( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News )

AMSTERDAM-NOIR- RTL-Floor Bremer slaat D66-NWO-Elite-Nazi-Trol-Jan Paternotte” knock-out‘, psychopaat Paternotte: “Pas op voor de Mocro Maffia en Russen”(Video)&D66 Metoo-Pedo Rapist -Opperhoofd&corrupte- Haagse lobbyist -Frans van Drimmelen’: Kaag & Dochter Janna doet wat ik wil en daarom ga ik altijd van bil tot bil, ook bij wie niet wil(Video’s)

America first in back to the Dark past : ‘Godsdienst-waanzinnge-Metoo-Brett M. Kavanaugh&Amy Coney Barrett&’Uncle-Tom- ‘Metoo-Clarence -Supreme- Mad Dog-Trump-Monster-Court schaft recht op abortus af in de US en zet eerste stap terug naar de Inhume ZOO(Video) en geen Gay marriage, maar Vrouwen in hun Kruis grijpen en kleine meisjes snuiven(Biden) en extreme armoede en honger en Massamoorden in de US blijft toegestaan en daar wordt men zelfs ‘Puppet-War Crime-President’ mee(Video’s)

Geen Complot:
Schwabinet-Rutte’ zette ‘SS-NATO-NL-leger’ in tegen protesterende boeren& Verzetsheld Pepijn van Houwelingen waarschuwt: US-Puppet-Rutte verklaard Rusland de Oorlog en de ‘US-Nazi-AZOV-Oekraïne mag nooit lid worden van de Europese Unie.(Video’s)

Altijd liegende ‘Nazi-Zorgtoeslag & Pedo-Boss-Rutte’ en zijn ‘Mega-Fraudeur- Landsadvocaat’ en VVD-Minister van Gennip(Video’s) laat het banlieues maar komen in de Volksbuurten verder onder vuur: ‘Wanneer je als Tweede-Slaap- Kamer dit laat gebeuren, bewijs je dat de democratie dood is en daar komt geen Rus aan te pas & NWO-Elite-Nazi- puppet -D66-Jan Paternotte’ wil dat zijn NSB-politie nog meer mensen in elkaar ramt bij protesten tegen zijn ‘NWO-WEF- Nazi-Prins Bernhard-Bilderberg-kabinetsbeleid’: ‘Zo ziet ‘Nazi-Rutte-D66-Pedo-Rapita-Metoo-despotisme’ eruit en dan hebben wij het het niet over Poetin(Video’s)

Urker visserskotter ‘geramd’ en geënterd door 2 ‘NBS-Piraten-VOC-Slaven- politieboten’ van ‘D66-NWO-Nazi-Trol-Jan Paternotte : ‘We zijn als zware criminelen afgevoerd en daar kwam geen Rus aan te pas, dit is een NWO-Elite-Nazi- Rutte-politiestaat, het leken wel bloeddorstig Piraten ’’. Terwijl woensdag alle ogen waren gericht op het boerenprotest in Stroe gebeurde er op het IJsselmeer iets misdadig -Jan Paternotte- opmerkelijks. Kotter UK 146 was vanuit de Urker haven richting het Ketelmeer gevaren om boeren te ondersteunen die demonstreerden rond de Ketelbrug en daar hebben zij alle recht toe.De kotter werd onderweg ‘geramd’ door twee ‘NSB-Piraten- VOC-Slaven-politieboten’. Volgens de altijd liegende ‘NSB- Piraten-VOC-Slaven-politie’ ramde de vissersboot een NSB-politieboot. Zwaarbewapende NSB-agenten sprongen aan boord en namen het bevel over luidkeels schreeuwende nu is onze ‘D66- Jan Paternotte’& Taxfree-VOC-Genocide King Willem’ en zijn hofnar- Rutte’ de Nazi-Kaptein”. De misdadige NSB- Piraten-VOC-Slaven- politie-situatie” is door de opvarenden als ‘uitermate intimiderend’ ervaren.

Zie ook in dit verband: “De Volksgangster uit Amsterdam; Esther van Fenema en Steve Brown”. Brown: Het ‘Taxfree-Koningshuis’ is al eeuwen de succesvolste & ‘Moorddadigste-(VOC)-  Misdaadgroep’ in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Hofnar Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA&CU en Amsterdammers zijn een uitstervende diersoort geworden onder het NWO-Taxfree-Elite WEF-Bilderberg-King Willem-Nazi-schrik bewind van GroenLinks Recht- Keizer Halsema(Video’s) :

Visser Jan de Boer, voorzitter van vissersorganisatie Eendracht Maakt Kracht (EMK), werd in Lelystad Haven geboeid afgevoerd. Hij bracht ten onechte bijna 24 uur door in een cellencomplex in Houten. Ook 11 andere vissers, waaronder Anja Keuter en haar vader, werden hardhandig in arrestatiebusjes gegooid, Meer lezen en Video: https://www.ninefornews.nl/urker-visserskotter-geramd-door-2-politieboten-we-zijn-als-zware-criminelen-afgevoerd-dit-is-een-politiestaat/

Uitgebuite Demonstranten en ‘Nazi-politie’ verzamelen zich voor de komende NWO-Taxfree-Elite-Nazi-‘Genocide- Maffia -G7-Top onder leiding van hun Fuhrer ‘back to the Dark Past -kleine meisjes snuiver- Oorlogsmisdadiger -puppet-Joe Biden’(Video’s) .

De in hoofdzaak corrupte en laffe-Rat in pak- Fractievoorzitters en ‘US-Taxfree-War crime-Killer-Elite-puppets- bewindslieden’ van de Gevestigde NSB- Orde Partijtjes -‘ Pedo-Rapist-Meetoo-D66-misdaadgroep’ GroenLinks Recht’, PvdA-hoertjes’ en’ VVD-misdaadgroep met Gay Rutte in de kast’ buitelden over elkaar heen om hun afschuw uit te spreken over het schrappen van het recht op abortus in de Verenigde Staten door het Hooggerechtshof aldaar. Ook in Europa zijn er stromingen die ons het liefst terugbrengen naar de Middeleeuwen, twitterde’ GroenLinks Rechts-leider- Boy Klaver in onderbroek en Dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid( Assange) .

Geen Complot:
Crisisberaad -‘D66-Pedo-Rapits-Metoo -Misdaad–Nazi-partij’ met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren& ‘Neuk en Snuif-gabber Franc Weerwind van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assnage(de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’(Video’s)

‘D66-Pedo-Rapist-Meetoo-fractievoorzitter’- Jan Paternotte , die nog kort gelden eiste dat zijn ‘NSB-politie’ demonstranten die tegen Nazi-Zorgtoeslag-Pedo Boss-Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers en zijn uitbuit-NWO-Elite-Nazi-Cortana Nazi-beleid zijn kiahdr in elkaar moet slaan sprak van een ‘enorme dreun’. De krankzinnige Zorgminister Ernst Kuipers (D66-Pedo-Rapits-Meetoo) schreef: “Schokkend nieuws in mijn Tijger- slipje.” De extreem corrupte D66- IJskoningin & CIA-Trol-Minister Sigrid Kaag’-Anis al Qaq’: “Pijnlijke stap terug in de tijd. Aan iedereen in Nederland: blijf strijden voor keuzevrijheid, hihihiihihi en blijf onze Furher Biden steunen in zijn poging de Russen net als Hiller uit te roeien, hihihihihi .”

Opmerkelijk genoeg stemden zowel de Judas-partijtjes D66 als GroenLinks tegen de motie van Verzetsheld Van Houwelingen over het uitsluiten van een vaccinatieplicht voor Covid-19. Dan geldt keuzevrijheid dus kennelijk niet.

Dat is nog erger: at u niet ziet bij de dr. Goebbels- Staats-AIVd-D66-NPO: Rechterhand  van ‘Dictator-CIA Trol-Nazi- Two Face-Boy Trudeau’ aka Dood aan de Russen en Chinezen en armen  is ‘Rat in pak- directeur’ bij World Economic Forum van ‘NWO-Nazi –Schwab& Soros& Puppets- ‘Prinses Yap-Yum-Mabel’& D66-Kaag’ en kleindochter van prominente ‘Genocide- nazi’ en Boy Rutte beledigd Poetin bij Golddigger Jinek(Video’s).& Elite-Genocide- Legacy’ from Trudeau:Remains of 215 indigenous children found at Canadian ‘dr. Mengle- school’& ‘VOC-Genocide- Legacy’ van King Willem& Rutte(Video’s)

US-Puppet de altijd liegende ‘Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss-Rutte’ versprak zich met de Waarheid: Nederland en onze Baas de ‘US&SS-NATO’ zijn in ‘Hitler-Oorlog’ met Rusland(Video’s) & ‘EU-Nazi-Groene & D66-Hypocrisie: terug naar Kolen en Fossiel brandstof en extreem Milieu vervuiling in belang van Dood aan de Russen en arme mensen en dieren en de Waarheid(Assange).(Videos)

Ik kan deze extreem corrupte DD6-Groenlins& PvdA-onmensen met bloed aan hun handen mijn leven lang niet meer serieus nemen,” klaagt journalist Annelies Strikkers. “Met z’n allen in koor heel hard roepen om zelfbeschikkingsrecht in relatie tot het doden van een ongeboren kind, maar een vaccinatieplicht niet willen uitsluiten en pal achter de poging van Biden staan op de Russen uit te roeien en de laagste en Midden Klasse volledig aan de bedelstaf brengt . Laten we dit onthouden komende herfst.”

FVD-raadslid Marianne Akkermans-Linssen zegt: “Ze zijn ronduit kwaadaardig en hypocriet en crimineel En ze zijn met velen en zo worden wat ze ook voor misdaden plegen nooit vervolgd. Dat is nog erger.”

US -Trol-GroenLinks Rechts-Kamerlid Corinne Ellemeet’ schreef nog hysterisch vanuit haar Kapitale grachtenpandje naast die van NWO-Elite-Nazi-Trol-GroenLinks Rechts- Keizerin Halsema in Amsterdam, terwijl de onderbetaalde schoonmaakster aan het werk is : “Van wie is het vrouwenlichaam van onze Held ‘Loverboy- Nazi-IG-Faber Joden-slachter- Prins Bernhard’ ? Van wie? Ik hoor jullie niet. Louder! Het vrouwenlichaam is van de vrouw en van onze grote Leiders Trump , Biden , Clinton, Matthijs van Nieuwkerk en/of onze Pedo-Rapist-Meetoo- Vrouwenbeuker- Junkie Johnny de Mol en de Pedo-Rapist-Meetoo-Voice of Holland en/of de Pedo-Rapist-Meetoo-D66 – opperhoofden(Video’s) a La onze Penthouse Pechthold,enz .” Jurist Kim Boon haakt hierop in: “Drie dagen geleden konden jullie niet eens vertellen wat een vrouw is en nu is het vrouwenlichaam ineens weer van de vrouw. Lekker onduidelijk.”

Ziet iemand de hypocrisie?
“Na alle vaccinatiedwang zijn die deugers die beginnen over zelfbeschikkingsrecht en integriteit van het lichaam in relatie tot abortus echt niet meer serieus te nemen,” stelt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. “Deze mensen hebben bewezen helemaal niets te geven om zelfbeschikkingsrecht en integriteit van het lichaam.”ÚS-puppet-“Two Faces-boy-Trudeau verwelkomt Amerikaanse vrouwen die een abortus willen plegen in Canada want ‘bodily autonomy’ is oh zo belangrijk en mag nooit geschonden worden. Maar als ze niet gevaccineerd zijn, mogen ze niet binnen en natuurlijk dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen en de Waarheid( Assange) . Ziet iemand de hypocrisie?” vraagt Sarah Melis, woordvoerder van Samen voor Vrijheid.

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle LEUGENS over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this:

Share this: