( van onze Wordt Wakker redactie i.s.m Nine for News(Video’s ))

AMSTERDAM-NOIR-Crisisberaad -‘D66-Pedo-Rapits-Metoo -Misdaad–Nazi-partij’ met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren& ‘Neuk en Snuif-gabber Franc Weerwind van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’.

‘CDA-Leider- Rat in pak-McKinsey -Brievenbus-Witwasser- Bilderberg-WEF- Food-HUB-Rockefeller- Foundation Puppet-Hoekstra’ krijgt onder uit de zak op ‘CDA-leden-congres’, omdat hij meewerkt dat het Land van de Boeren wordt gestolen voor ‘ Bilderberg-WEF-Food-HUB en Gates, maar zwijgt dat Hoekstra& Rutte de Laagste en Middenklasse laat doodvriezen voor US-Nazi-Oekraïne door o.a. het niet uitkeren van de sowieso miezerige 500 euro& ‘Boy-Klaver’ zit aan de LSD !!!!!!! (video’s)

Wat u nooit ziet bij de ‘dr. Goebbels- NPO/NOS-journaal’& Gevestigde-NSB-Orde Kranten Parool, De Tegegraaf,etc.: ‘US-Fracking Gas & Wapenhandel-Elite-Gangsters’ hebben Rusland de Oorlog verklaard en vullen nu hun zakken met miljarden ‘Bloed-Winst’ door u betaald! De US- NW0-Elite-Nazi-proxyoorlog’ in hun Oekraïne nader uitgelegd’(Video’s)

Uit de Oude Politieke Rat in pak Doos:

Wat u niet ziet bij de Staats-NOS: Exorbitant cost, multiple failures, years overdue F35. US-puupte-nazi-Rutte het is Oké! (Video’s)‘Mega JSF-Order’ juicht Top VVD-Gangsterin ‘Yab Yum Hennis’ en de ‘NSB-Telegraaf’, maar zwijgen over de bodemloze miljarden put(Video) & Nieuwe klap voor het reeds ernstig beschadigde aanzien van de VVD ex Call girl Jeanine Hennis-Plasschaert(Video).

Amerika First :Weer Bloedbad celebration independence day en daar kwam geen Rus aan te Pas & 2 Philadelphia politieagenten neergeschoten en weer een Black vermoord door Killer-Cops en Genocide of 100 million Native Americans the True Meaning of Thanksgiving(Video) en ook daar kwam geen een Rus aan te Pas. ‘Dart-vader-Furher-Biden’& zijn Puppets -Nazi’s-Zelensky& Rutte: Pas op voor de Russen en Chinezen en Boeren en arme mensen.(Video’s)

Duivelse -CDA-Oorlog’s-misdadiger-Bijleveld’: de Liegende Oorlog’s Misdadigers US puppets- Nazi- Rutte, VVD-Yab- Yum-Hennis, ‘PvdA-Hoertjes-Koenders, Ploumen, ‘OM-Pedo-Boss Top-VVD-boef-Van der Steur’ wisten ook van Burgerdoden in Irak en SyriëKuch) (Video’s)’& Dood door schuld-VVD-Yab Yum-Hennis’ gaat in Irak haar Zakken vullen(Video’s)

Wij hebben markant als enige en eerste vanaf dag een gesteld dat de door de ‘US-Taxfree-War-Crime-Pedo-Rapist-Metoo- Binden, Trump, Gates, Clinton& Fracking Gas en Wapenhandel-Killer Elite’ weer eens nu een uitgelokte Proxy-Oorlog tegen Rusland weer een Win- Win is voor de US-Killer-Elite’: “De ‘US-Taxfree-War Crime- Francking Gas& Wapenhandel- Soros-Gates-Killer-Elite’  Wint op alle Fronten, terwijl er Russen en Oekraïners  sterven en de armen in de EU en US nog armer worden en 17 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger & De Elite van Duitsland koopt 100 miljard aan Wapens van de US en heeft zich reeds compleet overgeven aan de US-Elite& RT en ongehoordTV op Zwart in de EU en NL. En daar hoorde wij gisteren op de Dam bij de ‘CIA&AIVD-Soros-Schwab- pro- Oekraïne -US en anti- Rusland- demonstratie’ helemaal niemand over!(Video’s)

De Geldpers gaat weer overuren draaien en de inflatie gaat nog hoger: ‘US and Dutch-Taxfree-Elite-Crime-Banks’ Get Burned by Risky Debt and not by Russia, Imperiling Buyout Activity(Video)& ‘US-Puppet-Nazi- Rutte’: “No 500 euro voor de lage en middenklasse en Dood aan de Boeren en arme mensen en de Russen”& Duivelse- Topbankiers gaan ook mee met ‘Eeuwig-Vliegend-Elite-Pedo-Luxe Hotel’ voor de 1 %.(Video).

‘Oorlog-Hitser-Dood aan de Russen-D66-CIA-Trol Sjoerdsma’ schiet weer een in een SS-psychose en schreeuwt moord en brand om boerenblokkade Mediapark: ‘Pedo-Rapist-Meetoo-D66-misdaadpartij doet weer alsof er een terreuraanslag is’ Maandag waren overal in het land acties tegen de ingrijpende Dood aan de Boeren stikstofplannen van het ‘US-Puppet -Nazi-zorgtoeslag en Pedo-Boss-kabinet Rutte, Hoekstra, Kaag Anis al Qaq en Segers’. Protesterende boeren ( en arme mensen) die vechten voor hun leven en dat van hun kinderen hebben in het land onder meer distributiecentra van supermarkten geblokkeerd. Nu is het voedsel in de supermarkt sowieso bijna niet meer betaalbaar voor de Massa, dus voor hen maakt dat niet veel uit. Veel mensen leven inmiddels uit de Vuilnisbakken van de extreem Milieu vervuilende Villa’s ’s van de extreem corrupte Top Politici en Ministers en’ Rat in pak- Bestuur-Gangsters( Video)” en van Taxfree-Ultra-Rijken-VOC- Genocide-King Willem en zijn Parasieten familie ”.

Geen Complot: Taxfree-Royal-Maffia-Vastgoedbedrijf-Pinnacle’’ van ‘Huisjesmelker Prins Bernhard ‘koopt’ met geld van de ING-Elite-Misdaad- Bank Mediapark Hilversum(Video’s)

De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SALTOTV en Verzetsheld- ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis nooit zal worden vervolgd:

Maandagochtend is daarnaast de ingang van het Mediapark van Huisjesmelker Prins Bernhard in Hilversum bij de Mies Bouwman-boulevard geblokkeerd met boomstammen. Volgens een altijd liegende woordvoerder van de Staats- dr. Goebbels- AIVD-D66-NPO( vangt jaarlijks 1.1 miljard subsidie van US-puppet-Naziregime- Rutte’) heeft de actie geen gevolgen voor de ‘Dood aan de Russen en Chinezen en Boeren en arme mensen en de Waarheid ( Assange)- Fake News-uitzendingen’. De D66-nazi-NPO-woordvoeder : “wij blijven de massa hersenspoelen tot de Untergang en/of als onze Rutte- subsidie stopt”:

Getoeter te horen in live-uitzending
Vorige week was ook een protestactie van boeren bij het Mediapark. Toen hield een groep van tientallen boeren enkele uren een verrassingsactie, waarna de D66-NOS de ingangen van het gebouw sloot waar Fake News-nieuwsuitzendingen worden verzorgd. Het getoeter van de trekkers was te horen in de live-uitzending op D66-NPO Radio 5.

Tweede Kamerlid Oorloghitser- Dood aan de Russen CIA-Trol- Sjoerd Sjoerdsma (D66) schreeuwt moord en brand om de boerenblokkade. “ Ons Prins Bernhard Mediapark wordt geblokkeerd door boeren. Wegwezen daar: geen blokkades, intimidaties of bedreigingen richting onze D66- journalisten (en anderen NSB-er en SS-er )!” twittert CIA-Trol-Sjoerdsma. Alleen mensen( D66&CIA&AIVD& MI6-Trollen) die hem volgen, kunnen positief reageren op zijn Cencuur-D66-Trollen- tweet”.

Terreuraanslag
Het psychopathische hysterische Kamerlid krijgt veel kritiek. “Paar blokjes haardhout bij het Mediapark afgeleverd en D66 doet weer alsof er een terreuraanslag is,” reageert columnist Marianne Zwagerman.

Neuroloog Jan Bonte schrijft: “Over volksvertegenwoordigers gesproken: daar houdt CIA-Trol- Sjoerdsma niet van. Dus reageren mag niet. Dit is net zo’n held als zijn collega in crime Tjeerd de Groot: klappen voor de US-CIA-puppet – Nazi-AZOV-acteur& Killer-Clown – Joodse Kapo en Bloed- Miljardair Zelenski, maar bang voor zijn eigen schaduw.”“Ik vind dat een prima actie,” zegt arts Maarten Vasbinder.

Geen Complot:
Steve Brown en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIr/SaltoTV :”GroenLinksRechts ontmaskerd als Miljonairs in grote Milieu vervuilende Villa’s”(Video’s) :

De ‘NSB-Tweede Slaap-kamer bekent kleur en gaat ‘Duivels- akkoord met de versnelde aankoop van zes nieuwe F35 straaljagers( duurste en slechte Straaljager ter wereld) en vier onbemande killerdrones van hun’ Furher Dart-vader Biden’. Zelfs GroenLinks Rechts met ‘Yes we can- Boy Klaver’, die tegenwoordig zwaar aan de LsS zit – ooit fervent Nep en Fop-tegenstander van de JSF – kan leven met de aanschaf van nieuwe – Dood aan de Russen en arme mensen toestellen. Oppositiepartijen PVV en SP zijn de enige die tegen zijn: „Dit wordt WELL ff er vlak voor het zomerreces doorgedrukt, MAAR GEEN 500 EURO VOOR Burgers die aan de G-Honger liggen.”

Het US-puppet- Nazi- kabinet-Rutte” spendeert met stoom en kokend water ruim een miljard euro extra en de ervaring en feiten heeft geleerd dat het in werkelijkheid altijd een veelvoud aan miljarden gaat worden aan zes nieuwe F-35’s en vier MQ-9 Reaper-drones, maar 500,- euro voor de Laagste en midden klasse ho maar, die kunnen dood vriezen en /of verhongeren . De extreem durende amper vliegende toestellen zouden later deze US-puppet-Nazi-‘Rutte-kabinetsperiode worden besteld, maar dit is nu naar voren gehaald. De zes F-35’s worden naar verwachting in 2025 geleverd. Daarvoor was het wel nodig om de straaljagers vóór half juli dit jaar te kopen.

Bij voorkeur doen we het niet via deze route”, bralt- D66-minister-Oorlogs-misdadiger- Jonkvrouw- Kajsa Ollongren (Defensieaankoop US wapens ) maandag bij een ingelast overval- debat in de NSB-Tweede Slaap-Kamer. „Dit is ongebruikelijk, maar we leven dan ook in bijzondere tijden,hihihihihih . Het vraagt erom dat we – waar zich Duivelse kansen voordoen – we die Duivelse kansen grijpen.” Omdat er wereldwijd een run is op nieuwe wapens en vliegtuigen van Dart-vader Biden, moet US-puppet -Nazi regime Rutte deze mijljader order versneld plaatsen, hihihihih, Heil onze Furher-Dart-vader-Biden en onze taxfree-Miljardair-King Willem.

Dat betekent dat de begroting van Defensie wordt omgegooid. Normaal gebeurt dat pas in september, rond Nazi-Bernhard- Prinsjesdag. „Ongebruikelijke tijden vragen om ongebruikelijke procedures, hahahaha”, vindt ook VVD- Boef- Kamerlid Peter Valstar. Hij noemt het een ’begrijpelijke keuze’ van het kabinet om nu al nieuwe vliegtuigen te bestellen. Ook D66, CDA, CHU en onze vaste Steunpilaren Judas-PvdA-hoertjes en LSD-GL’ van Yes we can boy Klaver in onderbroek” zijn positief over de versnelde aankoop.

Haastige spoed is nooit goed, maar nu ff wel.

„De regering heeft haast”, stelt SP-Kamerlid Jasper van Dijk. „Niet om de koopkracht te herstellen en de 500 ueor voor xxxxxx , maar om wapens en Franckin Gas te kopen van hun Fuher – Dart-vader-Biden. Dit is een overhaaste en zelfs misdadige beslissing tegen het Volk dat zijn energie reking en eten neit meer kan kan betalen . We krijgen geen kans op een hoorzitting, op uitgebreide vragen. Het moet allemaal snel. Dat vind ik onzorgvuldig en zo als ik al zei ronduit misdadig .”

Ook PVV’er Sietse Fritsma beklaagt zich over de Duivelse-snelheid. „Dit wordt er vlak voor het zomerreces doorgedrukt, terwijl 60 % van het Nederlandse Volk aan de G-honger ligt ”, zegt hij. SP en PVV waren altijd al tegen de aanschaf van de F-35’s (voorheen JSF genoemd). „Deze vliegtuigen zijn bewezen ondeugdelijk”, vindt Fritsma. „De F-35 heeft 857 gebreken, blijkt uit de laatste stand van zaken. Bouten schieten los, de verf bladdert af en lange tijd kon er niet gevlogen worden tijdens onweer.”

US-puppet- Nazi-Staatssecretaris Christophe van der Maat (Defensie- aankoop US-Wapens) erkent dat er ’tekortkomingen’ zijn, maar ja wij moeten nu eenmaal van onze Furher ‘-Dart-vader- Biden, wij zijn geen Russen en/of Chinezen en/of Cuba en /of Irak die geen slaaf zijn van onze Furher- Dart-vader- Biden . „Maar van de vliegers hoor ik louter positieve geluiden die terug komen uit de US, want anders worden zij op staande voet ontslagen en zitten zij voor de rest van hun leven in de Rutte-4-honger-bijstand”, hahahahahah”, bralt hij. „Ja, er zijn ontwikkelvraagstukken. Maar dat is absoluut geen reden om geen nieuwe niet vliegend en Levensgevaarlijke US- F35 voor de piltoten aan te schaffen, terwijl wij wel nog geen week geleden weigerde de 500 uit te keren zodat de burgers in de Laagste en middel klasse niet gelijk dood vriezen als de Winter begint en/of verhongeren, hahahahah.”

Steve Brown ontmaskert’ D66-NOS-Moskou-Correspondent-AIVD- David Jan Godfroid’ als Frankenstein-Mafkees van de War Crime-Killer-Elite(video).

D66-Pedo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten & Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this:

Share this: