• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Jaren verzwegen(Video’s) : 70 Irakese burgers dood door Nederlandse F16 luchtaanval en tot heden weigert het regiem Rutte zelfs de nabestaande schadevergoeding te betalen.

America First in War, Mass-Murder & Killing 500,000 Children en poor People: Her story was ‘NWO-Elite-Nazi-America’s-horror story’: War Monguls-Pedo-Rapist-Biden, Bill and Psycho-Hillary Clinton remember ‘Mass-Child-Killer Madeleine Albright as there Hero & US & EU-Nazi-Ukraine”: Hitler is wieder da(Video)

Ajax supporters mishandelt door Neo Nazi Kiev & VVD Gangster-Meetoo- Han ten Broeke uit zijn broeke.(Video’s)

US-Puppet-Nazi- Rutte’ sprak per ongeluk de Waarheid: Wij en de US en de ‘Slaven-EU-SS-NATO’& ‘Failliete- G7’ zijn in Oorlog met Rusland en arme mensen& NL Leger heeft geen tijd voor Schiphol ter druk voor ‘US-Oekraïne& Inflatie kan elk moment ontploffen als een Kernbom in de US &EU(Video).

WAR-Manongul-Pentagon&Western Media: Our Puppet Biden is no Killer:‘US-Obama-Trump- drone strike’ killed  one aid worker and 7 children. Biden& Boy Rutte: Poetin is a Killer(Video’s)

The UK’s Decision to Extradite Assange Shows Why The US/EU/UK’s Freedom Lectures are a Farce.Het besluit van het VK om Assange uit te leveren omdat hun Boss de US dat eist laat zien waarom de vrijheidslezingen van de VS/EU/VK/NL een farce zijn & ‘US-Puppet-Nazi-Zorgtoeslag-Boss-Rutte’ verklaard in Oorlog te zijn met Rusland(Video’s).

En dan Assange wordt al jaren Gestapo-vervolgend, gemarteld en zelfs de CIA wilde hem vermoorden omdat de Oorlog-misdaden en het vermoorden van onschuldige mensen door de US- SS-NATO aan de lopende band door zijn Wikileaks geopenbaard werd, maar daar horen wij die VVD-Boef-Meetoo- Han ten Broeke( met zijn LUL uit zijn broek) en die Domme-PVdA-Gans-Kuiken niet over bij Wakker-Makke-schapen- Nederland,

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.