• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.
  • Bas van Hout

van onze wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Nederlandse echte journalist op ‘ CIA-AZOV-Nazi-Oekraïense- -dodenlijst’ gezet door ‘CIA-Puppet& acteur &Killer-Clown Zelensky’ en veroordeelt door de D66-NPO-Ombudsman Margo Smit na onthullingen: US Puppet-Rutte:” het vermoorden van Russische kinderen en Nederlandse Journalisten die niet zich houden aan Dood aan de Russen is Oké”& Het corrupte EU-parlement is volledig afgestemd op de zieke, globalistische Brave New World-Nazi-agenda!(Video)

‘CIA-Puppet- Nazi-AZOV-acteur&Killer-Clown-Joodse-Kapo-Miljardair- Zelensky’ eist nu na inslag Russische Raket in winkelcentrum de Dood van Alle Russen(Video’s) en dat heeft zelfs Hitler hem niet na gedaan(Video’s) en de’ dr .Goebbels-Staats-AIVD – D66-NPO’ en ‘Nazi-Wakker Nederland’ zend het gewoon uit alsof het normaal is.

De Geldpers gaat weer overuren maken: ‘Dart Vader Biden’ onthuld op zijn ‘Slaven-G-7’ Oorlog-misdaadplan van 600 miljard om China weer aan de Opium te dwingen en( en Rusland) terug in zijn en (UK)-Westerse -‘Koloniale-Dark Past’ te krijgen, maar geen cent voor het bestrijden van de armoede en honger en ongelijkheid en vrouwen & minderheden rechten in de US en EU& Biden dwingt Duistland en de EU om zijn extreem Milieu vervuilende en dure US-Fracking Gas en Wapens te kopen(Video’s).

(-)”De zgn. rijkste democratieën ter wereld hebben zondag een wereldwijd infrastructuurinitiatief van $600 miljard aangekondigd om de druk van China om politieke en commerciële invloed uit te oefenen tegen te gaan door middel van enorme investeringen in opkomende ( ex) Koloniale economieën. De Duivelse-mop is dat die zogenaamde Rijkste democratieën zoals zich laten presteren door hun ‘dr. Goebbels- Media-Outlets- corporate crime- CIA-CNN” en hun EU-Slaven-Staats- Outlets MI6-BBC en AIVD-D66-NPO aka “Dood aan de Russen en China en arme mensen en de Waarheid( Assnage)” meer schuld hebben dan de rest van de hele wereld bij elkaar. Zij kunnen hun zinkende schepen alleen boven water houden door de Geldpers over uren te laten maken. De schuldenberg van de VS is inmiddels immens te noemen. China beschikt over schatten aan financiële reserves en investeert op strategisch slimme wijze in de hele wereld. Havens, grondstoffen, landbouwgrond, opkopen van US bonds. China kan dit wapen inzetten om het Westen van Dartvader Biden en zijn G-7 -Slaven” te destabiliseren, maar dat is niet altijd in het voordeel van China zelf. Toch moet die mogelijkheid niet worden uitgesloten als China zich steeds meer zelf kan bedruipen en de bedreigen van Dartvader Biden zat is. Sommigen spreken over een financiële bom. De invloed van China op de wereldeconomie en de beurzen wordt steeds groter. China veroorzaakte in augustus 2015 een beurscrash en dat kan in 2022 onder Biden weer gebeuren. China bezit voor ongeveer 1,8 biljoen dollar aan buitenlandse reserves. Een groot deel hiervan is geïnvesteerd in Amerikaanse staatsobligaties. China is wat betreft zijn beleggingen niet gebaat bij een zwakkere Amerikaanse Geldpers-Petrodollar. Ook niet wat betreft zijn export, want een lagere dollar bemoeilijkt de export van Chinese handelsproducten naar de VS. Een crunch van de Petrodollar zal waarschijnlijk de Westerse wereldeconomie in een ongekende recessie storten. Ook daar is China niet bij gebaat. Anderzijds zijn de VS afhankelijk van China. China financiert namelijk een belangrijk deel van de schulden van de VS, en het is toch altijd handig om je financiers een beetje te vriend te houden. Verder staan de belangen eigenlijk recht tegenover elkaar net als in de Tijd dat de Westerse Inhumen-racistische ‘Imperialisme -Genocide-Rijken China’ vernederde en plunderde en dwong om Opium te kopen van de Westerse ‘Taxfree-War crime en Heroïne /Opium dealende -Killer-Elite.(-)”, Meer lezen en Video’s: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2022/06/27/de-geldpers-gaat-weer-overuren-maken-dartvader-biden-onthuld-op-zijn-g-7-oorlog-misdaadplan-van-600-miljoen-om-china-en-rusland-terug-in-zijn-koloniale-dark-past-te-krijgen-maar-geen-cent-vo/

De astronomische Staatschuld van de G7 die nooit meer kan worden betaald van:

US: De staatsschuld in de VS is nog beroerder dan het slechtste pisbakkenstaal

Japan: De Japanse staatsschuld is met ruim 238 procent van het bruto nationaal product al de grootste van alle ontwikkelde economieën. De staatsschuld is een duizelingwekkende 1,1 biljard yen, omgerekend zo’n 10 biljoen euro. Ondanks de ultralage rente zijn de rentebetalingen al goed voor bijna 9 procent van de begroting.

Canada.:For 2020 (the fiscal year ending 31 March 2021), the market value of financial liabilities, or gross debt, was $2,852 billion ($74,747 per capita) for the consolidated Canadian general government (federal, provincial, territorial, and local governments combined).

Duisland: Duitsers steken zichzelf dieper in de staatsschuld voor de US-Oekraïne De coronacrisis en de Oekraïne zorgt voor een golf aan nieuwe Duitse staatsobligaties. De schuldquote loopt volgens minister Scholz op van onder de 60% tot straks boven de 75%.Dit jaar geeft de Duitse overheid naar verwachting 218,5 miljard euro méér uit dan er binnenkomt. Volgend jaar zakt dat iets, maar de hoeveelheid netto nieuwe schulden blijft met 96,2 miljard euro nog altijd ontzettend hoog. Voor Bloedzuigers-speuclanetn-beleggers betekent dit dat er geen gebrek zal zijn aan obligatie-emissies. Het zijn immers niet alleen de nieuwe schulden waar financiering voor moet worden gevonden. Er moeten ook nog oude schulden worden vervangen.

2022 een nieuw record
Volgens Bloomberg zal het komende kwartaal nog relatief rustig zijn. Het Duitse ministerie van financiën heeft aangekondigd dat er voor 50,5 miljard euro aan obligaties zal worden uitgegeven, wat dus gewoon weer extra leningen zijn Dat is zes miljard euro meer dan eind vorig jaar  gepland. Het totale bedrag aan obligatie-emissies voor 2020 komt daarmee uit op een record van 407 miljard euro.

Het echte emissievuurwerk barst dan weer los in het eerste kwartaal van 2021.

Engeland: De Britse overheidsuitgaven aan Wapens en de Elite en Oekraïne is aanzienlijk groter zijn dan de inkomsten. In oktober van dit jaar verwachtte het IMF al dat het Britse begrotingstekort zou oplopen tot 16,5% in 2020. En gezien de recente ontwikkelingen lijkt het waarschijnlijk dat dit percentage nog hoger uitkomt. Alleen voor de ontwikkelde economieën van de VS (-18,7%) en Canada (-19,9%) veronderstelde het IMF een hoger tekort. Het gemiddelde tekort dat het IMF in oktober inschatte voor de eurozonelanden in 2020 lag op 10,1%.

Een begrotingstekort moet natuurlijk gefinancierd worden. Dit doet een land door extra geld te lenen op de obligatiemarkt en van China. De schuldquote van een land, die de verhouding tussen de overheidsschuld en de omvang van de economie (Bruto Binnenlands Product) weergeeft, stijgt dan ook. De schuldquote van het Verenigd Koninkrijk was eind 2019 met 85% ongeveer gelijk aan dat van de eurozone (84%). Maar door het hoge begrotingstekort zal dit volgens het IMF in het VK stijgen richting 110% (in eurozone naar 101%).

Italië: Italië wordt al jaren overeind gehouden met mijlaren leningen van de EU en IMF, die nooit meer kunne worden terug betaald . 132.5%: Italië is het land in de eurozone met de op een na hoogste staatsschuld (als percentage van bbp) en waarschijnlijk ook het grootste risico van de muntunie. Twee Italiaanse Elie-misdaad-banken zijn afgelopen week gered. Als de dingen in dit land verkeerd gaan, zal dat een grotere impact hebben dan Griekenland in 2010 had.

EU: ECB-Geldpers.

Frankrijk: Eind september 2019 bedroeg de overheidsschuld 2.415 miljard euro, ofwel 100,4% van het bbp en die ligt nu 10% hoger. De kwestie van de overheidsschuld staat vandaag in niet meer het publieke debat. De groei van de schuldenlast van de belangrijkste ontwikkelde G7-landen, vanaf de jaren tachtig , heeft sommige economen ertoe gebracht de houdbaarheid van de overheidsschuld van een land op lange termijn te definiëren en te beoordelen. Het aanhouden van hoge begrotingstekorten stelt deze houdbaarheid in twijfel. De OESO oordeelde in 2016 dat de kans op wanbetaling per dag toemeet in de meeste geavanceerde landen, zoals Japan, Italië, Frankrijk, Canada , US en de EU Frankrijk.

Nu vertrekt het Dood aan de Russen en Chinezen -SS-NATOcircus met Furher- Dart-vader Biden naar het Failliete Spanje :De Spaanse Staatsschuld stijgt met 5.046 euro per seconde!, zie: https://www.destaatsschuldmeter.nl/spanje/

Een belangrijke EU-top over US- Vazal- Staatje AZOV_Nazi-Oekraïne, de euro, stikstof en al het andere beleid dat in Brussel wordt bepaald. Een kans om op te komen voor onze boeren en te deëscaleren in US-Nazi-Oost-Europa. Maar bijna de hele NSB-Tweede-Slaap- Kamer lijkt in de ban van oorlogspropaganda.

US-Puppet-Nazi- Rutte’ sprak per ongeluk de Waarheid: Wij en de US en de ‘Slaven-EU-SS-NATO’& ‘Failliete- G7’ zijn in Oorlog met Rusland en arme mensen& NL Leger heeft geen tijd voor Schiphol ter druk voor ‘US-Oekraïne& Inflatie kan elk moment ontploffen als een Kernbom in de US &EU(Video).

De CIA-Puppet – Nazi-AZOV- acteur& Killer Clown- Joodse Kapo& Miljardair-Zelensky’ dringt er bij zijn Boss President- Puppet -Dart-Vader Biden en zijn Pinautomaat -de Failliete – G7-leiders-puppet van Biden op aan om door de ‘US-taxfree-War Crime Fracking Gas en Wapenhandel-Killer-Elite- uitgelokte oorlog’ in Oekraïne tegen Rusland voor het einde van het jaar te beëindigen door bijv. meer aanvallen van de ‘US-SS-NATO-troepen’ op Rusland . En onmiddellijk weer tientallen en als FF kan 100de miljarden naar onze Witwas- Bankrekening’ op de VV&CDA-Hoekstra-Zuid-as” van de ‘US-Vazal-Staat- Nazi AZOV -Oekraïne” te sturen. En nog meer heel veel wapens te sturen en hij verzekerde de G7 dat niets van de miljarden aan de strijkstok blijft hangen, zoals wel altijd gebeurt in de Failliete G7 landen en dat niks van die 100 miljarden ‘Hulp’ in zijn zakken en/of die van zijn plaatselijke bazen de ‘Elite-Maffia- Moordende-(CIA&MI6)-Oligarchen’ zal verdwijnen, hahahahah, Heil Hitler, oeps ik bedoel natuurlijk Heil- onze Furher-Dart-Vader Biden

Dart-vader Biden en zijn G-6Slaven met als eregast hun CIA-Puppet Nazi-AZOV-acteur& Killer-Clown- Joodse-Kapo & Miljardair -Zelensky. Beidenwij blijven wapen en Miljarden sturen al vriezen alle onze arme US en Burgers dood en/of omkomen van de Honger . Pikant: Boy Marcon moet van opwinding een scheet laten, die Boy Trudeau nog lekker vindt ruiken ook.

De Oekraïense CIA-Puppets president bralde de Groep van zgn. Zeven rijke naties toe via video en ook dat is Fake News , wat hij was n.b. in zijn Nazi- vierwieler’ naar ‘Dart-vader -Binden” zijn tijdelijke door ‘Hitler is wieder da-Scholz ter beschikking gestelde Adalaars nest gereden op de derde Inktzwarte-‘G-7- dag voor de mensheid van de Dart -vader- Biden” en zijn G7-Puppet- leidersbijeenkomst . Het Adelaarsnets in de Duitse Alpen was en is met een overweldigende Nazi-politie macht compleet hermetisch afgesloten tegen de Demonstranten en echte journalisten en hongerde arme mensen .

Wij hebben als enige de schokkende beelden dat hij deze keer met een oude ‘Nazi-vierwieler’ met zijn CIA&MI6& Nazi-AZOV-Junkie-bodyguard naar zijn Pinautomaat de G7 Top komt , zie hier onze beelden openomen met de verborgen wordt Wakker camera ,Zie hierna de exclusieve schokkende beelden dat Zelensky naar de G7- Dart-vader Biden- Aldaarsnest’ in Duitsland was gereden:

President-Puppet- CIA-AZOV-Nazi-acteur &Killer Clown- Joodse Kapo-Miljardair- Zelensky drong er op maandag 27 juni bij de wereldmachten om Genocide te plegen op heel Rusland om de Russische invasie tegen het einde van het jaar te beëindigen, aangezien de leiders van de G7 nieuwe sancties planden en beloofden ‘US-Vazal Staatje Nazi-AZOV-Oekraïne’ te steunen “zo lang als nodig is ook al vriezen de EU en US burgers massaal dood en/of van de honger”.

US-Poedel- Oorlogshitser -corrupte-Geile- Boris Johnson op de G7: Wij moeten niet de zelfde fout maken als Hitler. Ons Imperialistische Westen kan Poetin niet laten wegkomen met moord, want alleen wij mogen al eeuwen Moorden en plunderen in andere landen en in onze eigen landen op de massa(Videos)

De Amerikaanse president-puppet- Dart-Vader- Joe Biden en zijn Slaven van de G7-Groep van de Failliete Zeven geïndustrialiseerde landen, die gedurende drie dagen bijeenkwamen in de Beierse Alpen, beloofden de economische schroeven voor Moskou aan te halen tijdens de invasie van 24 februari. Ze gaven ook blijk van eenheid over Oekraïne, zelfs nu de gevolgen van de oorlog toenemen met stijgende energie- en voedselprijzen die de wereldwijde inflatie opdrijven. “We zullen financiële, humanitaire, militaire en diplomatieke steun blijven bieden en Oekraïne steunen zolang als nodig is”, bralde de G7 in een Nazi-verklaring op de tweede dag van de Misdadige-top tegen hun eigene Volk en de Russen .

De Duitse bondskanselier en gastheer van de top, ‘Hitler is wieder da-Olaf Scholz’ signaleerde de Nazi-bereidheid van de G7 om meer te doen en bralde “We zullen de druk op (Vladimir) Poetin blijven opvoeren. Er moet een einde komen aan deze oorlog en wat maakt het eind dat de beaarden n mijn land inmiddels uit vuilnis bak moeten vreten om niet dood te gaan van de honger, ik eet prima iedere dag,hhahahhaha Tja, je bent een Salon-PvdA- socialist en US-Puttet of niet,hahahahah .”

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, die de G7-bijeenkomst bijwoonde, benadrukte de boodschap van eenheid onder de bondgenoten van US-Nazi- Kiev. “We zullen US-VazalStaatje Nazi-AZOV-Oekraïne steunen zolang als nodig is en gaat 50 % van de EU bugers er aan onder door, Heil Hitler”, zei ze zondag tegen CIA-MI6-AIVD- Jaknikkers- verslaggevers.Vorige week betuigde de Europese Unie haar steun tegen de wiel van 79 % van de EU burgers door US-nazi-Kiev de status van kandidaat -lidstaat toe te kennen .

Nieuwe Nazi-Dood aan de Russen en hun eigen arme mensen en de arme mensen in de rest van de Wereld-stappen.

Een van de nieuwe stappen die door de G7-leiders worden besproken, is het prijsplafond voor de Russische olie-import waar de heer Zelensky naar streeft en sancties tegen de Russische defensie-industrie.

Washington is ondertussen van plan om naar Oekraïne geavanceerde luchtafweerraketten te sturen, vertelde een bron die bekend was met het proces tegen Agence France (AFP). De heer Zelensky heeft zijn bondgenoten al lang om krachtigere verdediging tegen Russische aanvallen gevraagd. Een aankondiging is “waarschijnlijk deze week” over de aankoop van een “geavanceerd middellange tot lange afstand grond-lucht raketafweersysteem”, aldus de bron.

In zijn avondtoespraak laat op zondag herhaalde de CIA-puppet- Zelensky zijn oproepen voor meer Dood voor de Russen en arme mensen in de Oekraïne en wapens en luchtverdedigingssystemen.

“Vertragingen in de overdracht van wapens en miljarden aan onze extreem corrupte Nazi- staat, eventuele beperkingen, zijn eigenlijk een uitnodiging voor Rusland om steeds weer toe te slaan.” Als de G7 echt naar Vrede wil streven hadden niet die Derderangs -Hollywood Rambo-Nazi- acteur-Killer-Clown- Zelensky’ moeten uitnodigen ,maar Laverlov :

D66& GroenLinks& PvdA& VVD-Voorstanders NWO-vaccinatiedwang roepen hardst om zelfbeschikkingsrecht in de US in relatie tot abortus: ‘Ronduit hypocriet’, want ze staan pal achter ‘Fuhrer-G7-Binden en dat Urkse kotter geënterd door ”D66-Jan Paternotte-NSB-politie’ en bemanning met geweld ontvoerd naar politiecel(Video’s)

De Failliete G7-top, gehouden op kosten van het Kaal geplukte Duitse Volk (Kosten 10 tot 20 miljoen euro, inclusief VIP-reis en VIP-verblijfkosten) in het luxe peperdure een geliefd oord Schloss Elmau van de Nazi toen Hitler aan de macht was en het Adelaarsnest , duurt tot dinsdag. Het zal worden gevolgd door een bijeenkomst van SS-NAVO-landen in Spanje, waar ook Zelensky weer zal inbellen en weer meer miljarden en wapens en Dood van alle Russen zal eisen in opdracht van Back to the Drak-Past- Dart-vader-Biden:.

Noot: Nazi Past-of Schloss Elmau toen en nu weer met Dart-Vader-Biden.

1933 In contradiction to his imperative of abstraction – according to which God was in but not of this world – Johannes Müller transposed his religious ideal of freedom from the “Self” to the totalitarian political ideal of subordinating the “I” under the “We” of a “community of brothers looking after one another”. To the complete surprise especially of his many Jewish guests, Müller thus came to consider Hitler, whom he had ignored until then, to be the leader of a “national revolution of the common good over self-interest” because of the Nazi leader’s declaration Du bist nichts; dein Volk ist alles (“You are nothing; your people are everything”). However, Müller believed this revolution could succeed only with the help of the Jews as the “better Germans” and “the most noble representatives of the intellectual elite.” His public criticism of anti-Semitism, which he called a “disgrace for Germany,” kept him and his children from joining the party and not to allow the “Hitler Gruß” in .In 1942, SS, he leased Schloss Elmau to the Wehrmacht as a “vacation resort for soldiers returning from the front. Yet because of his appeal to follow Hitler, his criticism of the Nazis’ anti-Semitism did not result in him being detained at Dachau immediately but only in his publications and speaking tours being limited and finally forbidden, since the Staatskanzlei of the Bavarian Government could convince Goebbels that his paradoxical simultaneous praise of Hitler and Jews actually added moral credibility to his support of Hitler and should therefore be seen as an advantage for the party 1935 the University of Leipzig wanted to strip him of his PhD, which was prevented an intervention by the famous philosopher Hans-Georg Gadamer, who was one of his devotees. 

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle LEUGENS over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: