( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geen Complot: Wat u gisteren niet hoorde in de MSM en de Rechtbank is dat het Hof te Amsterdam reeds in 1992 voor recht heeft verklaard dat ‘AIVD-OM en Politie-informant Moordenaar Peter R. de Vries’ een volwaardig lid was van de ‘Moordenaars-Maffia- Bruinsma misdaadgroep en in die zin alleen net als Klaas Bruinsma, Cor van Hout,etc. en Moordenaar Martin Kok door heel veel mensen kan zijn vermoord, maar volgens het corrupte OM zat Taghi er weer achter(Video’s)

Geen Complot:
De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend :Mexico woest op US-Puppet- Pedo-Boss Rutte: Hou je Pedofielen zoals Nelson M., Marco Borsato, Hoofdofficier Vincent Leenders, Top VVD-ers-Ed Nijpels en ex OM Boss Demmink in je eigen Pedo-Cratie-land” met je Schijndemocratie ‘(Video’s)

Pa de Vries’ zet zoon ‘Domme Royce’ in tegen Jan Roos inzake cocaïne levering aan Marc van der Linden e.a.. (Videos)& Van Zuydewijn met ‘advocaat’ ‘Domme Royce de Vries’ trekt weer kansloos ten strijde tegen het Koningshuis(Video’s)

Geen Complot:
Top- VVD- Elite- Maffia-Bazen- Rutte& Dijkhoff’ betrapt op ‘geheime ontmoeting’ met hun ‘Media-huurmoordenaar John van den Heuvel’ op de eren tribune bij PSV(Video’s)

De ‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel heeft zgn. een amateuristische fout gemaakt in de zaak-Metoo-Danny de Munk. Hij heeft de zanger per ongeluk (kuch) op de hoogte gebracht van de identiteit van zijn aangeefster, aldus de liegende John. Metoo-Danny de Munk zit zwaar in de nesten nu een vrouw aangifte tegen hem heeft gedaan van verkrachting. Eigenlijk had de identiteit van de aangeefster geheim moeten blijven bij Metoo-team-Danny, maar zij weten inmiddels om wie het gaat. ‘Politie-Lek John van den Heuvel’ heeft namelijk abusievelijk (kuch) een mail doorgestuurd met haar gegevens, melden media als het AD en NU.nl.

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over de perverse afwijkingen van Peter R.de Vries e.a..(Video’s)

Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar&AIVD&OM&Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60,000,-euro bloed-poen of een nieuwe Suiker-Oompje

Na het Riool-Showbizz van optreden van de Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi barste de Rechters a La ‘Killer-Queen Nienke de Waele’ van de ‘SBS-Judas-Raadkamer’ van Joker Peter R’ de Vries’ alleman uit in huilbuien'(Video’s):

Loverboy Peter R.de Vries’ zijn gangstersletje Monique Tesselaar ript Steve Brown voor vijf ruggen.& ‘CDA & VVD-OM’ maakt Dankbaar kapot net als De Mos: Wim Dankbaar kreeg inval Arrestatie- team voor Sex-mailtjes van Peter R. de Vries(Video’s)

Er was ook nog enige opschudding voor de zitting, want een van Peter R. de Vries zijn andere Sletjes Monique Tesselaar wilde ook spreken en geld eisen voor o.a. de pikante foto’s die zij haar Peter stiekem had toegestuurd toen hij nog getrouwd was en op het strand lag in Aruba met zijn swingers vrouwtje waar hij meer dan dertig jaar mee was getrouwd Jacqueline M. en zijn kinderen. Maar dat hadden ‘Domme Royce’ en ‘Goede Doelen Oplichter- Kelly'(Video’s) tegen gehouden. ‘Killer-Queen-Rechters’ waren even in de war.

‘Politie Lek- corrupte John’: Pas op voor Taghi en de Russen: John van den Heuvel: Kijk allemaal naar mijn ‘Captain Gay Eurlings’ Witwas-video voor Rutte& King Willem(Video’s)

BN-Hoertje-Junkie-Katja Schuurman’ Symbool voor hypocrisie van BN-Hoertjes van ‘Pedo-Rapist-Metoo-Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol’, die D66-Minister Franc Weerwind uit de cel houdt : aangepakt op tv: ‘Vang je zélf vluchtelingen op Porno- Coca junkie’?’(Video’s)

‘Politie-Lek-John’, die het verhaal over de aangifte twee dagen geleden naar buiten bracht via De Telegraaf, heeft daarmee een flinke misdaad begaan. Hoe komt John aan de politie proces-verbalen. De advocaat van Metoo-Danny, Domme Royce de Vries (volgens eigen zegge geenstrafrecht advocaat is) , die steevast al zijn zaken verliest, spint daar garen bij. Hij bralt: “Inmiddels is cliënt bekend met de identiteit van de aangeefster en ik kan u wel vast verklappen dat het niet ‘BN-Hoertje-Junkie Katja Schuurman’ is en/of de die maffe vriendin van mijn Papa Peter. Dit bevestigt voor hem dat de beschuldiging ongefundeerd is en deze keer ga eens voor de verandering een zaak winnen.” Domme Yvonne Coldeweijer, die twee maanden geleden als eerste verhalen naar buiten bracht over Danny’s misdadig gedrag, denkt dat John er niet blij mee is dat zijn blunder op straat ligt. “Als Domme Royce dit gelekt heeft naar de pers dan heeft ie nu ruzie met John denk ik.” ,aldus de eveneens extreem Domme Yvonne Colderweijer, want die heeft nog niet eens door dat het een tweetje is tussen John en Domme Royce en bepaalde corrupte politie-vriendjes van John.

Geen Complot:
Politiek Vluchteling -Verzetsheld – ing Steve Brown’ in Sri Lanka met horror Pedo-Rapist-Metoo-Borsato,Ali B,Johnny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk, Hoofdofficier Leenders, Vieze Mick Wely, ‘Rose Pedo Ed Nijpels’, etc.- News wat u nergens anders ziet& & Glennis Grace een van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ als enige met haar kind dagen lang in de cel(Video’s)

Heel pijnlijk dat John van de Heuvel en Domme Royce en Danny nog niet gearresteerd zijn.

De Super- BN-Hoer Albert Verlinde” , de voormalige swingers-echtgenoot van de’ Super- VVD-Hoer- Onno-Schandknapen-Hoes (Video’s) vindt het heel onhandig van John, bralt hij in ‘RTL-Riool-Lynch-pedo-Rapist-MetooJunkie-Shownieuws’. “Dit is een heel pijnlijke zaak. Normaal hoor je natuurlijk eigenlijk niet te weten wie de Metoo-aangifte tegen je doet, want nu gaan mensen verhoren doen en ga je inderdaad zeggen: oké, wat zeg jij? En, Metoo-Danny, kom jij ook langs, jij wordt verhoord.”

Hij vervolgt: “Dan ga je je verhaal doen met de kennis die je op dat moment hebt. En nu weet hij door die zgn. abusievelijk verzonden e-mail dus wie het is. Daardoor kan hij zich voorbereiden op de vragen die gesteld gaan worden.”

Tot slot:
Uit de Oude Penoze Doos : Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.

Datum: 15 juli 2012Auteur: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir0 Reacties— Bewerk

INLEIDING
Analyse van een artikel van John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen in dienst van bepaalde misdaadgroep en/of naggende politie.
“De Telegraaf,een Leugenparadijs.”

Middels het analyseren van dit artikel zal m.i. aangetoond worden dat een ogenschijnlijk objectief artikel diverse verborgen doelstelling heeft, die de gemiddelde normale Nederlander zonder zeer gedegen achtergrond kennis niet zal onderkennen en/of (kunnen) waarnemen en/of doorzien.Onderstaand artikel kwam mij pas in 2012 onder ogen, toen een journalist van de Spits mij erop attent maakte.


Dit aasgieren artikel werd geplaatst één dag nadat ik was neergeschoten en op de intensive care lag.

De Telegraaf – 10/12/99
“HET MOEST ER EEN KEER VAN KOMEN. ONDERWERELD NIET VERBAASD OVER MOORDAANSLAG DRUGSBARON STEVE BROWN.
Het was niet de vraag of het zou gebeuren, maar wanneer het zou gebeuren. De moordaanslag op de drugshandelaar Steve Brown, gisterochtend in Amsterdam-Zuid, kwam voor kenners van het criminele milieu bepaald niet als een verrassing. PA5.

HEUVEL-JOHN-VAN-DEN.

Onderwereld niet verbaasd over moordaanslag op drugsbaron Steve Brown ‘Het moest er een keer van komen’ ‘Deze man heeft heel veel vijanden’.
door JOHN VAN DEN HEUVEL.

AMSTERDAM, vrijdag.
Het was niet de vraag of het zou gebeuren, maar wanneer het zou gebeuren. De moordaanslag op de drugshandelaar Steve Brown, gisterochtend in Amsterdam-Zuid, kwam voor kenners van het criminele milieu bepaald niet als een verrassing. Een hoofdstedelijke rechercheur na de mislukte afrekening in de Biesboschstraat: “Deze man heeft heel veel vijanden. Het moest er een keer van komen.”.

De in de Amsterdamse Pijp opgegroeide Steve Brown (45) omschreef zichzelf ooit als een ‘intelligente misdadiger’. Daar waar zijn voormalige partners in crime de afgelopen jaren of om zeep werden geholpen (Tony Hijzelendoorn, Klaas Bruinsma, Ron Ondunk) of achter de tralies belandden (ex-agent Martin Hoogland), wist Brown de dans steeds te ontspringen; als een roof kat met de spreekwoordelijke negen levens. Tot gisteren althans, toen hij ondanks voorzorgsmaatregelen toch in de val liep.

In zijn in ’95 verschenen biografie ‘Drugsbaron in spijkerbroek’ bestempelde Steve Brown zichzelf als een “crimineel met een brutale bek, maar geen schietgrage killer. Een man ook met een gezin, humor en romantiek”.

In werkelijkheid wordt Brown in het criminele milieu beschouwd als een ordinaire ‘ripper’ (iemand die zijn collega-criminelen drugs afhandig maakt), een ‘coke-junk’ en een levensgevaarlijke psychopaat. Iemand ook die van twee walletjes eet: geld verdienen in het criminele milieu, maar net zo makkelijk concurrenten ‘wegtippen’ bij de politie.

Brown maakte pijlsnel carrière in de onderwereld. Op zijn vijfentwintigste stond hij al aan het hoofd van de Amsterdamse ‘Happy Family’, een met miljoenen gesubsidieerde jongerenorganisatie met 22.000 leden. Tien jaar lang werden miljoenen verdiend met de verkoop van hasj en marihuana, totdat het toenmalige Amsterdamse VVD-raadslid Anne Litze van der Stoel de geldkraan liet dichtdraaien. In die periode werd Brown kind aan huis bij de Colombiaanse, Marokkaanse en Afgaande drugsmaffia. Later raakte hij verzeild in de Joegoslavische onderwereld. Kroongetuige.

Begin jaren negentig ging het bergafwaarts met Steve Brown. Steeds meer mensen uit zijn omgeving stierven een gewelddadige dood. Klaas Bruinsma werd geliquideerd en vriend en ‘zakenrelatie’ Tony Hijzelendoorn beestachtig afgeslacht. Brown nam samen met de vorig jaar zomer vermoorde Ron Ondunk de wijk naar Spanje. Aan de Costa del Sol kwam een merkwaardige ‘combine’ met het inmiddels opgeheven IRT Noord Holland/Utrecht tot stand. Steve Brown werd kroongetuige in het proces tegen Martin Hoogland, die mede dankzij zijn verklaringen twintig jaar kreeg voor de moorden op Hijzelendoorn en Bruinsma. Ook later zou Brown nog samenwerken met de politie, onder meer om voor geld de bij officier van justitie mr. J. Valente gestolen floppy’s te achterhalen.

Hij kreeg landelijke bekendheid als presentator van het ranzige Veronica-programma Zware Jongens. Het binnenhalen van een beruchte crimineel als medewerker leverde de omroep veel kritiek op. Sinds Brown in het tv-programma van Peter R. de Vries werd neergezet als een onbetrouwbare fantast, was het definitief over met zijn televisie carrière.

Daarbij ook nog uitgekotst door de echte ‘grote jongens’ uit de onderwereld, rommelde Brown het laatste anderhalf jaar wat in de marge. Hij leek zelfs een nieuwe weg te willen inslaan. Tot hun verbazing zagen studenten van de Universiteit van Amsterdam (UvA) hem in september doodgemoedereerd de collegezalen binnenwandelen. Brown bleek zich te hebben ingeschreven voor een studie Nederlands recht. Gezien zijn huidige problemen is het de vraag of Steve Brown snel weer zal aanschuiven in de studiebanken.

Drugsbaron Steve Brown omschrijft zichzelf als een “crimineel met een brutale bek, maar geen schietgrage killer”. In het criminele milieu wordt hij daarentegen bestempeld als een levensgevaarlijke psychopaat. EIGEN FOTO.”

Opmerking Algemeen: John van der Heuvel ( verborgen voor het bredere publiek) is een politie scribent van een bepaald deel van de Amsterdamse pseudo-politie :

Analyse artikel John van den Heuvel.
Dergelijke artikelen zijn geen uitzondering in dit segment, de misdaadjournalistiek van de media. In zijn algemeenheid worden dergelijke artikelen en Tv-uitzendingen aan de lopende band gefabriceerd met name als zij als onderwerp personen hebben uit de Volks-Onderwereld. Snelheid en niet betrouwbaarheid, evenwichtigheid of zelfs de waarheid (lees: nieuwsfeit) is geen noodzaak om maar niet de ‘primeur’ te missen in dit segment van de pulp-media, waar alles om kijkcijfers en oplages draait.

Hoe ver men gaat om winst te maken, wat dat betreft heeft News of the World schandaal het laten zien.

Als de media publiceert over de z.g. Witteboorden misdaden gelden er geheel andere maatstaven. Men is zich er ter degen van bewust dat indien men publiceert inzake de Witteboorden criminaliteit de advocaten reeds op de loer liggen met kostbare civiele procedures, etc. Bovendien zijn Witteboorden misdaden vaak complex en moeilijk uit te leggen aan het bredere publiek, denk aan; ingewikkelde fraudes, BTW-carrousels, milieu delicten, opzettelijke faillissementen, aandelen-fraude, etc. Het is taaie kost die niet tot de verbeelding spreekt van het bredere publiek. Ook zijn de personen, die deze misdaden plegen over het algemeen goed opgeleid en vermogend en kunnen moeilijker worden geslachtofferd op een sensationele wijze.

De auteur-journalist John van den Heuvel van dit artikel is n.b. een ex-rechercheur van de Amsterdamse politie waarvan algemeen bekend is dat hij in veel gevallen zijn ‘primeur’ rechtsreeks krijgt van het Hoofdbureau van de Amsterdamse politie. Bovendien heeft de auteur ten tijde dat hij bij de politie was gefunctioneerd in een z.g. pseudo-inkoop team van de politie. Dergelijke teams zijn opgeheven na het IRT-schandaal. Ook is dat segment van de politie extra gevoelig voor gecorrumpeerd gedrag en/of corruptie.

Daarnaast is de auteur-journalist werkzaam voor een krant De Telegraaf, die kennelijk als eerste doelstelling heeft verkoopbare makkelijk leesbare artikelen te produceren voor de z.g. massa. Sensatie wordt daarbij niet geschuwd, of is zelfs een voorwaarde als middel tot verkoop.

“De Telegraaf publiceert soms willens en wetens onwaarheden.”
Dat meldt het televisieprogramma Zembla in de uitzending van 16 september 2012 te zien is, zo is te lezen op de Zembla-website. Het programma onderzocht de achtergronden van een aantal spraakmakende artikelen uit de krant. Uit dat onderzoek blijkt dat bronnen die genoemd werden nooit geïnterviewd bleken te zijn, reacties van betrokkenen onjuist werden weergegeven en informatie die een verhaal zou ontkrachten werd genegeerd.
Daarnaast is de auteur-journalist ook werkzaam voor het programma RTL-Boulevard dat ‘nieuws’ brengt als Entertainment. Dit programma heeft kennelijk als enige doelstelling zo een hoog mogelijke kijkers aantallen te scoren, waarbij sensatie verheven is tot het hoogste goed, c.q. Journalistieke Pulp-Codes.

Algemeen belang, sec nieuws en Journalistieke Codes spelen kennelijk niet of nauwelijks een rol bij de hiervoor genoemde pulp-media. Daar komt bij dat het verkeren in dat segment van de Pulp-media automatisch met zich meebrengt dat men omgaat en /of werkt met z.g. journalisten zoals Bas van Hout, Peter R de Vries, Hendrik Jan Korterink en Bert Voskuil, die heimelijk in dienst staan van diverse misdaadgroepen en/of politie en /of (snuivende en vreemdgaande) BN-ers, die de schaamte voorbij zijn en veel al hoe dan ook en in welke hoedanigheid dan ook zelf in de pulp-media willen. M.a.w. men staat bloot aan beroeps- deformatie (normvervaging) m.b.t. waarde en normen die een journalist zou moeten hanteren.

Ook zal dit artikel geanalyseerd worden tegen het licht van de Code van Journalistiek.

Tot Slot:
Men zou kunnen stellen waar maakt Steve Brown zich druk om?
Het gaat hier immers om de pulp-media.
We leven inmiddels in het Tijdperk dat de Pulp-media (en de PVV) voor een groot deel bepalen welke perceptie de gewone gemiddelde burger er op na houd t.a.v. van maatschappelijke vraagstukken en personen. De pulp-media bepaalt zelfs de agenda van de Tweede Kamer.
M.a.w. de pulp-media kan Ministers en personen maken en breken.
( zie Puinhopen van de Pers, afstudeer scriptie UvU, zie : http://www.uu.nl/NL/Search/Pages/results.aspx?k=De%20puinhopen%20van%20pers%20%20(publieksversie%20-%20web).pdf )

Share this:

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen -Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de Klos& ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Share this:

Share this: Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: