( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR: Verbijsterd over excessen van Leidse Universiteit Minerva, de leverancier van (Pedo)- corrupte #Metoo-Top Politici a La D66 -Minister van Klasse Justitie -Vreemd-ganger-Frank Weerwind de neuk en snuif gabber van Ali B. en & Rat in pak-Bestuurders en Rechters en OM-leden(Video’s).

Verzetsheld van Meijeren(Fvd) :'” ‘Elite-Pedo-Rapsit-van het Tuig in zwarte Toga het OM en Gerechtelijke macht worden beschermd door CDA -Klasse Justitie Minister- Gestapo-Generaal-Grappperhaus en een groot deel van de NSB- Tweede-Slaap-Kamer’ Dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid(Assange) met natuurlijk weer GroenLinks rechts& van Yes we can Boy Klaver in onderbroek en D66 van de ‘Elite-Pedo-Rapist-Meetoo IJskoningin & CIA Trol -Kaag-Anis al Qaq’ voorop”:

Verzetsheld drs. Tony:
“Vieze vieze vvd-ers, nog erger van de Pedofilie dan katholieke priesters”:

Verzetshelden : drs.Tonny en Gideon van Meijeren(FvD) gaan verder met wordt Wakker schokkende feiten: ” Vieze vieze Rutte&Junkie- Gordon-vvd-ers, nog erger vande Achterbaksheid deze keer, dan de gemiddelde Katholieke priester.

vieze vieze vvd-ers, nog erger van de …

– Je kan daar invullen wat je maar wilt aan degeneratie of moreel mankement,

en ze zullen het bij de VVD-EX-OM-Boss pedo-Raptist-Demmink- Rose Pedo-Ed Nijpens Misdaadgroep en het Kindermisbukers Hoofdofficier Vincent Leenders met zijn Side-Kick Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet-OM Amsterdam’ en de D66-Pedo-‘Rapist-Meetoo-misdaadpartij” & The Kids-VOICE-OF HOLLAND Pedo-Meetoo-Rapisten Marco Bostato en Ali B, ,etc van de’ Nederlandse Epstein -Pimp -John de Mol en zijn ‘Dwergzoontje- Pedo-Rapist-Vrouwenbeuker- Junkie Johnny de Mol altijd erger hebben gedaan, dan het voorbeeld van die afkeuring en degeneratie.

De zin zal kloppen, zoals hun voorgangers keer op keer hebben bewezen. Dat gaat er niet uit, degeneratie, en vernietigde zielen.

Die hele club is spastisch.

Want wat hier gebeurdt aan bedrog en achterbaksheid, daar zou een jesuiten-jongetje zichzelf voor op de borst kloppen. En dat is wel het laatste wat Nederland nodig heeft.

Blije jesuiten.

De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend :Mexico woest op US-Puppet- Pedo-Boss Rutte: Hou je Pedofielen zoals Nelson M., Marco Borsato, Hoofdofficier Vincent Leenders van OM-Amsterdam , Top VVD-ers-Ed Nijpels en ex OM Boss Demmink in je eigen Pedo-Cratie-land” met je Schijndemocratie ‘(Video’s)

Wij publiceerden als enige gisteren al de naam van in de MSM toen nog anonieme ‘NPO-Star-Pedo-Subsidie-Miljonair -Rapist-Metoo- jonge stagiaires aanrander-Monster-Junkie- Matthijs van Nieuwkerk en zijn ‘Neuk&Snuif-gabber- Peter R. de Vries’ en nu volgt ook de MSM(Video’s)

Madame Maxwell the Pervert girl friend of ‘Pedo-Rapist- Price Andrew’ her ‘Elite-Maffia-family’ ‘fear for her safety’& In Nederland van Nazi-Regime Rutte 1.2.3.4  lopen alle Pedo-Rapisten-&Metoo-ers a la Borsato & Ed Nijpels & Demmink, Hoofdofficier Leenders van OM-Amsterdam , Junkie Vrouwenbeuker-Johhny de Mol, Monster-Matthijs van Nieuwkerk, Nijlpaardhoofd-Kees van der Spek ,etc. & Oorlog misdadigers aka” Dood aan de Russen en alle armen” vrij rond(Video’s). 

CIA-Mossad-Black-mail-informant-Ghislaine Maxwell veroordeeld tot slecht 20 jaar cel en met aftrek van voorarrest en ‘goed gedrag’ en een gevulde CIA&Mossad- portemonnee staat zij met stille trom binnen 5 jaar weer op straat. Voor dergelijke walgelijke onmenselijke delicten tegen in hoofdzaak kiinderen uit de Laagste Klasse is de US een straf van minimaal 35 jaar en/of levenslang standaard, maar nu FF niet! Waarom? Dat zult u niet zien en lezen in de gestveoder corporate crime-Orde Pers -CIA-CNN en hun EU-Slaven outlets dr. Geooebsl MI6-BBC en AIVD-D66-NPO. Daar leest u alleen maar ‘Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen en de Waarheid (Assnage)’. Zo kregen Bill Csoby 35 jaar en Wiensten voor voor minder dan Maxweel heegt geflikt op dat Elite Ped-Rapist vlak. Maar het is in ieder gevan een gebnis straf grworden en dan kan het Riegume riite de US neit nazeggen want in NL lopen de ermoede en Top en OM en gherchtel macht Pedo Rapisten aleemaal nog vrij rond.

Here are the most famous and Ultra-Rich-Elite-Gangster-Devil- people ‘CIA& Mossad -blackmailer Elite-Pedo-Pimp Jeffrey Epstein and his Madame Maxweel was connected to with Raping young Grills

CIa-Mossad-blackmail- informant Ghislaine Maxwell (60)’niet vermoord zoals Epstein , maar is veroordeeld tot een gevangenisstraf van slechts Mondje dicht- twintig jaar”. Dit terwijl zij het proces volghouden heeft onschuldig te zijn en geen namen heeft genoemd van haar ‘Elite-Pedo-Rapist-Cliënten de ”Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ en Taxfree-Royaals, zoals Prins Andrew en daarmee was zij een geharde beroepscrimineel die normaal gesproken in de US, maar ook in Nederland extra zwaar worden gestraft, maar niet Madame Maxwell.

De Britse CIA&Mossdad- informant werd eind vorig jaar al schuldig bevonden aan het ronselen van minderjarige meisjes uit de laagste klasse voor seks/verkrachtingen met zedendelinquent en miljardair Jeffrey Epstein en Prins Andrew en Gates, en Clinton en Trump en zie de de eindeloze lijst hierboven . Ze nam nu voor het eerst tijdens het proces het woord en drukte haar spijt uit dat ze uiteindelijk is gepakt onder druk van de sociale media op het Internet , maar zweeg wederom zoals tijdens het hele proces over de Super Rijke en machtige Cliënten van haar als Madame en van haar gabber in crime Epsein . Zij wentelde ze zich ook nog zelf in een slachtofferrol , Spijt dat ik Jeffrey Epstein ontmoette en de CIA&Mossad en leefde als God in Frankrijk en kinderen bij de vleet neukte( lees: verkrachte) en drogeerde, Ik ben slachtoffer van Epstein (en de CIA&Mossad) helpen en niet die meisje die verkracht werden door mij ,Epstein, Trump, Clinton, Gates, Prins Andrew die laatste was mijn beste klant , o pardon Mentor en vriend Prins Andrew”. O , voor ik het vergeet, ik moest ook nog zeggen pas op voor de Russen en Chinezen: De Hysterische Hypocrisie kent geen Grenzen: ‘CIA-Puppet-Nazi-AZOV-Zelensky’ eist nu de Dood van alle Russen en dat heeft zelfs Hitler hem niet nagedaan en De CIA-CNN&MI6-BBC &AIVD-MSM -media’ schreeuwt met ‘Metoo-VVD-boef- &CIA-trol-Han ten Broeke”en PvdA-Hoertje-Domme-Gans-Kuiken ‘ bij Wakker-Makke Schapen-Nederland’ voorop van de Daken dat Rusland een Terroristen staat is nu zij al dan net per ongeluk een Raket in een wijncentrum hebben geschoten met 10 doden, maar toen nog kort geleden ‘G7- &SS-NATO-Dart-Vader- Biden’ weer eens keer 7 kinderen en een onschuldige Burger vermoorden met een Drone raket in Afghanistan en 500 duizend kinderen vermoorden(Video) en F16 van regime Rutte 70 onschuldige mensen met Kinderen en baby en al in Irak was het een ‘prima-ongelukje”.(Video’s)

Geen Complot:
Wij stelde al in 2015 dat Holleeder Levenslang ging krijgen vanuit Bali(Video), voordat hij was gearresteerd en weer worden wij in gelijk gesteld. ‘Monster- Rechters met hulp van ‘AIVD-Moordenaar- Peter R. de Vries ‘en zijn ‘Judas-Zussen Holleeder’ (Video) veroordelen Holleeder tot Levensgang met amper bewijs en dat lot staat Taghi ook te wachten. Terwijl er jaren lang overweldigend bewijs is om ‘Nazi-Zorgtoeslag-Pedo Boss- Oorlogsmisdadigers -Kabinet-Rutte 234’ en de ‘Monsters- Matthijs van Nieuwkerk &Moordenaar&Junkie- Peter R. de Vries, etc. te voordelen tot Levenslang en/of Tbs-kliniek, maar die lopen alleemaal vrij rond(Video’s)

Pikant:
De betreffende rechter die het milde vonnis gaf gaat direct met met Pension net als de Rechter die Holleeder in eerst aanleg Levenslang gaf zonder een spatje bewijs( die is nu het zoleeste Holleeder boek aan het schrijven volgens eigen zegge) en heeft ook net een grote Villa gekocht op het Belasting Paradijs Bahama’s.

Tja, beste mensen de Klasse Justitie en ‘Elite Pedo-Rapisten zit Vuist-diep in de zich zelf noemde westerse G7 en EU- Democratieën:” Ongehoord: De gehele ‘Talking Heads-NPO-MSM’ stelt vanaf dag een tot vandaag met fake News dat de G7-landen de rijkste landen en beste Democratieën ter wereld zijn, terwijl al die zeven landen de facto quo Staatschuld failliet en geen Democratieën zijn & Nu zwijgt de dr. Goebbels- Staats-AIVD-D66-NPO Ombudsman Margo Smit’(Video’s).

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: