• koets

Volksnieuws en Verzetsheld- ing Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen in ieder geval tot 30 juni 2020 , want er verandert bijna toch nooit iets ten goede; “The U.S. Is Run by a ‘Selfish-Pedo-Rapist- Oligarchy’, a ‘Ruling Psycho-Elite’ with a Pretend Democracy & Free (Devil)-Market& ‘NWO-Corona& Oekraïne-Bloed- Panama-Papers- Triljoenen’. US-Puppet- Rutte”: Bij ons is het net zo”(video’s)

Er is nog niets ten goede veranderd: Gigantische prijsstijgingen maken leven onbetaalbaar, maar ‘Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-meetoo-kabinet Rutte&Kaag&Hoekstra&Segers heeft andere prioriteiten zoals Dood aan de Russen: ‘Totale waanzin!’

“(-) Ondertussen redden zelfs de middeninkomens het niet meer. De Jong: “Keihard fulltime werken, maar ondertussen niet meer kunnen rondkomen. Bestaanszekerheid gesloopt. Burgers met middeninkomen verzuipen in torenhoge prijzen en worden in de steek gelaten! Dat is het waanzinnig gave land van Rutte en zijn VVD/D66/CDA/CU Dood aan de Russen en arme mensen en Assange(=De Waarheid)-bende!”, Meer lezen en Video: https://www.ninefornews.nl/gigantische-prijsstijgingen-maken-leven-onbetaalbaar-maar-kabinet-heeft-andere-prioriteiten-totale-waanzin/

Er is niets ten goede veranderd: Verzetheld-Steve Brown ontmaskert Pinokkio Rutte al in 2017:

En nu in 2020: Dit is hoe een liegende Maffia Boss Rutte staat boven de wet en komt overal mee tot zware misdaden aan toe weg!” – Verzetsheld-Jansen (FVD) over SMS-gate:

Er verandert nooit iets ten goede:

Er verandert nooit niets ten goede:

Er verandert niets ten goede: FVD waarschuwt al twee jaar dat het OMT niet onafhankelijk is en net als de bij de gerechtelijke macht wie betaald bepaald, en krijgt nu gelijk. Hoe kunnen we het RIVM en Jaap van Dissel nog vertrouwen (zeker nu ook apenpokken als A-ziekte is aangemerkt)? Leugenaar- Van Dissel is beïnvloedbaar en moet ontslagen worden.

Kijk: Verzetsheld Van Meijeren noemt Jaap van Dissel een ‘corrupte leugenaar’, en krijgt zowat de hele bijna corrupte NSB-Kamer met ex CDA Rat, nu ‘Valse Oppositie-Trol Omtzigt'(Video) en Denk.niet- na de Fans van ‘AIVD-OM-Politie-informant- Moordenaar-Coca-Junkie- Peter R de Vries’ (Video’s) over zich heen.

Er verandert nooit iets ten goede: Het Elite-Nazi-WEF wil uw CO2-voetdruk in de toekomst bijhouden: ‘Dit was toch ook een wappietheorie?’

(-)” Dit zou toch niet gebeuren?

Van vergezochte en weggelachen ‘complottheorie’ naar open gepresenteerd plan in een paar maanden,” schrijft Verzetsheld -Baudet.“Goh, dit was toch ook een wappietheorie? Hallo linkse medemens, dit zou toch niet gebeuren? Waar zijn jullie nu?” vraagt songwriter en muziekleraar Roeland Ruijsch.Bas Filippini stelt: “De WEF-woke-sekte zit vol met psychopathische ideeën. Zoals elke sekte. Ik houd niet van sektes. Waarom trappen zoveel intelligente mensen hier in?” (-) , Meer Lezen: https://www.ninefornews.nl/het-wef-wil-uw-co2-voetdruk-in-de-toekomst-bijhouden-dit-was-toch-ook-een-wappietheorie/

Geen Westerse Persvrijheid is , Complot: Kijk: Journalist in Davos aangehouden door de WEF-Nazi-Cencuur-politie van Duivel-Klaus Schwab(Video’s) & New York Times als dr’ Goebbels- Fake News Dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid(= Assange) van Duivel- Schwab in Davos:

Oekraïense journalist in Spanje ‘Poch-Assange-Willem Engel-opgepakt’, omdat hij de waarheid publiceerde over de ‘CIA-Nazi-Maffia-Oligarchen-Killer-Kliek van ‘CIA-Puppet-Zelenski’& ‘US-proxy-Oorlog’ tegen Rusland onder het mom van landverraad(Video’s)

Het wordt helaas alleen maar erger: Geen Complot: Giftige eieren en Water, Gekke Koeien ziekte, Geiten -Q-koorts& armoede in NL &America first in Obesity en Giftig vlees, armoede, Oorlog&Meat Products Are Being Pulled From Grocery Shelves& NO Baby Food(Video)on the Shelves ,maar de ‘dr. Goebbels-MSM-boodschap’ is Pas op voor de Russen, terwijl u dagelijks wordt vergiftigd en opgeblazen tot een vet ‘Obesity-Varken voor de slacht en armoede door de ‘NWO-Elite-Nazi-Killers met Puppets Binden& loopjongens ‘-‘Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Rapits-Metoo- Bazen- Rutte&Kaag&Hoekstra&Segers’(Video’s)

Kan het nog erger? Ja: Rusland hoeft de US&EU niet aan te vallen dat doen de ‘NWO-Nazi-Elite-Schwab&Soros-Killers puppets-Biden en Rutte’ en radeloze en doorgedraaide- ‘US-Killer- Burgers zelf wel: From Buffalo to Houston, 8 US cities rocked by violent weekend of shootings:Bij de schietpartijen vielen 65 gewonden en 17 doden& In de US worden meer kinderen doodgeschoten (19 en twee volwassen) in een dag dan in de Oekraïne sinds het uitbreken van de ‘Nazi-Elite-US-Proxy-Dollar-Oorlog’ tegen Rusland(Video’s)

Kan het nog erger: JA, want de ‘US-Taxfree-War Crime& Wapen Industrie en Fracking Gas-Killer-Pedo-Rapist-Meetoo-Elite’ wil ook nog een Oorlog uitlokken tegen China:

Wij raden onze lezers aan om voor de Waarheid die u nooit ziet bij de dr. Goebbels-AVID-NPO&NOS-Journaal en de Talking Heads-(CIA-AVD)-Trollen van de geïllustreerde Pers , te weten het oude Mannen PvdA-Hoertjes- Parool, het oude mannen NSB-Vod-Telegraaf, Het oude GOED MENSEN-Volkskrant en Riool-Nazi-Algemeen dag Nine for News en De Andere Krant te lezen.

Jan Roos en Verzetsheld ing Steve Brown. “ Rutte is gewoon een Elite-maffiabaas.”& Verzetsheld Steve Brown’ zijn ongelijke strijdt tegen Psycho’s Rutte & Grapperhaus/OM &Misdaadgroepen-Landsadvocaat Pels Rijcken& SVDJ:”en Power Back to The People en Stem en Verzet je tegen de ‘NWO-VVD-Pinoccio- Rutte&Halsema& Kaag-Hoekstra-Corona-Politiestaat’!(Video’s)

‘Nazi-Zorgtoeslag & Pedo-Boss- VVD-Boef-Premier Rutte’ heeft jarenlang iedere dag werkgerelateerde sms’jes van zijn telefoon gewist, meldt de Volkskrant. Na een Wob-verzoek over het Der Endlösung der arme coronabeleid vond de krant dat er wel erg weinig sms’jes waren gevonden.

LOL: Brown Wraakt Rechter en domme Directeur René van Zanten afgevoerd in ‘Pooiers-Bolide’ van Landsadvocaat & Chauffeur & Bodyguard op zijn kosten(Video’s)

Geen Complot: ‘US-puppet-Doofpot-Bermuda-Driehoek-Kabinet- Nazi-Zorgtoeslagen&Pedo-Bazen-Rutte&CIA-Trol- Kaag-Anis-al Qaq’ de’ D66 IJSKONINGIN-Hoer’ van Wordl Econimic Forum negeert Kamervragen FVD over het toesturen van documenten over World Economic Forum.

De extreem corrupte altijd liegende en peperdure landsadvocaat loog daarover dat zijn premier berichten wiste ‘omdat zijn telefoon, een oude Nokia, ruimte had voor zo’n 20 sms’jes’. De landsadvocaat, die liegt van ‘realtime-archivering’, vindt niet dat de Doofpot- methode ondeugdelijk heeft uitgepakt nu zijn cliënte verdachte Pinoccio Rutte weer eens is betrapt op het overtreden van de wet en weer zoals altijd liegen en wie doet hem wat.

Maffiabaas Rutte heeft niets de vrezen van het Klasse-Pedo-Rapist- Ministerie van Justitie” is in handen van zijn partij genoten in crime Erik van der Burg aka de Kanta gooier en Uncle Tom Lady-Dilan Yeşilgöz-Zegerius en D66 Neuk en Snuifgabber Franc Weerwind van Ali B en Borsato en Vrouwenbeuker Johnny de Mol(Video’s’) .

De altijd liegende VVD-Maffia-Baas-Rutte krijgt een stortvloed aan kritiek over zich heen en heeft daar zo als gebruikelijk lak aan. “Dit gelooft toch hopelijk niemand,” zegt opiniemaker Jan Roos. “Deze VVD-Boef-man is gewoon een Elite-Nazi-maffiabaas.”Neuroloog Jan Bonte vraagt: “Hoelang accepteren we dergelijke misdadige en leugens praktijken nog van deze levensgevaarlijke psychopaat ?” Daarnaast parafraseert hij de premier: “Ik schuif de wet gewoon opzij, als me dat zo uitkomt.”“Zelfs na het ‘zoekgeraakte’ Polman-sms’je wist de minister-president van ‘geen actieve herinnering’ aan het eind van iedere dag zijn harde schijf. Perfecte manier om elk probleem waar je bij betrokken was te ontkennen,” reageert SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen. Dat sms’je ging over de afschaffing van de dividendbelasting.

In strijd met de wet, maakt Rutte en zijn CDA&&D66 &CHU- Elite-misdaad-bende wat uit.
“Rutte heeft weer een nieuwe leugen bedacht: zijn telefoon zou ‘te weinig opslagruimte’ hebben. Dat zou de reden zijn dat hij jarenlang iedere dag berichten van zijn telefoon verwijderde. Klinkklare onzin natuurlijk – en in strijd met de wet. Wat heeft deze ‘Elite-Maffia-man te verbergen?” vraagt Forum voor Democratie zich meer dan terecht af.

Kamerlid Wybren van Haga heeft een spoeddebat aangevraagd over sms-premier Rutte die ‘in strijd handelt met de Archiefwet en de Wet open overheid en weet nu al dat Rutte gewoon aanblijft en doorgaat met liegen’.

Er verandert nooit iets ten goede: ‘De pathologische leugenaar- Rutte heeft duidelijk al 12 jaar lang iets te verbergen(Video’s): Rutte en Kaag en Ollongren en Schreinemach en Heijnen nemen deel aan WEF: Rutte aan Schreinemacher en Ollongren en Kaag en Heijnen : “We wissen zoals altijd al onze sms met onze Top Duivel-Schwab en aan elkaar en als we betrapt worden gewoon zoals altijd gewoon keihard liegen, hihihihihhi”.

“Premier’-Pinoccio- Rutte, vier corrupte ministers en een staatssecretaris gaan volgende week naar Davos om deel te nemen aan het NWO-Taxfree-Nazi-Killer-Elite-World Economic Forum. Naast Rutte gaat ook minister van Financiën voor de ‘Taxfree-King Willem-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ ‘CIA Trol- D66 Pedo-Meetoo -Boss-IJSKONINGIN -Nazi- Sigrid Kaag-Anas al Qaq” naar Zwitserland(Video’s)

Verder wonen minister-Jonkvouw-Censuur- Queen- Ollongren van (US)-Defensie, minister Van Gennip van a-Sociale Zaken en Werkgelegenheid, minister Schreinemacher van VOC-Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en staatssecretaris Heijnen van Infrastructuur en Giftig- Waterstaat de top bij.(-)”Meer lezen

“Dat onzinverhaal over gewiste sms’jes en beperkte opslagruimte is de zoveelste middelvinger van ‘Draai-Deur-Leugenaar crimineel -Rutte’ naar het volk. Die berichten zijn echt nog wel terug te vinden op een server en het is hoog tijd dat ze boven water komen, want Rutte heeft duidelijk iets te verbergen,” stelt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.]

Data-analist Cees van den Bos zegt: “Laat je niet afleiden door sms’jes van Rutte waar hij straks ‘sorry’ voor zegt of door de NWO- Taxfree-Nazi-Killer–SOROS-Schwab&Gates-spoedwet-Elite die niet verlengd wordt. ‘NWO-Puppet-Kuipers gaat maandag zijn krabbel zetten onder een staatsgreep door de (mensen achter de) WHO. Dát is het nieuws.”

So long Kameraden van de Straat en Greetings from the Dutch common People-Freedom Fighters– underworld, an interview with Freedom fighter-Steve Brown(Video’s).

Geen Complot:CIA-Nazi-Puppet-Zeleski’ misbruikt dode Russische soldaten en hun Moeders & familie en dat een van de laagste sadistische vormen van SS-Martelen & Oorlogsmisdaden. US Nazi-Puppets-Rutte,Kaag,Hoekstra en Segers en GroenLinks en PvdA en NPO en Telegraaf het is Oké en wij doen ook mee! (Video’s)

Tot Slot:
Franse oud-marinier keert na 3 weken terug uit Oekraïne en is geschokt: Al die oorlogsmisdaden zijn gepleegd door Nazi-‘(AZOV)-Oekraïense militairen en niet door Russische militairen (Video’s).

Het is niet voor niets dat Israël geen partij heeft gekozen in de ‘US-Nazi-Petro-Dollar Oorlog’ tegen Rusland en geen een en dan ook maar geen Oekraïense Vluchteling heeft opgenomen.

Oekraïense waanzin:

Vierhonderd VIP-vluchtelingen a raison van 250 euro per dag per kamer maken van Corendon Hotel bij Schiphol binnen twee maanden Hotel Oekraïne& Discriminatie en Misdadig van ‘Regiem Rutte & Kaag, Hoekstra & Segers &’GroenLinksRechts en ”NWO-Keizerin Halsema en PvdA-Hoertjes: in AZC Ter Apel liggen asielzoekers met een tintje’ ( en NL Veteranen) uit Afghanistan, het Midden Oosten,’Z.O. Azie, Afrika op grasveld’ voor de nacht, terwijl de blanke Oekraïense- (AZOV-Nazi)- Vluchtelingen direct VIP naar een Luxe hotel gaan in o.a.  ‘Yuppie&Expats& ( Nazi-_AZOV)-Oekraïne– Amsterdam van ”GroenLinks Rechts- Keizerin Halsema'(Video’s).

De NWO-Keizerin Halsema vangt hen VIP- a 250 euro per dag op in het Holiday Inn aan de De Boelelaan in Zuid. De Dak en Thuisloze uitkering in Amsterdam is 560,- euro per maand, waarvan ook nog een keer 200-, euro zorgpremie onmenselijk wordt ingehouden en en dan willen zij ook nog 24/7 weten waar je op straat ligt!!!!!!!!! Dat zgn. Groen-Linkse College, te weten: GroenLinks Rechts, PvdA-Hoertjes, SP en de ‘D66-Metoo-Pedo-Rapist-misdaad partij'(Video’s) zouden hun ogen uit hun corrupte discrimineren van de NL- Laagste en Lage midden Klasse moeten schamen. Hoe lang pikt de Nederlandse en Amsterdamse gewone Jan met de Pet Bevolking deze grove discriminatie nog . Vergist u zich niet wij gunnen iedere Vluchteling en arme sloebers een menswaardig bestaan. ook de Oekraïners, zolang zij geen Nazi’ en/of Oorlogsmisdadigers zijn ,maar het kan nooit zo zijn dat Vluchtelingen voor Nederlander en kinderen zonder huis en/of een menswaardig bestaan gaan!!!!

Inmiddels is in het land van de altijd liegende US-Puppet Rutte en heus 5 sterren Oekraïne Hotel van Cordan bij Schiphol en in Amsterdam in het Holiday in alwaar de Oekraïense (Nazi-AZOV-) Vluchtelingen als VIP worden onthaald, terwijl de getinte Islam& Back vluchtelingen op stoelen en/of op straat moeten overleven net als de Nederlandse Dak en Thuislozen, die in het beste geval in een of ander Hel-Hol terecht kunnen, waar zij s-morgens om 8 uur de straat worden opgejaagd en er pas weer na 7- 8 uurs-avonds er weer in mogen als Slachtvee-Vee met zijn allen , zelfs kinderen als haring in een ton in een stinkende zaal zonder dinner’ moeten slapen.

Er verandert nooit wat ten goede: Verzetsheld ing Steve Brown :Discriminatie ,Amsterdamse Dak en thuislozen staan achter in de rij bij de Vluchtelingen( zes jaar geleden):

Geen Complot: Koningin Máxima privé Tête-à-tête op G20 met Saudische kroonprins & Massamoordenaar Salman.(Video’s) en is De ‘Queen-Exotica’ van het ‘NWO-Elite-Nazi-Corona-Oekraïne dood aan de Russen, arme mensen en de Waarheid(=Assnage) -World Economic Forum’:

Naast US Puppet de extreem corrupte altijd liegende VVD-Boef-premier Rutte, ‘CIA-Trol- D66-minister Kaag-Anis al Qaq’ en andere extreem corrupte bewindslieden is ook ‘Taxfree-Queen Exotica- Maxima te gast. ‘De Queen zal voor die Duivelse in Davos haar kroon van 50 miljoen euro op haar ‘Taxfree-Royal-Parasieten-Pan’ dragen en geen slipje. Zij heeft gesprekken(?) met haar Duivelse Bazen Schwab en Gates en Duivelse regeringsvertegenwoordigers van diverse ‘US-Slaven-landen, de private-Elite-Misdaad-sector en ‘GOEDEN- DOELEN MAFFIA- ontwikkelingsorganisaties(Video’s)’. De ‘US-puppet-Nazi-Zorgtoeslag & Pedo-Boss- Rutte'( heeft geen onderbroek aan) heeft opdracht geven aan zijn extreem corrupte medeministers die daar ook die sms-jes te vernietigen aan zijn Queen in het ‘Elite -Duivelse-Oord- Davos’ en met wie zij allemaal geheime besprekingen en u’ weet wel’ houdt( en aan elkaar ) en vooral te liegen als zij weer een ontmoeting heeft met de Massamoordenaar-(Yemen)- en Khashoggi-Moordenaar-Prins Salman. Pikant D66 Freakje Rob Jette is ook meegereisd maar dat valt onder Staatsgeheim , want hij is niet meegereisd als Minister maar als D66- Vibrator voor alle genodigden en geheel in stijl met de Elite-Duivelse-Woke-Maffia” voor vrouwen en mannen(Video’s).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leenders/Demmink&  ‘Psyo-Killer OvJ.- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Noot:

National Geographic gaat in zijn april-editie door het stof naar aanleiding van de vele racistische artikelen die in het verleden zijn geplaatst. Dat blijkt uit onderzoek dat het tijdschrift liet doen naar zijn verleden. Een blad dat onderzoek heeft laten doen naar het eigen verleden: dat is niet nieuw. Sterker nog: de grootste krant van Nederland, de NSB-Telegraaf, blikte begin dit jaar in hun jubileumeditie terug op de eigen Nazi-SS-geschiedenis en heden.

Een ‘foute’ krant: zo wordt de Telegraaf door sommigen genoemd. Dat komt vanwege de Tweede Wereldoorlog, waarin de krant onder toezicht van de nazi’s bleef verschijnen. Uiteindelijk kwam zelfs een SS’er aan het hoofd te staan. Historicus Mariëtte Wolf vindt het gedeeltelijk onterecht dat de Telegraaf dat imago van ‘foute krant’ heeft gekregen. “De eerste vier jaar was de Telegraaf niet fouter dan de rest van de ‘(CAI&AIVD)-Taking-Head-kranten in dienst en letterlijk eigendom van de ‘Taxfree- Duivelse- Royal- VOC-Genocide-Nazi-King Willem- Heersende Klasse'(Video’s). Daarna werd het een SS-haatcampagneblad en dat is het nu weer Tegen de Russen net als toen.” 

Wolf deed uitgebreid onderzoek naar de geschiedenis van het blad en promoveerde hier zelfs op. Volgens haar nam de Telegraaf aan het begin van de oorlog het beste besluit van alle kranten. “De hoofdredacteur besloot toen de persen te stoppen en de redacteuren met een maandsalaris naar huis te sturen. Helaas werd het teruggedraaid door de uitgever, omdat alle andere kranten wel verschenen.” 

De Nazi-SS-NSB-Telegraaf na de oorlog niets verandert: Dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid(= Assange)

Toen Nederland bevrijd was, kreeg de Telegraaf een verschijningsverbod van dertig jaar opgelegd. Dit werd vier jaar, omdat de samenwerking met de Duitsers onder zware druk had plaatsgevonden. Maar door de oorlog heeft de krant wel een trauma opgelopen. “Dat heeft ermee te maken met dat de Telegraaf harder is afgerekend dan andere kranten. Niemand zat echt te wachten op de krant, maar toen zij weer mochten publiceren sloeg de krant keihard terug”, zegt Wolf.

Ik denk dat het imago van ‘foute krant’ redelijk onuitroeibaar is als beeldvorming Mariëtte Wolf, auteur van ‘het geheim van de Telegraaf.

Het Nazi-SS-oorlogsverleden en heden in de NSB-jubileumeditie

Ook in de jubileumeditie van de NSB-Telegraaf werd er stil gestaan bij de tijd in de oorlog. Het kwam kort aan bod, vindt Wolf. “Als ik hoofdredacteur was geweest, had ik daar een paar pagina’s voor uitgetrokken, want het is een hele nare geschiedenis. In vergelijking met andere kranten is het behoorlijk zwaar gestraft, dus daar hadden ze best wat meer tekst en uitleg over kunnen geven.” Toch is de Telegraaf uitgegroeid tot grootste NSB-krant van Nederland, maar dat imago van ‘foute krant’ zal volgens Wolf altijd wel blijven. “Het is redelijk onuitroeibaar als beeldvorming, maar vlak de ‘dr. Goebbels-AIVD-Staats-NPO en NOS-Journaal’ aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (= de Waarheid) en die Talking Head-Trollen van de geïllustreerde Pers Het -oude PvdA-Hoertjes-Parool, de Bejaarde- GOED MENSEN Volkskrant en de Riool-Nazi Algemeen Dagblad(Video’s) niet uit.”  

Het nieuws lijkt zich vaak te herhalen, want ook nu weer zijn zo goed als alle Kranten weer Fout. In de rubriek ‘Eerder Gehoord’ blikt EenVandaag aan de hand van een recente gebeurtenis terug op een vergelijkbare gebeurtenis in het verleden.

Share this: