchant seafarer I was there 2 years ago for wheat loading and ammount of corruption over there is just insane. I’ve been all over the world but I’ve never seen such open bribe blackmails starting from custom officers, cargo hold inspectors, PSC inspectors etc. You are just forced to pay thousands of dollars under the table to have smooth operations or otherwise vessel will be forced to sail out or even detained until payment is done. But what shocked me the most is a fact that even low rank, unknown port officials have the power to stop cargo operations until they are bribed for literally doing nothing”

Halsema Boerka Ok, Gele Hestjes Nee! & Vluchtelingen gaan voor Amsterdammers met huisvesting(video’s)& A-Sociaal- NWO-Corona- GroenLinks-Rechts-Zwarte Ster-Keizerin-Halsema’& met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij niet gearresteerd voor Tonnen Fraude&Witwassen en mag blijven als Burgemeester& Dood aan de Russen door de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Pedo-Elite’ gaat maar door(Video’s)

‘NWO-Nazi-Elite- GroenLinks Rechts-Keizerin van ‘Expats& yuppie& VIP-AZOV-Nazi-Vluchtelingen- Amsterdam -Femke Halsema’s ‘ Loverboy- man Oey’ onder vuur , maar het corrupte drietal Halsema , Oey en Shula Rijxman  horen thuis in de cel : ‘Duurste tv-flop van de zomer!’

‘Loverboy-Pistolen -bedrieger -Robert Oey’, een van de geliefde van de extreem corrupte cocaïne snuivende Femke Halsema, ligt onder vuur. Hij bezorgt de D66-NPO volgens kijkcijferprofessor Tina Nijkamp veruit de duurste televisieflop van het hele zomerseizoen. De D66- NPO zendt momenteel elke woensdagavond de Oey-Zakkenvullers-documentaireserie ‘ Niet In het brein van de bedriegers Halsema en Oey en D66′- Wethouder Shula Rijxman  ’ uit, waarin de verhalen van internationale meesteroplichters worden verteld door een Nep en fop team van experts ( allemaal vriendjes van Oey ) . De regie is in handen van Bedrieger Robert Oey, een van de geliefde van de Amsterdamse burgemeester en bedrieger Femke Halsema. Dat deze Nep en fop docu nog goed gekeurd is en gefinancierd is door ‘Netwerk-Neuk er op los-Wethouder Shula Rijxman‘  als ‘D66-Neuk er op los netwerk-NPO Voorzitter’ wordt niet vermeld in de geflopte Oey-Docu. Meer Lezen: https://www.mediacourant.nl/2022/07/femke-halsemas-man-onder-vuur-duurste-tv-flop-van-de-zomer

 De Schaamte voorbij: Waarom haalt de extreem corrupte D66-Doofpot-Minister& ‘Moordenaar’- Franc Weerwind Ali B. en zijn cocaïne -dealer ‘SBS-NPO-NCRV- Frank Masmeijer’ uit de cel, dat leest u hier(Video’s)

Why Do We Keep Listening To The ‘CIA-CNN& AIVD-D66-NPO-TV’ Generals en AIVD-Trollen- journalisten Nazi-NSB-Judas- Rudy Bouma and Nazi-NSB- Judas- Roel Pauw On US-puppet State- ‘CIA-AZOV-NAZI- Corrupt-Ukraine’?

Het altijd liegende US-puppet- Regime Rutte en Kaag vervullen Duivelse-sleutelrol in 1 % Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Killers- NWO. Great Reset Document werpt licht op mondiale Duivesle WEF-agenda. Op internet is een pdf-document verschenen bestaande uit 51 pagina’s waaruit blijkt dat Nederland de mondiale WEF-agenda aanvoert. Speelt Nederland een sleutelrol in de Great Reset?Het World Economic Forum schrijft bijvoorbeeld in een brief aan D66-leider Sigrid Kaag dat ‘begin 2022 de wereld uit de pandemie is’ en dat de discussie zich nu zal focussen op het vormgeven van beleid in het ‘post-coronatijdperk’ onder het thema ‘Great Reset’.Meer lezen: https://www.ninefornews.nl/vervult-nederland-sleutelrol-in-great-reset-document-werpt-licht-op-mondiale-wef-agenda/

Het is haast onmogelijk om een debat te voeren over de ‘US-Vazal-Staatje-NAZI-AZOV-Oekraïne’ en de Oekraïense- VIP-NAZ-AZOV-Vluchteling” . Door de druk van o.a.. de Staats-D66-NPO=media en de extreem corrupte en laffe Gevestigde Orde NSB politiek van met name de ‘Nep en Fop Christen- CDA,’ VVD-misdaadgroep’, PvdA-Hoertjes” , GroenLinks Rechts, de ‘Incest-Bijbel-belt-CHU’ en Pedo-Rapist-Meetoo-misdaadpartij- D66” worden onwelgevallige meningen en de ‘Assange-waarheid de kop ingedrukt. FVD daarentegen staat wél voor het vrije woord, de open samenleving zonder de ‘US-WEF-Bilderberg-puppet -altijd liegend Regime Rutte& CIA Trol-Kaag-Anis al Qaq” , ‘Brievenbus-witwasser- CDA-Rat in pak-Hoekstra’ en schijnheilig-Segers. Daarom organiseerden we een symposium!;

Corrupte dubbelrol voormalig ‘Staats-AIVD-D66-Media-Trol-NPO-baas- Shula Rijxman’ had PVV Bosman al ontmaskert& te jonge stagiaires aanrander- Junkie-Matthijs van Nieuwkerk’ loopt nog steeds vrij rond. Wanneer wordt dat ‘Zooitje-Elite-D66 -Pedo-Metoo-corrupte-Lubach-Tuig’& ‘NPO-D66-Boss Rijkman’& ‘NPO-Star-Coca-Junkie-Matthijs van Nieuwerk’ op grond van het Wetboek van strafrecht gearresteerd(Video’s)


Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’(Video’s). Soroa-Schwab-NWO-Elite-Nazi-Killers-Puppets-Wereldleiders & US-Puppet-Pedo-&Nazi-Zorgtoeslag-Bazen- Rutte&Kaag brengen massaal (Oekraïense-AZOV)-Nazigroet aka ”Dood aan de Russen en arme mensen en Assange(de Waarheid) tijdens, voor en na ‘All inclusive-Nazi-Woke-Transgender-Songvestival’ in dienst van de ‘US-Nazi-Petro-Dollar-Oorlog’ tegen Rusland(Video’s)

US-Nazi-Oekraïense Waanzin’‘: ‘Oorlogshitser-Dood aan de Russen-D66-CIA-Trol Sjoerdsma’ schiet weer in een ‘SS-psychose:” Boeren zijn Terroristen, die mijn’D66-NPO’en mijn ‘Judas-CDA-Gabber Boswijk’aanvallen” & ‘D66-Oorlogsmisdadiger Jonkvouw-Ollongren’ miskoop voor 1 miljard extra aan US-F35, maar er is geen 500 euro voor de Laagste en Middenklasse, die kunnen doodvriezen & Boy-Klaver vind alles goed in zijn kapitale villa en is zwaar aan de LSD(Video’s)

Fossil gas, liquefied:

What LNG is and why it is a looming climate disaster. Maakt US Biden’s Vibrator -D66-Freakje Rob Jetten en zijn D66-NPO- Outlet niets uit!!!!!!

‘US-Elite-War Crime- Nazi Waanzin met Puppet President Joe Biden:


US wapen industrie en Fracking Gas ( 11 x duurder dan Russische Gas(Video)) met hun puppet- kleine meisjes-snuiver Biden Wint op alle Fronten van zijn Slaaf-Staten EU, UK, Canada en Australië. En US, EU, UK, Canada en Australië burgers verliezen op alle Fronten : Gasunie haalt in Eemshaven 7 miljard kuub US- Fracking Gas-lng binnen & ‘D66-freakje Rob Jette’ is de meest Misbruikte Vibrator door Biden & US-Puppet-Nazi-Rutte koopt voor een extra mijlader of meer US-F35 en laat 4.5 miljoen NL Burgers Stikken in de ‘Dood aan de Boeren-Stikstof’.

De ‘dr. Goebbels-AIVD-NPO van Voorzitter D66- Media-Trol Rijxman en Pimp&Mega-Fraudeur Frans Klein”: “Waarom ‘Nazi-IG Faber-Prins Bernhard & Taxfree-King Willem-Bilderberg-Elite-misdaadgroep’ een dankbaar onderwerp is voor complotdenkers en Dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid( Assange)”(Videos)

Nederland keert zich tegen ‘Nazi-uitspraak -US-Puppet-Rutte aka “Mussert” over ‘onze NSB-SS-oorlog tegen de Russen’ en ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne hoort bij de EU’ en die van CDA- Nazi-Duivel-Hoekstra ‘regels Bilderberg gaan voor de Grondwet'(Video): Landverraad en Overtreding Grondwet en dus strafbaar& Inktzwart Historisch moment : Deja Vu: Voor het eerst na de Tweede Wereld Oorlog staat er weer een Duitse ‘Hitler-Fuhrer- Scholz’ in Kiev & Pikant: ‘D66- CIA-Trol Sjoerdsma’ krijgt spontaan een ‘SS-orgasme’(Video’s)

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTO-TV met ‘Underground Presentator- Verzetsheld ing Steve Brown’  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-Toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen GroenLinksRechts Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma zie vanaf 14. 57 en  zie de schokkende beelden dat Taxfree-VOC-Genociden- King Willem met zijn peperdure   Pooiers-Speed boot expres arme sloebers bij de Voedselbank in IJmuiden op de pier kletsnat vaart:

Ooit stemde het Nederlandse Volk tegen het Associatieverdrag(Video) met het extreem corrupte Nazi-Oekraïne en Rutte beloofde-loog dat Oekraïens nooit bij de EU zou Komen(Rutte- Inlegvel) en nu beslist de niet gekozen Voorzitter en eveneens corrupte Nazi-Ursula von der Leyen van de eveneens corrupte EU Commissie dat US-NAZI-AZOW-Oekraïne toch bij de EU moet. ‘ Schijndocraat-D66-Pedo-Rapist-Metoo- CIA- Trol Sjoerdsma’ is ontploft van ‘SS-EU- Dood aan de Russen-blijdschap(Video’s).

Nederland heeft voor 7 miljard kuub vloeibaar gemaakt gas (lng) in contracten vastgelegd.
Het gas wordt vanaf augustus geïmporteerd in de Eemshaven. Gasunie-dochter EemsEnergyTerminal heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de US Katvangers leveranciers Taxfree- ČEZ en Royal-King Willem-Shell Western LNG. Nederland probeert op korte termijn onder grote druk de gasvoorraad fors aan te vullen. „Hiermee is een belangrijke voorwaarde voor de zekerheid voor de levering van US-Fracnkig- Gas-lng vastgelegd”, aldus staatsbedrijf Gasunie donderdag over de bereikte deals.Nederland wil onafhankelijk worden van Russisch gas en Slaaf van het US-Franking Gas . EU-Taxfree-War Crime-Killer-Elite vreest dat president Poetin snel de Russische gaskraan naar Europa via de Nord Stream-pijleiding sluit en daar heeft hij nog gelijk in ook.

Meer Boeren en lage en midden Klasse aan het Nazi-Rutte& Jetten US- Francking-Gas.

De verdubbeling van de import van US-Franking-vloeibaar gas hoort volgens US-puppet-D66-minister Freakje-Jetten (Klimaat en Energie, maar bovenal de Vibrator van Biden) bij geen versnelde verduurzaming, „maar ook om ons voor te bereiden op komende winter,hihihihihi en nee ik zit nu niet in de Anus van mijn Boss Biden .” Hij wijst op ruime interesse van misdadige bedrijven om nog meer US-Franking Gas-vloeibaar gas te importeren. Het US-puppet Nazi-Zorgtoeslag& Pedo- Boss Rutte regime wil het Groningen-veld met aardgas niet extra openzetten, uit vrees voor meer bevingen en schade, hahahahaha.In de Eemshaven tuigt Gasunie momenteel een US-lng-terminal op, met twee drijvende platforms, de Exmar S188 en Golar Inglo. Die verdubbelen daarmee de capaciteit van de enige US- lng-terminal van Nederland, op de Rotterdamse Maasvlakte, vanaf eind augustus. De beide platforms in de Eemshaven hebben een doorvoercapaciteit van 8 miljard kuub-US- gas lng per jaar en dan te bekenden dat voor de door de US uitgelokte Oorlog tegen Rusland er o,oo US-Franking Gas door Nederland werd geïmporteerd . Zij vormen de komende vijf jaar dit vloeibaar gemaakte geïmporteerde US-gas om tot aardgas, dat dan in de pijpleidingen van het landelijk net gebracht kan worden, wat extreem Milieu vervuilend is en 11 x duurder dan het schonere Russische Gas.

Bergermeer, Nederlands grootste gasopslag voor hoogcalorisch gas, wordt voorlopig voor slechts voor 68% gevuld, meldde US-puppet -D66-minister Freakje Jetten deze week in zijn Staats- dr. Goebbels-AIVD D66-NPO Outlet . De Mijnraad noemde dat in een reactie’ niet verstandig’. Op dit moment is Bergermeer voor 38,4% gevuld.

US-Nazi-Oekraïne Waanzin’: Lage en Middenklassen en Boeren moeten niet bang zijn voor Russen, maar voor ‘US-Puppet-Nazi- Rutte & CDA & D66 & CHU-misdaadbende: Schokkende Beelden van ‘Politie-Gestapo’ van ”US-Puppet Nazi-Rutte die schiet op vreedzame boeren gaan hele wereld over: ‘En Nazi-Rutte zag dat het goed was’(Video’s)

Andere US-Fracking- gasopslagen worden wel verder gevuld. Het US -Puppet Nazi- regime Rutte haalt daarmee het minium vullingspercentage van 80% dat in Europa is afgesproken met zoals ‘Dart-Vader- Biden’ eist met US-Fraking Gas en de Nederlandse Lage en Midden Klasse kunnen dood vriezen en de Boeren worden inmiddels van hun land geschoten door de NSB-Politie van het US -Puppet Nazi- regime Rutte, Hoekstra, Kaag-Anis al Qaq en Segers.

Ondertussen: US-Puppet-CDA Rat in Pak-Brievenbus-Witwasser- Hoekstra ontwijkt vragen Verzetsheld- Van Meijeren over ‘Nazi-Prins Bernhard IG-Faber-Joden-Slachting&Taxfree-VOC- Genocide -King Willem- NWO-Elite-crime-Bilderbergconferentie.

D66-Pedo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten & Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: