(Door Andre en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-De Monsters van Amsterdam de ex Wethouders Asscher en Ollongren(VIDEO’s)

Amsterdam is sinds extreem corrupte en laffe  Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(Video). De ex Vice-premier minister Asscher als corrupte, ‘blinde’ Wethouder Financiën Amsterdam verantwoordelijk voor boekhoudfraude bij Amsterdam van € 3,8 miljard. Waarom zit Asscher nog niet Levenslang in de cel?

Strijkstok-GVB & Verbrandingsoven’ ‘verbranden’ het geld van de Amsterdammers straffeloos de zakken in van de Ratten in pak(VIDEO’s) .

The US dollar and puppet ‘Pedo- Rapist-Trump’ is about to collapse & ‘EU Herstel-(cadeau)- Ponzi scheme’ & puppet Rutte(VIDEO’s)

De schuld van Amsterdam als gemeente is 5,6 miljard euro. (ongeveer 6500 euri per kop). Normaal staat hier ook wat tegenover maar Amsterdam heeft op de balans alleen maar staan GroenLinks Rechts trutje  ‘Klasse Justitie-“ Deep State”- Halsema’.  Puppet Rutte heeft NL nog ens in de uitverkoop gedaan naar de ‘Taxfree-EU-Killer-Eliet’ toe. 1,8 triloen is ongeveer 3500 euro extra schuld per kop in de EU. Aan die Mega-Roof van 5.6 miljard of meer door de Bestuurlijke Ratten in pak kwam  geen Rus&Chinees aan te pas, maar toch worden wij dagelijks bang gemaakt door de laffe en corrupte Gevestigde Orde Pers onder leiding van de ‘Staats-AIVD-NPO’  en Maffia Bos John de Mol (Video’s) voor de Russen& Chinezen en zelfs  De ‘Holleeders& Taghi”s dat zij ons bestelen en/of vermoorden.

‘PLO –D66 DDR66-Minister Kaag- al –Qaq’ met bloed aan haar handen moet eindelijk opheldering geven over Nederlands geld aan haar Palestijnse terreurclub van haar CIA-Man’ (VIDEO’s)

Hoe fijn is het om de deur uit te lopen en de Bestuurlijke Rat in pak  Nazi’s(VIDEO’s) a La  de PvdA ‘Islam- Fraude King Ping- Burgemeester Van der Laan’ & GroenLinks Rechts -Klasse Justitie –“Deep State”- Halsema & ex Wethouders ‘Joodse Raad -Asscher‘& ‘PLO- D66 DDR66-Jonkvrouw- Bilderberg- Ollongren‘& ‘VVD Elite-Gangster Wiebes aka “ Alle arme aan het Gas” hebben  de Amsterdammers inmiddels straffeloos een schuld in hun gezicht gesmeerd van 10.000 euri per kop in Amsterdam. Hoef je echt niets voor te doen als ‘Jan met de Pet’ door de VVD-Misdaadgroep uitgescholden voor Labbekakken(Video’s)

‘Pedo-Rapist-Trump’ : Ik hoop dat het goed gaat met mijn Maxwell en zijn CIA & AIVD agenten Geraldo & Peter R. de Vries vinden dat Maxwell op borg moet worden vrijgelaten en dat zij onschuld is(Video).

Split-Pedo- societies’, global ‘Snake in Suit- chaos’ and ‘Trump’s – CHINA-World War Three’: We could be in for the most tumultuous Killing the poor era in modern history: Rutte&Staats-NPO: niet verder vertellen(VIDEO’s) 

En die Mega  Misdaden van de Bestuurlijke Killer-  Elite  jegens het toch al voor merendeel kaal geplukte Amsterdamse Volk zijn tot vandaag de dag niet vervolgd door het Amsterdamse ‘Lynch- Riool-Showbizz- Pedo Rapist-Doorlaat- Moord-OM'(Video’s) met hun Top Kroongetuigen- Adviseur van o.a.  Junkie Nabil H. -Pedo –Rapits Peter R de Vries(Video’s) .

Het Woongenot van twee Villa’s voor ‘Halsema& Loverboy -Ninja Oey& Zn.’ in Amsterdam is niet weggelegd voor Amsterdammers(VIDEO’s)

Nou,  het  straffeloos jatten van 5.6 miljard van de Amsterdammers  zien wij Holleeder & Tagi& en de vermeende Mocro Maffia& Russen& Chinezen  die Bestuur Ratten in pak niet nadoen.Toch worden wij dagelijks door de ‘Staats-AIVD-NPO’ en de corporate  crime ‘Pulp-Media’ van ‘Maffia Boss -Bagger psychopaat -John de Mol’ dagelijks gewaarschuwd  voor de Russen & Chinezen& Holleeder& Tahgi en af en toe in het  ‘PvdA- bejaarde mannen- Vod -Het Parool &Staats-AIVD- NPO ‘(VIDEO’s) en de laffe en corrupte  Persgroep met zijn Talking Heads voor Verzetsheld Steve Brown, die inmiddels drie (AIVD)- moord aanslagen heeft overleeft, waarvan één  straffeloos uitgevoerd door de ‘AIVD&Politie-informanten-Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout en zijn toenmalige  media Boss  ‘ Pedo-Rapist- Junkie- Peter R de Vries’& Politie&OM(Video’s)

Verzetsheld ing  Steve Brown legt hierna met gevaar voor eigen leven  uit dat Amsterdamse een bedreigde uitstervende diersoort is geworden door de’ Heersende Taxfree-Royal-Killer-Elite Klasse’ :

Wij besluit dit wordt wakker artikel met het Volkslied:”Ain’t Got No Life” van alle Labbekakken van welke kleur en/of seksuele geaardheid en/of geloof dan ook in de Wereld(VIDEO”s)

Think your friends would be interested? Share this story!