(door Verzetsheld ing S.K.A. Brown gediplomeerd maatschappelijk werker en psycho therapeut en rechten gestudeerd aan de UvA en VU).

AMSTERDAM-NOIR- Exclusief:‘Puppet &D66- Freak-Franc Weerwind’ van John de Mol benoemt tot D66- Minister voor ‘Rechts’-Doofpot-Bescherming’ &’Uncle Tom– Minerva- Weerwind’ ‘Snuif, Neuk/aanrander en Gok-Gabber’ van Ali B.(Video’s). 

Der Untergang: De Freaks van VVD&CDA volgen de ‘Freaks-D66-IJSKoningin-Kaag& GroenLinks Boy -Klaver & Keizerin Halsema’ aka“Dood aan de Russen en armen” sluiten ‘Verzetshelden- FvD en PVV’ ‘Zwarte Ster-uit’,omdat zij de waarheid stellen en echt opkomen voor het Volk en Vrede&Waarheid&’Verzetshelden -Trukcers’ ‘anti -Corona –Lock Down-Protest’ in Den Haag(Video)& Verzetsheld Steve Brown woest op ‘Lynch-Rechter’ wegens veroordeling straatarme Ranjana omdat ze al jaren Dak en thuisloos is(Video):

Metoo& Pedo-Rapist-EU Nazi’s-VOLT & GroenLinks & D66 & VVD-Expats & import-Yuppies  maken de dienst uit met hun NWO-Keizerin Halsema bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen& Dood aan de Russen. Volt :stemt op ons en dan veranderen wij de naam van Amsterdam in ‘EURO-Expats-Yup-Dam’ met Soros als Burgemeester(Video’s)

FvD en in de PVV stellen al tijden dat Nederland met ‘Taxfree-VOC-Genocide King Willem’& ‘Hofnar Rutte’ geen Rechtstaat is  en de corrupte Rechters en het  Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders & ‘Sid Kick-Psycho-Killer- Bas van de Vliet-OM-Amsterdam’ en de NSB-Politie in dienst staan van de Straf de Armen Maatschappij van het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss & Psycho-Misdaadgroep -Rutte IV’(Video’s)  en zijn daarom door de ‘VVD-Misdaadgroep’& GroenLinksRechts& D66 DDR66 & ‘Nep en Fop Christen- CDA’ uitgesloten voor de Gemeenteraad Verkiezingen om een ‘Rat in pak- Zwarte Ster-college’ te vormen:

Nu stel ik ook al jaren wat het FvD en PVV stellen dat Nederland geen Rechtstaat is, maar met dat verschil dat Nederland al eeuwen lang geen Rechtstaat is en nooit geweest(Video’s) is: 

Verzetsheld ing Steve Brown & ‘Moordaanslag- Slachtoffers’ dienen klacht in bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens tegen Rechtbank, c.q. OM en Wrakingskamer Amsterdam(Video’s).
De sector Bestuursrecht-‘Nazi-Zorgtoeslag -Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva moest een uitspraak doen in de Zaak S.K.A. Brown & Co die al sinds 17 november 2017 meer dan vier jaar  met List en Bedrog was vertraagd door de Rechtbank tegen het extreem corrupte Schadefonds voor geweld –misdrijven met als extreem corrupte Voorzitter de ‘Judas-Toneelspeler Raadsheer van het Hof te Den Bosch Goossens’ in de ‘Doofpot-Kafka-zaak Steve Brown& Co’. Het Schadefonds kwam niet eens opdagen en dat is in  die  ‘Zwarte Tuig in Toga -Ons kent ons –kringen’ ook niet nodig , want ze weten dat de Zaaks Rechters in dit geval ‘Nazi-Zorgtoeslag –Rechter- Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva tevens hun louche corrupte advocaat ter zitting is en dat de wederpartij wij in dit geval zal worden afgeslacht zoals dat ging tijdens de Nazi- Volksgerichtshofes:

Extreem corrupte Rechter –commissarissen Cleerdin & E. Diepgaan lijden aan ‘VVD- Beroepsdeformatie’ en spreken met één ‘Desk-Killers-mond’(Video’s)

jà vu: Van ‘NL-SS-Politie-Zwarte Ster- jacht ‘en moorden op ‘asocialen’  tot Jacht van ‘NSB-Politie’ en moorden van ‘Zwarte Ster-Naziregime- Rutte 1,2,3,4 & Taxfree-VOC-Genociden- King Willem’ op  armen& ‘Zwarte Ster-Asociale Containers van (O)nleefbaar Joost Eerdmans’ & Keizerin Halsema jacht op  arme ‘Zwarte Ster- Zwarte Pieten’ & Dood aan de ‘Zwarte-Ster-Russen’ & Epstein toch vermoord (Video’s).

Verzetsheld Steve Brown bij de corrupte Doofpot- AIVD van ‘D66-DDR66 -Zwarte Ster-Minister-Censuur-Freak- Jonkvrouw- Ollongren’ om zijn klacht en eis van 2.4 miljoen schadevergoeding tegen hun ‘Moordenaars- Informanten -Peter R.de Vries&Bas v Hout toe kansloos toe te lichten(Video’s)

Deze  sector-Bestuur –Doofpot-Kafka-Zaak tegen Brown&Co is een integraal onderdeel van deze Strafzaak:Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaat en partijdige RechtbankAmsterdam met als Voorzitter ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3)( Video’s).En daar heeft zij zich met List en Bedrog( =ambtsmisdrijf) van afgemaakt door het beroep na 4 jaren vertragingen van de zijde van de Rechtbank wat op zich al in strijd is met het EVRM ten onrechte niet ontvankelijk te verklaren, zodat zij deze zaak met List en Bedrog en hele en halve onwaarden niet inhoudelijk hoefde te behandelen.  

Ja, die zijn er wel ,maar die zeer meer dan zeldzaam en kan men bijna beschouwen  als Verzetshelden ten tijden van de Nazi-Bezetting.De ervaring  en mijn studie rechten en wetenschappelijke Literatuur en Staatsrechtgeleerde en Verzetsheld – Kamerlid Gideon van Meijering van  het  Forum van Democratie en de ‘List en bedrog- Straf en Bestuur zaken’ vanaf 17 november 2017 met en tegen Steve Brown & Co  tot heden hebben mij en de mijne geleerd van niet. En helaas hebben wij weer gelijk gekregen blijkens het laatste Kafka- vonnis d.d. 29 december 2021 van ‘Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’( zie PDF; Vonnis Uitspraak Verzet)  met het stijf van de onwaarden staande dictum, dat ook een compleet vertekend beeld geef door opzettelijk weglaten wat wij aan bewijzen  die wij hadden inbracht in deze  d.d. 27 december 2021 bij de zitting van de  Nazi-Zorgtoeslag-Rechter . Zo vermeldt de Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’  in het geheel niet  in haar/zijn dictum dat wij  het Tap-gesprek tussen mij en  Rechtbank Amsterdam ‘Griffier Monster-Toonen’ die keihard zit te liegen hadden ingebracht in deze zaak:

Ook hanteerde ‘ Nazi-Zorgtoeslag -Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ een beproefde  Listige en sluwe tactiek van niet liegen, maar toch liegen door een Excuus- brief van n.b. de President van de Rechtbank Wezenbeek( zie;Pdf Excuus pag 1, excuus pag 2 , die al hetgeen wij stelde  in deze ondersteunde en bewijst in haar dictum af te doen als een willekeur briefje  zonder de afzender te vermelden of de aard van de excuusbrief en dat die brief geen enkele betekenis heeft in deze zaak.

Corrupte Politie krijgt ‘Staats-Licence to Kill’ in de ‘Straf de armen maatschappij’ van ‘Rutte& Moorddadige-D66& Christelijk& Co’(Video’s)

Zie een klein deel van het strafblad van ‘Nazi-Zorgtoeslag -Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’:, Zie:

 :https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2018:3620 enZie:  https://www.ad.nl/binnenland/al-52-jaar-verzet-ik-me-tegen-zwarte-piet-omdat-het-pijn-doet~a063202c/

‘AIVD-Moordenaar & OM& Politie- Informanten-Junkie-Peter R. de Vries &’ Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ laten Verzetsheld-Steve Brown Wurgen door ‘Politie-Knokploeg’(Video’s) ,zie schokkende Video hierna:

Ik reageer nu pas op dit schaamteloze Kafka-vonnis d.d. 29 december 2021 van  ‘Nazi-Zorgtoeslag -Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’, omdat ik o.a. voor het True Crime programma Trafficked in Amsterdam als Consultant en Gast in hun aflevering m.b.t. de ‘Nacro& Zuidas- Triljoenen-Witwas -Staat Nederland’ werkzaam was, die in december verschijnt. En ik daarna  als  o.a. Politieke Vluchteling en ‘onderzoek- Volks-Journalist’, die  al dertig  jaar lang zwaar bedreigt wordt de Gerechtelijke macht en het OM-Amsterdam en hun NSB-Politie en de AIVD-OM en Politie Amsterdam Moordenaars Peter R de Vries ( totdat hij vermoord is)en “Hoerenjong- Bruine Rat Bas van Hout’ in Sri Lanka was .

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van een echte a-sociaal- ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze echte a-soicaal- Hoofdofficier Renee Beukelaer en de echte a-sociaal- ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de armen Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer- OvJ Bas van de Vliet’ & De extreem corrupte altijd liegende  ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en Co: 

Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het Nazi-Freak-regiem Rutte 4 .
Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars Peter R de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1), Zie Video van de aflevering Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV hierna: “Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars Peter R de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1)”:

De reeds verzonden Mail:

“Beste mr. Van der Laar,

Bijgaande kopie van de dreigende brief van de Hoofdofficier Beukelear blijkens zijn brief aan mij van een verwarde man waar geen touw aan vast te knopen is. Hij eist verwijdering van bepaalde artikelen en foto’s  kennelijk  op Volksnieuw uit Amsterdam-Noir maar geeft niet aan welke , pure Kafka. Ik zal t.z.t. deze brief punt voor punt analyseren en aantonen dat deze brief van een niveau is waar eerste jaars rechtenstudent zich voor zou doodschamen. Maar goed wat kan men anders verwachten van een hoge corrupte OM ambtenaar Beukelaar waarvan sinds het ontslag van zijn voormalige baas ter Rotterdam de ex hoofdofficier Van Nimwegen (zie De Stem van de Straat SALTO YouTube https://youtu.be/hHvm_WX7nWU) wegens wan en misdadig gedrag. M.a.w. het is al jarenlang een feit van algemene bekendheid dat Beukelear de rechterhand c.q. de tweede man van het OM Rotterdam  van de corrupte en liederlijke vreemdganger (metoo?) hoofdofficier Nimwegen en dus medeplichtig was aan de praktijken van Nimwegen gezien het feit dat Beukelear altijd heeft gezwegen en wie zwijgt stemt toe.

Sowieso opmerkelijk is dat Beukelear kennelijk niet eens op de hoogte is van het betreffende dossier Brown want hij adviseert mij dat wij een art 12 / klachtenprocedure kunnen indienen in deze tegen de Psycho-Killler en pathologische leugenaar OvJ. Bas van de Vliet hetgeen wij reeds hebben gedaan. Bovendien loopt er inmiddels ook al een klacht bij Het Europees Hof van de Rechten van de Mens in deze zaak die wij n.b. ook cc aan Beukelear hebben gestuurd en gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/12/24/verzetsheld-ing-steve-brown-moordaanslag-slachtoffers-dienen-klacht-in-bij-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-tegen-rechtbank-c-q-om-en-wrakingskamer-amsterdam/)

Met de vriendelijke groet,

Ing S.K.A.  Brown 

CC. Hoofdofficier  Breukelaer” 

Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-Killer- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaaten partijdige RechtbankAmsterdam met als Voorzitter  Nazi-Zorgtoeslag-‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3).(VIDEO’S) 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FORUM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort-Exclusief  & Schokkend: Freak- Vera Bergkamp is eigenlijk Firouz Alida Chaouqu en zij is een dochter van een Nederlandse moeder en Marokkaanse vader. Waarom veranderd iemand zijn gehele naam? Achternaam kan, maar waarom ook haar voornaam?  ( zie: https://twitter.com/spacedick4/status/1464703987198869518)

US-Warmongers with Puppet Little Girl Sniffer-Biden argue we must protect Ukraine because it’s a “democracy”:

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het rime Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Naziregime Rutte 4’.

In de ‘Pedo-Cratie’ van ‘Nazi-Pedo-Metoo- regime Rutte aka “Dood aan de Russen” met zijn ‘Pedo-Nazi –Zorgtoeslag-Rechters’ en OM- VVD-ers- Pedo- Rapisten Hoofdofficier Leenders & Ex OM Boss-Demmink lopen ‘Pedo-Rapisten-Metoo-  Mick Wely& Borsato& Visser van ‘Stichting Jimmy Savile- Kanjer- Wens Nederland’, enz, enz.’ gewoon vrij rond(Video’s).

Binnenkort: Extreme Klasse Justitie: ‘Volkse’- Glennis Grace een van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ die zich niet schuldig heeft gemaakt aan Metoo-Pedo-Rapist-Borsato-Ali B., etc.- gedrag als enige met haar kind dagen lang in  een cel voor wat ‘Volks- Kabaal’ maken in een winkel, terwijl alle ‘Vioce- Pedo-Metoo- Borsato & Ali B. en Politieke en journalisten aanranders PvdA-Hoer- Gijs van Dam en EU-Nazi-Soos-Volt Uncle-Tom-Metoo-er-Nilüfer Gündoğan’& ‘RTL-Riool-Lynch & Telegraaf Nep en fop journalist – Mick van Wely’ vrij rond lopen met dank aan de ‘Pedo-Rapist -advocaat- D66 Minister van Klasse Justitie Franc Weerwind’ en het’ OM- Kindermisbruik-Hoofdofficier  Vincent Leenders & Side-Kick ‘Psycho- Killer OvJ Bas van de Vliet’.