• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.
  • koets

( van onze wordt Wakker Redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geen Complot: CIA -Nazi-Puppet-AZOV-Zelenski tot ‘NSB- Tweede-Slaap- Kamer’:” Koop US-Wapens en US Fracking gas (11x duurder dan Russisch gas)en wapens en laat uw burgers doodvriezen zonder brood en huis(Video’s)”.

Geen Complot: Gravitas: MI6&BBC zijn psychopathisch geworden net als ‘D66 -CIA-Trol Sjoerd Sjoerdsma’ in hun ‘Dood aan de Russen en Poetin- Fake News’ en maken krankzinnige claim: ‘Capo di Tuti Capo Poetin’ is dood en zijn lichaam wordt als een Pop in de rondte geshowd voor de camera:

https://youtu.be/5CCw1f7FXCQ

Waarom moeten de burgers van de US en de ‘Slaven-staatje’ van US de EU en NL zwaar bloeden voor de ‘US-Taxfree- Fracking Gas & Wapenhandel- en Pedro-Dollar-Heroïne-Oorlog’ tegen Rusland en voor de ‘CIA-KUOMINTANG- Taiwan’& ‘CIA-KUOMINTANG -Heroïne Prins des Dood’ van de Gouden Driehoek. In middels bedraagt de inflatie 11 %.(Video’s)

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTO-TV met ‘Underground Presentator- Verzetsheld ing Steve Brown’  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-Toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen GroenLinksrecht Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma zie vanaf 14. 57 en  zie de schokkende beelden dat Taxfree-VOC-Genociden- King Willem met zijn peperdure   Pooiers-Speed boot expres arme sloebers bij de Voedselbank in IJmuiden op de pier kletsnat vaart:

Geen Complot: Gewone Nederlanders betalen de volle prijs voor de ‘US- Taxfree-War crime-Killer -Elite boycots en sancties’ tegen de Russen. Groene-Boy Klaver in onderbroek- Yes we can:

Geen Complot: Underground Presentator ing Steve Brown van Stem van de Straat- Amsterdam-NOIR/SaltoTV :”GroenLinks ontmaskerd als Miljonairs(Video’s) in grote energie verslindende ‘Halsema-& Yes we can Boy Klaver-Villa’s met onderbetaalde illegale getinte Vluchtelingen(Video’s) als schoonmakers en Kinder-oppassers, die ook nog een keer moeten oppassen dat zij niet ge-_Meetoo worden ”.

Geen Complot: Verzetshelden Rand Paul& Robert Jensen& Steve Brown: This is the danger of a ‘One-world-Elite-Nazi-Word-Economic Forum- SOROS-Gates, etc.-government’ from ‘Devil Schwab’ with Puppets like ‘Taxfree-Queen Maxima’& ‘Pedo-Bazen-Rutte&Kaag& ‘ÇIA-Puppet-Nazi-Zelensky’.D66-Minster-CIA-Trol-Kaag bekent haar misdaden tegen het Volk(Video’s).

Geen Complot: Crisisberaad -‘D66-Pedo-Rapits-Metoo -Misdaad–Nazi-partij’ met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren& ‘Neuk en Snuif-gabber Franc Weerwind van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assnage(de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’(Video’s)

De US -Petrodollar- Nazi-AZOV-oorlog in Oekraïne tegen Rusland is niet de enige oorzaak van hoge prijzen in de supermarkt, dit is hoe dat zit. Boodschappen zijn dit jaar flink duurder geworden en dan komt daar nog bij dat de inflatie inmiddels 11 % is en dat door steeds maar weer meer sancties tegen Ruslan in tre stellen de Prijzen en Invaliet nog meer zeulen stijgen . Deels heeft dat te maken met de oorlog in Oekraïne, maar dat is niet het hele verhaal. Grote ‘WOF-Elite- Nazi-Taxfree-Bloed – beleggers-Killers’ verdienen namelijk la jaren lang miljarden door te speculeren met grondstoffen waardoor er voor de ‘US-Petrodollar -Nazi-AZOV-Oorlog tegen Rusland al 200 miljoen mensen jaarlijks streven van de Honger en 17 miljoen kinderen , concluderen onderzoekers. En dat voorgaande vreselijke feit wordt nooit gemeld in de ‘Dood aan de Russen en arme mensen en Assange (De Waarheid) MSM het corporate crime CIA-CNN en hun EU Slaven-dr. Goebbels- Outlets MI6-BBC en AIVD-NPO&NOS-Journaal’ met als Boss de ‘Pimp en Mega-Fraudeur Frans Klein’. Waarom zijn die misdadige Frans Klein en Jesse Klaver en Sjoerd Joerdsma en Kaag en Rutte en Hoekstra en Segers en hun boegbeeld van ongelijkheid bij geboorte ‘Taxfree-VOC-Genocide- King Willem’ en zijn ‘Yab-Yum- AIVD- agent-Prinses-Mabel’ en ‘Huisjes -Melker Prins Bernhard- Parasieten Familie nog steeds niet gearresteerd door het corrupte OM. Nee, die zij te druk met Ajax Fans:” De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend:’Domme-Smaak-Hoofofficier René de Beukelaer’ gaat Ajax-Supporters onrechtmatig en zelfs strafwaardig vervolgen voor zijn ‘Driehoek-collega in crime’-‘Keizerin Halsema&’Loverboy Pistolen-OEY&Zoon’ en ‘PvdA-Mega-Fraudeur Booij”en meldt dat schaamteloos en smaakloos in zijn door Halsema betaalde Noord Koreaanse-Pr-AT5”(Video’s). en het politiek vervolgen van: “Persvrijheid, Complot: Oekraïense journalist in Spanje ‘Poch-Assange-Willem Engel-opgepakt’, omdat hij de waarheid publiceerde over de ‘CIA-Nazi-Maffia-Oligarchen-Killer-Kliek van ‘CIA-Puppet-Zelenski’& ‘US-proxy-Oorlog’ tegen Rusland onder het mom van landverraad” (Video’s)

Voor Dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid(Assange )mag het Klimaat en dieren ook compleet worden gedood van Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen -Pedo-Rapist-Meetoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma’ nu (weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland. Übermensch- GroenLinks Rechts- Yes we can Boy Klaver in onderbroek” en Waanzinnige- D66-CIA Trol Sjoerdsma:”Wij hopen dat na onze oude EU-Furher Hitler( 30 miljoen Russen afgeslacht ) het nu onze nieuwe Furher Biden wel lukt om het Russische Untermensch Volk volledig uit te roeien en dat onze burgers daarvoor aan de G-Honger moeten liggen in de Vrieskou en geen benzine en huis meer kunnen betalen is geen probleem, want voor de US-Nazi-AZOV- Zelensky- Petrodollar’ tegen Rusland waren er ook al meer dan 4 miljoen burgers die op of onder de armoede grens moeten zien te overleven, Heil onze ‘EU-Furher Biden en zijn pupet Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Bazen regime Rutte 1.2.3.4-Kaag&Hoesktra en Segers'”

Biden-Cornona-virus: Het ‘Biden-Elite-Pedo-Misdaad-familie- Oekraïne-Nazi-AZOV-Biolab-Corona-Virus’& US 40 miljard en EU miljarden ‘hulp’ -Dood aan de Russen verdwijnt in de zakken van de ‘US- Duivelse-Wapenhandel en de ‘Oekraïense-CIA-Nazi-Oligarchen- Zelensky- Kliek(Video’s).En de EU en US burgers zitten in de kou en kunnen geen eten,benzine en huur meer betalen en de zeldzame betaalbare huizen& Luxe hotels gaan ‘Groen’-Keizerin-Halsema naar de Oekraïense-VIP-blanke-(nazi)-Vluchtelingen’(Video’s)

De extreem Milieu vervuilende Kolen en Kernenergie centrales mogen blijven of worden heropend. En het extreem Milieu vervuilende US- Franckig Gas ( 11 keer duurder dan het Russische Gas) dat n.b. per Extreem Milieu vervuilende Mammoet Tanker naar de EU en Nederland moet worden gebracht en het her openen van de Groningens aardbevingen Gas velden mogen ook weer open. Daarnaast wordt er nu voor 100 de Miljarden aan Wapentuig gekocht hoofdzakelijk in de US.

Geen Complot: Oekraïense mensenrechtencommissaris kan niet bewijzen dat Russische soldaten burgers verkrachten, en wordt ontslagen en ook dat zult u niet zien bij dr. Goebbels-‘CIA-CNN’ en MI6-BBC’ met dode Pop Poetin en AIVD-NPO&NOS-Journaal,.

(-) “Gretig aftrek

Denisova speelde een belangrijke rol bij de verspreiding van Fake News berichten over verkrachtingen door Russische soldaten. Afgelopen maand beweerde ze nog dat de Oekraïense overheid in twee weken tijd 400 meldingen had ontvangen over seksueel geweld, waaronder verkrachting, door Russische soldaten, een aantal dat gretig aftrek vond in de media.De mensenrechtencommissaris heeft nooit kunnen bewijzen dat Russische troepen zich schuldig maken aan verkrachting, en nu is ze dus ontslagen. Meer Lezen en wordt eens een keer Wakker: https://www.ninefornews.nl/oekraiense-mensenrechtencommissaris-kan-niet-bewijzen-dat-russische-soldaten-burgers-verkrachten-en-wordt-ontslagen/

En al meer dan 30 jaar lang wordt Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne meedogenloos politiek ook vervolgd , lees; “Uit de Oude Penoze Doos: Lafaard-‘Pedo-Rapist-Metoo-AIVD-Kees van de Spek de Gabber in crime van de ‘Bruinsma-Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant- Peter R. de Vries& Bas van Hout’ en ‘Uncle Tom -Humberto Tan’ terug gefloten door de ‘AIVD & Hofnar-Rutte’ m.b.t ‘Yab-Yum -AIVD-Prinses Mabel’ aka” het ‘Junkie-Sletje van de Onderwereld” en Prive Hoertje van Super-Elite-Gangster-Soros(Video’s)”.

Bron : https://eenvandaag.avrotros.nl/item/de-oorlog-in-oekraine-is-niet-de-enige-veroorzaker-van-hoge-prijzen-in-de-supermarkt-dit-is-hoe-dat-zit/ (Video)

‘NWO-Taxfree-Nazi -SOROS, GATES-SCHWAB-WOF-Killer-Elite’ halve waarheden zijn ook dodelijk Fake New: Averting an African food crisis in the wake of the Ukraine war, maar vergeet FF dat de hongersnood en dood al een Decennia lang veroorzaakt wordt door de WOF-Queen Exotca- Maxima en king Willem Taxfree-Miljardiare en hun poliekek laklien de Gebstigde Orde NBS-Partijtjes VVD-Misdaadgroep, Duivelse Npen en Fop Christen CDA, die speculeren op de Voedsel-termijn -markt en dat er jaarlijks al voor de Poedir -Dollar Oorlog tegen Rusland 17 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger . Daar horen wij dat Elite Duivelse Tuig- WOF en hun ‘dr. Goebbels- Westerse- media- CIA-CNN & MI6-BBC en AIVD NPO-NOS-Journaal- Tuig’ nooit over

Ondertussen: Bill Maher & Steve Brown klagen de ‘Fake-liberale-SOROS-Schwab-GroenLinks, VVD,D66, PvdA,VOLT- &CIA-CNN&AIVd-NPO-Wereld Dood aan de Russen en arme mensen en Assange(de Waarheid)’die Moordend-Waanzinnig geworden zijn(video’s)

Tot Slot: De Stem vd Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video’s).Brown: Het ‘Taxfree-Koningshuis’ is al eeuwen de succesvolste & ‘Moorddadigste-(VOC)-  Misdaadgroep’ in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Hofnar Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA&CU:

Geen Complot: 
‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Share this: