(van onze wordt Wakker redactie)
 
AMSTERDAM-NOIR- Welcome to our self-induced national suicide. The UK from ‘Pedo- Rapist- Queen Elizabeth& US ‘Poodle Johnson’ & US from Mad Dog Trump and Holland from ‘Master Rutte’ is entering the worst and most prolonged recession in living memory(VIDEO’s)

‘Elite-Rat in pak-Misdaad’:De Taxfree-King Willem & Poolse arbeiders misbruikt & ‘Kakkerlakken-Hotels’ &’Voedselbank-Zelfmoord-echtpaar Video) .

PLO- Minister-Kaag-D66- Ex Bankier-Gangster ‘Monster- Menno Snel’(Video’s) de juiste  ‘Rat in pak-man’ op de juiste plek om de Labbekakken uit te persen en tot zelfmoord te drijven(Video). 

De schuld van Amsterdam is 5. 6 miljard euro door misdaden van de ‘Bestuurlijk – Elite’ met Burgemeesters Van der Laan & Halsema als Godfather ‘s : Pas op voor de Russen&Chinezen(Video’s)

US&EU is back to feudalism, with ‘Taxfree-Royal-Killer-Elite- Pedo-government’ treating ‘Americans & Europeans like peasants’(Video’s)

Er komt een onafhankelijk ‘Doofpot- onderzoek’ naar de verschrikkelijke dood van Arie den Dekker, de 54-jarige man die zelfmoord pleegde door een afschuwelijke en extreem pijnlijke zelf verbranding voor het gemeentehuis van de onmenselijke ‘VVD Boef -Burgemeester-Wobine Buijs-Glaudemans’ aka “de Corruptie-Queen”van Oss. Arie den Dekker kwam in de zware, onmenselijke problemen toen hij bij de ‘’NSB-Killer-politie’(Video’s) had getuigd over een liquidatie. Den Dekker was door de gemeente en de ‘Rat in pak-VVD Burgemeester- Glaudemans’ en de laffe en corrupte  politie en het ‘Riool-Showbizz-Doorlaat-Moord-OM’(VIDEO’s)  in de steek gelaten. En hij is niet de enige die zelfmoord pleegt. In Nederland plegen jaarlijks duizenden mensen in hoofdzaak Labbekakken per jaar zelfmoord, omdat zij  door het regiem Rutte& ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ en zijn handlangers de diverse ‘Rat in pak- Burgemeesters’ a  de La VVD Boef Remkes (Video’s)GroenLinks Rechts -Klasse Justitie- Deep State- Halsema(Video’s)  door de mangel zijn gehaald en er geen gat meer in zien zitten.  Korte tijd nadat hij in juni 2018 zijn verklaring had afgelegd over de schoten die hij vanuit zijn huis hoorde en de auto die hij zag wegrijden, brandde Den Dekkers huis af door een brandbom.De schoten kwamen vanuit de richting van het woonwagenkamp waar hij in de buurt woonde. Dat woonwagenkamp staat bekend als een voorbeeldige woonwijk ,die ook jaar in jaar uit  door Politie&Justitie & ‘Pulp-Media-Maffia’ van’ Bagger -spychophaat – John de Mol'(Video’s)  tot zelfmoord worden gedreven.

Zieke ‘Doofpot-Pedo-Hoofdofficieren –OM’ met bloed aan hun handen verzocht Belgen slachtoffers ‘IRT-Koeltruck’ niet te onderzoeken(Video’s)
Bij de liquidatie bleek Peter Netten om het leven te zijn gekomen, een  zogenaamde bekende van de politie.

Leven en huis verwoest.VVD Burgemeester Glaudemans aka ” De Corrupte Queen” van OS&’ AIVD-Informant-Peter R. de Vries’:” dat Labbekak Arie den Dekker zelfmoord heeft gepleegd door zich in de brand te steken in zijn eigenschuld “.

Pedo Rapist& OM- Kroongetuige adviseur van Nabil B. & Judas zussen Holleeder- Peter R de Vries’: ‘Arie den Dekker als schaakstuk over een bord geschoven,hahahahahahaha en dat hoor ik te doen’.De altijd liegende  ‘AIVD&Politie-Informant Peter R. de Vries’ is de laatste tijd alleen maar bezig om de algemeen bekende Elite Pedo- Rapisten Epstein& Madame Maxwell& OM Boss-Demmink,enz. te beschermen door te stellen dat zij onschuldig zijn. Maar nu mengde de altijd liegende Junk zich  ook weer eens in de media in deze trieste Zelfmoord- zaak van de Man van Os.  Peter R. de Vries: “Die man had mij als OM- Kroongetuigen-adviseur moeten nemen en omdat hij dat niet heeft gedaan is het zijn eigenen schuld dat hij zich in de brand heeft gestoken”.

Alle Moordenaars van Passage-liquidatie proces ‘Kroongetuigen-Expat-Miljonair-Killers’(Video’s’) .

‘Klasse-Judas-Justitie’ zou Den Dekker daarna hebben opgenomen in een derde rangs ‘Tokkie- beschermingsprogramma’, maar dat liep volgens hem uit op een ramp en doffe armoede en ellende. In tegenstelling tot de miljoenen betalingen die het OM-Amsterdam versterkt aan zijn altijd liegende Judas-Kroongetuigen de Junkies Peter La Serpe & Ross & Nabil H.

Trage’ CDA Minister Duivelse Grapperhaus wil nu pas Pedohandboek strafbaar stellen: Rutte& Junkie’s Gordon& Peter R. de Vries geschokt(Video’s)

Hij had enorme spijt van zijn verklaring liet hij begin deze maand weten in een vraaggesprek met NRC Handelsblad en aan zijn advocaat . “Het enige wat ik heb gedaan, is naar 112 bellen toen ik een auto hoorde wegscheuren. En nu is mijn leven kapot en sta ik te boek als de ‘Tokkie verrader van OS’ en ben verraden door Politie & Justitie en die VVD Rat in Pak Burgemeester Glaudemans.”

Nieuwe vorm van Klasse Justitie: OM staakt onderzoek naar slachthuizen door ‘Traagheid’ corrupte NVWA van CU Minister Schouten(VIDEO’s).
Nadat hij was opgenomen in het  derderangs ‘Tokkie-Juas- beschermingsprogramma,’ verbleef hij maandenlang op goedkope Poolse ‘uitzendkrachten – Slaven’ vakantieparken& campings en had amper te eten. Wel kreeg hij tegen zijn zin van Justitie het  Pedohandboek (Video’s) om zich  ‘gratis’ op de campings in de bosjes te ‘vermaken’……. Eenmaal liet hij iets los over wat hem voor ellende was overkomen tegen een paar van ellende dronken uitgebuite  ‘Corona-Bommen-Polen’( worden uitgebuit in de ‘Corona –Dieren-Martel-Slachthuizen’ van de criminele CU Minister Schouten  aka “ de Koeienkop “(VIDEO’s)). En  dat was voor de   ‘Klasse Pedo-Rapist-Justitie’ van de Ministers CDA ‘Gestapo-Generaal- Grapperhaus’&  VVD ‘Elite Gangsters-Dekker’de reden hem niet langer te willen beschermen en ze smeten hem als ‘Judas- Dak en Thuisloze’ zonder één cente makke op straat.

Platzak& Homeless  terug naar Oss en Zelfmoord: Held van het Volk & Rule of Law & Volksnieuws Amsterdam-Noir Top Strafrechtadvocaat Inez Weski  in VPRO Zomergasten. Weski: “ Wat de Rule of Law betreft in Nederland is het vijf voor Twaalf(Video’s)”.
Den Dekker liet weten terug te willen naar Oss, waar hij praktisch zijn hele leven woonde. Maar de onmenselijke VVD Burgemeester Glaudemans aka “de Corruptie Queen van Os” had hem eerder al geschreven dat hij niet welkom was als Labbekak. ‘Vanwege de veiligheid voor haar: uit politie-informatie was naar voren gekomen dat de kans bestond dat er een aanslag zou worden gepleegd op hem of op zijn omgeving en dat zij wilde dat hij, de Labbekak ergens anders zou worden vermoord. En of the record : Ik als goed VVD-er  begrijp sowieso  niet de ophef in de Media over een zeg maar ‘Barbeque-Labbekak ‘voor mij Gemeenhuis, hhihiiiih. Dat scheel gewoon weer een (honger)- Bijstand uitkering en een ‘Labbekak- huisje’.”

Tot Slot: Deze onmenselijke  VVD Burgemeester- Glaudemans aka “de Corruptie Queen” ( zie haar foto boven aan het artikel)  is een klassieker uit de ‘VVD-Ugly-Lombroso-school’. Oordeelt u zelf:

Like this story? Share it with a friend!