( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News)

AMSTERDAM-NOIR-Geen Complot: Crisisberaad -‘D66-Pedo-Rapits-Metoo -Misdaad–Nazi-partij’ met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren& ‘Neuk en Snuif-gabber Franc Weerwind van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assnage(de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’(Video’s).

US-Puppet-Nazi-Schwabinet-Rutte’ zette ‘SS-NATO-NL-leger’ in tegen protesterende boeren& Verzetsheld Pepijn van Houwelingen waarschuwt: US-Puppet-Rutte verklaard Rusland de Oorlog en de ‘US-Nazi-AZOV-Oekraïne mag nooit lid worden van de Europese Unie, maar zit er sinds gisteren gewwon in(Video’s)

Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle LEUGENS over het stikstofbeleid!: De Boeren bezitten 2/3 van al het land in Nederland en dat wil de ‘Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist-Meetoo-VOC-Genocide- King Willem-Killer-Elite hen nu af pakken voor een drol:

Geen Complot:
Nederlandse journalist op Oekraïense ‘dodenlijst’ gezet door ‘CIA-Puppet& acteur &Killer-Clown Zelensky’ en veroordeelt door de extreem corrupte- US-Taxfree-NWO-Elite-Nazi-puppet-D66-NPO-Ombudsman Margo Smit na onthullingen: US Puppet-Rutte:” het vermoorden van Russische kinderen en Nederlandse Journalisten die niet zich houden aan Dood aan de Russen is Oké”& Het corrupte EU-parlement is volledig afgestemd op de zieke, globalistische Brave New World-Nazi-agenda!’(Video’s) & Corrupte Ombudsman Margo Smit van Fake News- Staats dr. Goebbels- AIVD NPO’ met D66-Trol -Voorzitter Rijxman’ : “Ongehoord Nederland verspreidt onjuiste informatie” en dat is smaad en Laster jegens Ongehoord gepleegd door de Ombudsman(Video’s)

‘Ongehoorde-ÇIA-leugen-uitspaak van ‘Nazi -Nep-News – Dood aan de ‘Russische- Untermenschen’ door ‘D66-psychopaat& Oorlog-Hitser -Sjoerd Sjoerds aka “Kleine Nederlandse CIA-Hitler” wordt niet veroordeelt door de corrupte Nazi-D66- NPO Ombudsman/vrouw Margo Smit en niet vervolgd het ‘Kindermisbruikers-Hoofdofficier- Vincent Leenders& Sid Kick- Psycho-Killer -OvJ Bas van de Vliet-OM-Amsterdam.

Geen Complot:
Corrupte Gevestigde Orde-NSB-Dood aan de Russen en arme mensen & Baudet-partijtje -Coalitiepartijen VVD, D66, CDA, ChristenUnie en Nep en Fop oppositiepartijen GL, PvdA, Partij voor de Dieren en ‘SOROS-Volt’ ‘dienen een ‘D66-Penthouse-Verkrachter-Pechthold- klacht’ in tegen Forumleider & Verzetsheld Baudet om hem monddood te maken in de ‘NSB-Tweede-(Slaap)-Kamer(Video’s)

Geen Complot:
CIA-Nazi-Oekraïens- parlement’ keurt nieuwe ‘Hitler-Rassen-wetten’ goed om de Untermenschen Russische cultuur te zuiveren om Rutte te steunen in de Tweede Kamer om ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne lid te maken van de EU’ en ‘SS-NATO-Chef-Stoltenberg’ eist dat gewone EU Burgers de komende jaren in de kou zitten en honger lijden voor de US-Wapenhandelaren en Dood aan de ‘Russische- Untermenschen(Video’s)

Geen Complot:
Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde -Kartel-partijtje -CDA, VVD, CU, SGP’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen -Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de Klos& ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’(Video’s)

Geen Complot:
Bij de Staats-dr. Goebbels- AIVD-D66-NPO- OP1  roept ex MIVD-Gestapo- Boss -Fat-man  -Pieter Cobelens’  Straffeloos op tot het executeren van Baudet en gaat de D66-NPO straffeloos door met  Haatzaaien tegen Gideon van Meijeren en de Russne en oproep tot  vermoorden van FvD leden.  De ‘dr. Goebbels-‘Staat-AIVD- NPO’ smacht naar een nieuwe Volkert & Derde Wereld Oorlog & Oekraïne is een ‘Pretpark’ vergeleken’  bij Jemen, etc. (Video’s)

Het cynisme van het Kremlin kent geen grenzen. ‘Onze laatste hoop is honger’ is een citaat uit de gangen van het Kremlin. Met andere woorden: zijn we voorbereid op het scenario dat Poetin het Oekraïense graan niet alleen niet doorlaat, maar misschien zelfs vernietigt, waardoor er een grote hongersnood dreigt?’ Dat bralde ‘D66- Pedo-Rapist-Metoo- psychopaat en Oorlogshitser Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma’ woensdag in de voor het merendeel NSB- Tweede -Slaap Kamer van de Kartel partijtjes CDA, VVD, CHU. D66, PvdA, GroenLinks en zelfs de partijtje die niet behoren tot de kartel-partijtjes Denk.niet.na en Partij voor de Dieren, maar niet voor de Russen en SP en BB en B1- Dood- aan de Russen, arme mennen en Boeren en de Waarheid( Ongehoord Nederland, Assnage en Verzetsheld ing Steve Brown). De Nazi- uitspraak van ‘Oorlog-Hitser- en psychopaat – D66 Sjoerd Sjoersma’, terwijl de hoofdoorzaak van het feit dat er al voor de door de ‘US-Taxfree-War Cirme – Francking gas en Wapenhandel-Killer Elite- Petro & Heroïne-Dollar uitgelokte- oorlog’ tegen Rusland in het ‘US-Vazal-Staatje- Nazi-AZOV-Oekraïne- de ‘Westerse-Ratten in pak- Jaarlijkse -Kinder-Genocide- Voedsel- speculanten’ zijn dat er jaarlijks 17 miljoen kinderen streven van de Honger en dat is 3 x meer dan de Joods Holocaust . Maar dat vind ‘CIA-Trol-Sjoerdsma’ en’ GroenLinks Rechts- Yes we can Boy Klaver on onderbroek’ en de PvdA-hoertjes en het ‘US-Puppet- Kabinet Nazi-Zorgtoeslagen Pedo Boss-Rutte’ en en hun ‘Media -Outlet- dr. Goebbels- AIVD-D66-NPO’ al jaren geen punt.

Geen Complot:
Dutch VVD Minister-Boef- Zijlstra admits lying about meeting with Poutin(Video’s): Zembla: VVD Minister ‘Gif-Monster-Cora van Nieuwenhuizen’ & Top-Rijkswaterstaat &‘ VVD-Consigliere Dood aan de Russen Zijlstra met Fake news’ zijn een ‘Elite-misdaadgroep’ die straffeloos heel Nederland vergiften(Video’s).

‘CIA-Trol – Sjoerdsma’ beweerde ‘een woordvoerder van het Kremlin’ te citeren. FVD-voorman& Verzetsheld – Thierry Baudet confronteerde het Kamerlid met zijn uitspraken en kwam tot de slotsom: “Volgens mij geeft CIA-Trol-Sjoerdsma hier gewoon toe dat hij geen enkele bron heeft en dat hij maar wat aan het wauwelen was.”

Verzetsheld Baudet op Twitter: “D66-oorlogshitser@swsjoerdsma neemt klakkeloos alle anti-Russische oorlogspropaganda over en gaat af als een gieter wanneer@thierrybaudet hem daarop wijst. Laten we in de Tweede Kamer alsjeblieft bij de feiten blijven en niet zomaar dingen bedenken die niet waar zijn. #FVD“. Zie de Schokkende Beelden: https://www.ninefornews.nl/d66-kamerlid-sjoerdsma-in-het-nauw-na-uitspraken-over-rusland-het-is-een-kwaadaardige-leugenaar/

Hier in de Tweede Kamer over de grootste kernmacht ter wereld, over een gigantisch land en over een heel complexe situatie in Oekraïne zomaar zeggen dat ze daar zeggen ‘onze laatste hoop is honger’ geeft geen pas en slaat nergens op. De heer ‘CIA-Trol- Sjoerdsma wordt hier opnieuw ontmaskerd als een Levensgevaarlijke psychopathische D66- oorlogshitser die zonder nadenken de de Amerikaanse Taxfree-War Crime-Killer-Elite – dr. Goebbels- propaganda’ overneemt,” sprak Verzetsheld Baudet, die inmiddels openlijk straffeloos met standrechtelijke SS-executie op Nationale- dr. Goebbels-Staats-TV-D66-NPO- OP1 door de ‘ex- MIVD Boss en CIA-Trol- Fatman-Pieter Cobelens’ wordt bedreigd omdat hij niet mee doet aan de Hysterische SS-D66 Sjoerd Sjoerdsma& Yes we can Boy Klaver in onderbroek en de pathologische leugenaar VVD-Boef Halbe Zijlstra-Dood aan de Russen fake news.

Westerse dr. Goebbels- Dood aan de Russne-spin van een interpretatie van een CIA-Trol- journalist: Corrupte ‘Gevestigde Orde-NSB-US-puppet Kartelpartijtjes -CDA, PvdA, GroenLinks, D66, CHU en VVD’ aka “Dood aan de Boeren en arme mensen” Playing With Fire in Ukraine onderleiding van ‘US-WEF-Bilderberg-puppet-Nazi-Rutte’(Video’s)

Econoom Kees de Kort geeft messcherpe analyse van ‘US-Nazi-oorlog in Oekraïne’ tegen Rusland: ‘Hier is alles fout aan.’ En bevestigt daarmee wat Volksnieuws al sinds dag een inzake door de US uitgelokte ‘Petro Dollar-(Heroïne)-Dollar- Nazi-Oekraïne- Oorlog(video)’ tegen Rusland. PVV van Room wijst Rutte er op dat CIA-Nazi-Oekraïense Staat-TV” stelt Dood de Russische Kinderen net al Eichmanm. Rutte : “ach het zijn maar Russische Kinderen”(Video).

“Waanzinnig hoe Sjoerdsma steeds om de vraag heen probeert te draaien. Het zegt veel over hem en zijn CIA&MI6en AIVD-Nazi-bronnen. En dan ook nog een grote mond opzetten over ‘soevereiniteit’ terwijl hij Nederland wil uitleveren aan de Taxfree-War crime US Puppets in Brussel en het ‘US-Vazal Staatje Nazi-AZOV -Oekraïne’ met ‘miljoenen- Nazi-AZOV -VIP-Vluchteling de EU in juicht. Die Sjoerdsma en Klaver weten zeker niet dat voor de Oorlog het gemiddelde Honger ‘jaarsalaris in de Oekraïense 3000,- Dollar per jaar was en nog steeds is en dat het een extreem corrupte US-puppet- Nazi-Land is , logisch dat de Oekraïense ‘VIP-Nazi-AZOV-Vluchtelingen nooit meet terug keren naar dat Hel-Hole van die’ CIA Puppet-Nazi-AZOV-acteur en Clown Killer-Joodse-Kapo-Zelensky ,” zegt Tanay Bilgin, fractievertegenwoordiger van FVD in Amsterdam. Journalist & Verzetsheld Joost Niemoller wijst erop dat de quote waarmee Sjoerdsma goede sier wilde maken in de Kamer in werkelijkheid een westerse dr. Goebbels- spin is van een interpretatie van een CIA-journalist.

Deze pathologische Pschyco-Killer-D66 leugenaar nazi-CIA-Joerdsma is zo intens slecht dat hij thuis hoort in een Tbs-Kliniek

Er is er eentje waarvan ik het niet meer trek en dat is die patalogische leugenaar en Oorloghister CIA-Trol-Sjoerd Sjoerdsma,” reageert vastgoedondernemer& Verzetsheld Erik de Vlieger. “Deze pathologische Nazi-CIA-Trol-leugenaar-D66- Sjoerd is zo intens slecht dat hij thuis hoort in een Tbs-Kliniek.”

“Het is een kwaadaardige pathologische psychopathische Nazi-CIA-Trol-leugenaar,” voegt De Vlieger toe. “Ooit met hem te maken gehad met betrekking tot Opvliegers op [NPO Radio] 1. “De man liegt zo makkelijk. Voor mij vertegenwoordigt hij het allerslechtste van ‘Kartel-Rat in pak-NSB- Dood aan de Russen en arme mensen en Waarheid ( Assange)- politiek Nederland‘.”

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Share this:

Share this: Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: