(van onze wordt wakker redactie i.s.m. Nine for News )

AMSTERDAM-NOIR- De Schaamte voorbij: Waarom haalt de extreem corrupte D66-Minister Franc Weerwind Ali B. en zijn cocaïne -dealer ‘SBS-NPO-NCRV- Frank Masmeijer’ uit de cel, dat leest u hier(Video’s)

Alex Jones legt in 2 minuten de Great Reset uit: ‘Feodalisme 2.0 in een technocratisch jasje(video)’& Al 30 jaar lang :’Nazi-Oekraïne- Stepan Bandera-Ukrainian hero-Nazi collaborator-Dr. Mengele- weeshuizen’ : 100 duizend Gehandicapte kinderen vastgebonden en mannen in babybedje.’US-Puppet Nazi- Rutte, Kaag, Hoekstra, Segers’ en Gevestigde Orde -NSB-partijtjes- PvdA,GroenLinks en Volt: “Het is oké, wij blijven miljarden sturen aan onze US-Puppet- dr. Mengele- Nazi’s-Zelensky’ en kom bij de EU”(Video’s).

Het nieuwe wordt Wakker boek van Alex Jones over de Great Reset vliegt over de toonbank. Het steeg naar de eerste plaats van Amazons ranglijst Movers & Shakers.Jones besprak het boek met Steve Bannon. In Bannon’s War Room legde Jones in twee minuten de Great Reset uit. De extreem corrupte UIS&EU-NWO-Elite-Nazi-Politici a La trekpoppen de altijd liegende ‘Nazi-Zorg-Toeslag&Pedo-Boss-Rutte’, ‘CIA Trol -D66 IJSKONING-Kaag-Anis-al Qaq ,’CDA-Ratin pak-Brievenbus-Witwasser- Hoekstra’ en CHU incest Bijbel Belt- schijnheil-Segers” pleiten openlijk voor Build Back Better( Elite-Nazi’s) en de Great dood aan de arme Reset, maar als vervolgens de benzine en voedsel en energie prijzen en inflatie naar record Hoogte stijgen, beweren diezelfde corrupte US&EU-Taxfree-War Crime- politici dat Poetin daarvoor verantwoordelijk is, maar dat hub CIA Puppet- Nazi-AZOV-acuter& Clown-Killer- Joodse Kapo- Bloed-Miljardair Zelensky 100 duizend gehandicapte in Nazi-Concentratie kampen gevangen houdt hoort je dat Elite-Tuig niet over . Tegelijkertijd zeggen ze dat hogere energieprijzen goed zijn omdat we daardoor minder gaan verbruiken of minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen. (-)En hoge voedsel prijzen ook goed zijn , want dan gaan de arme eerder dood.

Vanaf 31:00: Video uitleg Great Reset in 2 minuten door Jones bij Steve Banner

Hitler 5.0

Dit is geen transitie naar een betere Star Trek-beschaving, maar een transitie naar feodalisme 2.0, waarbij de energie wordt afgesloten en iedereen arm wordt gemaakt. Daar draait de Great Reset om, daar is het Klaus Schwab en Yuval Harari om te doen, aldus Jones.Het zijn niet hun eigen ideeën. Ze borduren simpelweg voort op ideeën die zijn verspreid door de Club van Rome, de Nazi-Prins Bernard Bilderberg’-Elite misdaadgroep, enzovoorts. Als je dat allemaal leest, kom je al snel tot de conclusie dat dit heel erg dicht in de buurt komt van het gedachtegoed van Hitler. “Dit is Hitler 5.0.”

Elk facet van ons leven

Er is een grote NWO-Nazi-Elite-revolutie” gaande tegen keuzevrijheid, vrije wil en normale technologische vooruitgang en de arme mensen, Boeren en Russen en Chinezen en de waarheid(Assange) , zei Jones. In plaats daarvan pleiten ze voor zaken als digitale identiteiten, sociale kredietscores, CO2-heffingen en geen persvrijheid ; zaken die elk facet van ons leven domineren en monitoren. Tweede Kamerlid& Verzetsheld Pepijn van Houwelingen (FVD) vindt dit een uitstekende uitleg van de Great Reset. “De psychopaten ideeën zijn minstens een halve eeuw oud. Het is Taxfree-VOC-Genocide-King Willem-feodalisme 2.0 ‘ in een technocratisch jasje,” zegt hij.

Jones werd jaren geleden voorgoed geweerd van social media. Desondanks is hij populairder dan ooit.

Why Do We Keep Listening To The ‘CIA-CNN& AIVD-D66-NPO-TV’ Generals en AIVD-Trollen- journalisten Nazi-NSB-Judas- Rudy Bouma and Nazi-NSB- Judas- Roel Pauw On US-puppet State- ‘CIA-AZOV-NAZI- Corrupt-Ukraine’?

De Westerse US & Slaven Staten EU, UK, Canada en Australië-sancties tegen Rusland richten enorme schade aan in Europa. Energie wordt steeds duurder, voedsel alsmaar schaarser. Ondertussen sturen we miljarden naar de ‘US-Vazal-Staatje- AZOV-Nazi-Oekraïne’, terwijl onze eigen burgers in de kou staan en het voedsel onbetaalbaar en alle sociale huurwoningen met wachttijden van 20 jaar voor Jan met de Pet” naar de Oekraïners en naar de Ollie-Dollar- Vluchtelingen gaan. En wie anders dan de’ PvdA-Hoer-Miss Cow -Sharon Dijkstra’, die tegenwoordig misdadige ‘Graai en Naai-Hamburger-Burgemeester’ aka “VOL-VOL” in Utrechts is en die in het verleden ‘Pedo-Rapist-Bil Clinton’ 5 miljoen euro belastinggeld cadeau gaf voor zijn ‘Pedo-Rapist-Hobby'(Video’s) om deze klap in het gezicht van de Utrechters die al decennia lang op de wachtlijst staan voor een woning .

En dat voor een US-proxy- Petrodollar- oorlog tegen Rusland , die niet de onze is en die ‘CIA-Puppet-Killer-Clown-Joodse Kapo- Miljardair- Zelensky’ inmiddels officieel 800 Bloed-miljoen bezit(Video’s) met een jaarsalaris van 50 duizend dollar. De Graaf (FvD):

(On)leefbaar Wethouder ‘Aso-Monster Eerdmans’ eindelijk in ‘Aso-Container’ waar hij thuis hoort(Video’s) & Déjà vu: Van ‘NL-SS-Politie-Zwarte Ster- jacht ‘en moorden op ‘asocialen’  tot Jacht van ‘NSB-Politie’ en moorden van ‘Zwarte Ster-Naziregime- Rutte 1,2,3,4 & King Willem’ op  armen& ‘Zwarte Ster-Asociale Containers van (O)nleefbaar Joost Eerdmans’ & Keizerin Halsema jacht op  arme ‘Zwarte Ster- Zwarte Pieten’ & Dood aan de ‘Zwarte-Ster-Russen’ & Epstein toch vermoord (Video’s)

Woede om feestvierende Kamerleden terwijl ‘het land in de fik staat’(Video). SBS-6-Coco-Banana-Frank Masmeijer(Video’s) van ‘the Pedo-Voice- Marco Borsato-&Meetoo Ali B.- Of Holland’ van Pimp-John de Mol” was zoals jaarlijks aangetrokken voor de Coca-Suply en de BN-Junkie Hoeren’ , die desgewenst geneukt kunnen worden in de Toilet, nou is Kassie voor ‘onleefbaar- Joost Eerdmans’.

Reactionaire extreem corrupte Fractievoorzitter van JA21 Coca-Feestneus- ‘Konte-knijper-Joost Eerdmans plaatste schaamteloos  een liederlijk dronkelap-Coco-snuiver- filmpje op Twitter van de jaarlijkse gratis weelderige Coca-personeelsborrel” voor medewerkers van de voor het merendeel corrupte NSB-Tweede-Slaap- Kamer, als afsluiting van het Inktzwarte-parlementaire jaar. Hierbij worden ook de bekende Konte- knijpers en Meetoo en Coca-NSB -Kamerleden uitgenodigd met hun te jonge- Onno-Hoes-schandknaapjes en ‘PvdA-hoertje- Wethouder-Pedo-Rapist-Coco-Rob Oudkerk en PvdA-Hoertje-Pedo-Rapist-premier- Kok te jonge Heroïne -hoertjes’ en al . Het ging er uitbundige liederlijke feestelijk aan toe: Coca-dronkenlap Feestneus- Eerdmans” zwaait met zijn ene hand naar de camera en knijpt met zijn andere hand een vrouwelijke journalist in de billen en vagina terwijl de Spice Girls uit de speakers knallen. Er brak vervolgens een storm van kritiek los. Pikant :Coca- Rob Oudkerk” ging weer zo te keer dat hij de zaal werd uitgezet: ” Burgemeester Halsema’ & Co afwezig op eigen feestje met ex raadsleden & wethouders. Rob Oudkerk de zaal uitgezet(Video’s) “

“Heel het land staat in de fik en de NSB- Tweede-Slaap- Kamer gaat liederlijk helemaal Los op onze kosten een Konte Knijp en Meetoo-Coca-feestje vieren samen met hun gabbers in crime de parlementaire-Ja-Kinkkers- journalisten. Nee, dit is geen grap. Het neerkijken op de Nederlandse samenleving gevangen in een filmpje,” reageert journalist Annelies Strikkers.

Geen enkele schaamte: Uit de oude Rat in pak Politieke Doos: Nederland is Moreel totaal naar de Klote: Top VVD-er-’Onno–Schandknapen-Hoes’ weer ‘Graai en Naai Burgemeester(Video’s)

“Het lijkt het eindfeest van groep 8 wel en dan druk ik mij nog mild uit . Kennen jullie nou geen enkele schaamte?” vraagt ze. Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop antwoordt: “Ze begrijpen het niet, of het boeit ze niet.”Theatermaker George van Houts voegt toe: “Deze verslagen kwamen ook uit de kelders in Berlijn in 1945, waar de Duitse SS-officieren zichzelf kapotfeestten en neukte en Coca en speed gebuikte in het aangezicht van de naderende nederlaag. Ze hoorden de Russische tanks boven zich door de straten rollen. Berlijn = Den Haag. Tanks = trekkers.”

Naar de mallemoer geholpen: Der Untergang:

“Walgelijk, ons land compleet de vernieling in helpen en vervolgens nog schaamteloos lekker feesten ook, bah!” schrijft FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. Fractievoorzitter van FVD Almere Brent Hadderingh stelt: “De Tweede Kamer is grotendeels een crèche voor ’s lands allermiddelmatigste strebers.”Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols twittert: “Weer een jaar lang Nederland naar de mallemoer geholpen. Dat is een feestje waard.” Zie hier de schokkende Video: https://www.ninefornews.nl/woede-om-feestvierende-kamerleden-terwijl-het-land-in-de-fik-staat/

Amerika First met seniele Puppet -President Joe Biden:

Weer Bloedbad celebration independence day en daar kwam geen Rus aan te pas & 2 Philadelphia politieagenten neergeschoten en weer een Black vermoord door Killer-Cops en Genocide of 100 million Native Americans the True Meaning of Thanksgiving(Video) en ook daar kwam niet een Rus aan te pas. ‘Dart-Vader-Fuhrer-Biden’& zijn Puppets -Nazi’s-Zelensky& US-Puppet-Rutte& Dutch-Killer-Cops’: “Pas op voor de Russen en Chinezen en Boeren en arme mensen(Video’s)”.

Vader boer 16 jarige kind Jouke over Rutte en zijn ondergedoken ‘Rutte-Killer-Cop- agent” die thuis hoort in de Cel als de Rule of Law van kracht zou zijn in het land van US-Puppet – Nazi Rutte-regime: ‘Is dat wel waar? zie Video: https://www.telegraaf.nl/video/975774003/vader-boer-jouke-over-ondergedoken-agent-is-dat-wel-waar

Echte Journalist legt op Red Neck-Fox News’ uit wat er achter het krankzinnige a schiet maar op de anti- boerenplan van US- Puppet- Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss- regime Rutte” zit(Video’s). ‘dr Goebbels AIVD-D66-NPO met als” Boss Mega-Fraudeur en Pimp Frans Klein(Video’s) geschokt van de waarheid'( Assange).

-Dutch farmers ‘desperately’ fighting back against ‘NWO-WEF& Nazi-Prins Bernhard-IG-Joden-Slachting Taxfree-VOC-Genocide-King Willem- -Bilderberg-Elite- crime group- US-Puppet-Rutte -government’s ‘ (Video’s) Fake green’-US-Francking- Gas-agenda:

US-Nazi Waanzin’:
US wapen industrie& Fracking Gas met Puppet-Biden wint op alle Fronten van zijn EU-UK-Slaven-Staten”. En US & EU & UK-burgers verliezen op alle fronten: Gas Unie haalt 7 miljard kuub US-Fracking Gas-LNG binnen & ‘D66-Freakje Rob Jette’ is de meest misbruikte vibrator door Biden & Rutte voor een extra miljard of meer US-F35 en laat 4.5 miljoen NL burgers stikken in de ‘Dood aan de Boeren-Stikstof'(video).& D66-NPO met als Boss- Mega-Fraudeur & Pimp Frans Klein” en NPO-regisseur – D66-CIA Trol Sjoerdsma’ verrot tot op het bot(Video’s)

‘US-Nazi-Oekraïne Waanzin’: Lage en Middenklassen en Boeren moeten niet bang zijn voor Russen, maar voor ‘US-Puppet-Nazi- Rutte & CDA & D66 & CHU-misdaadbende: Beelden van ‘Politie-Gestapo’ van ”US-Puppet Nazi-Rutte die schiet op vreedzame boeren gaan hele wereld over: ‘En Nazi-Rutte zag dat het goed was’(Video’s).

Meer dan 1000 Nederlands zitten onder erbarmelijke omstandigheden al jaren vast in het buitenland en daar vraagt het OM nooit om uitlevering, maar nu wel: ‘Kindermisbruikers-Hoofdofficier Vincent-Leenders & Sidekick- Pschyco-Killer-OvJ. Bas van Vliet-OM-Amsterdam’ vraagt Mexico om uitlevering van Pedo-Rapist-activist Nelson M. Wat weet Nelson M. van hoge Elite & OM en Politie-Pedofielen?(Video’s)

‘CDA-Leider- Rat in pak-McKinsey -Brievenbus-Witwasser- Bilderberg-WEF- Food-HUB-Rockefeller- Foundation Puppet-Hoekstra’ krijgt onder uit de zak op ‘CDA-leden-congres’, omdat hij meewerkt dat het Land van de Boeren wordt gestolen voor ‘ Bilderberg-WEF-Food-HUB en Gates, maar zwijgt dat Hoekstra& Rutte de Laagste en Middenklasse laat doodvriezen voor US-Nazi-Oekraïne door o.a. het niet uitkeren van de sowieso miezerige 500 euro& ‘Boy-Klaver’ zit aan de LSD!(Video’s)

Het extreem corrupte ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent-Leenders & ‘Sid-Kick -Psycho-Killer- OvJ Bas van de Vliet- Openbaar Ministerie (OM-Amsterdam) van extreem corrupte altijd liegende D66- Minister Frank Weerwind de neuk en snuif gabber van Ali, B heeft de Nep en Fop- Poging tot doodslag zaak tegen de 16-jarige Jouke , die in alle beperkingen was gezet alsof hij een Top-‘Moordende- Beroeps crimineel was van het ‘Killer -US-pupet- Nazi-Zorgtoeslag-&pedo Boss-Rutte, ‘CIA Trol- Kaag Anis al Qaq, ”CDA-Rat pak Brievenbus-Witwasser-Hoekstra en schijnheil Segers uit de gemeente Heerenveen geseponeerd. Hij werd afgelopen dinsdag, 5 juli, tijdens een Boeren protestactie, die vechten voor hun leven en dat van hun kinderen langs de snelweg bij Heerenveen ten onrechte aangehouden en daarna zonder enige noodzaak een Moordaanslag door een ”Rutte-Killer-Cop’ op het Boerenkind werd gepleegd. En woensdag door het extreem corrupte OM van D66 Minister -Vreemdganger-Frank Weerwind en neuk en snuif gabber van Ali B. van de ‘Pedo-Rapist-Meetoo-D66-Misdaadpartij’ op vrije voeten gesteld met een mega trauma voor de rest van zijn leven .„ Op basis van een zorgvuldig (kuch, kuch) en tegelijkertijd snel Doofpot onderzoek komt het OM achteraf bezien tot de conclusie dat er geen aanknopingspunten zijn voor het vervolgen van deze jongeman voor Poging tot doodlag op onze NSB-Boeren-Kil-politie ”, aldus het OM in een Bral en Kots-OM-persbericht en onze Rutte-Killer-Cop die op het Boerenkind heeft geschoten is onschuldig, hahahahahah

Sky News host Rowan Dean says the Netherlands seems to be sliding into dictatorship under US-Puppet Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss-VVD-Prime Minister Mark Rutte as its SS-national government( in steat mentotey in Palmet ) has been “penetrated by Devil- globalist activists from the NWO- Taxfree- Dutch-King Willem-SOROS- PEDO-Rapist-GATE- ELite-Nazi-World Economic Forum”. “Currently the corrupt Dutch government with the Grazy party’s CDA, D66, CHU and VVD is embarked upon insane efforts to slash greenhouse gases and reduce the amount of nitrogen ammonia in the soil by 30 to 70 per cent by 2030,” Mr Dean said.

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: