( door het ‘oude mannen- NSB –Vod- De Telegraaf’ en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Alweer een mislukt ‘Witwas-zenderavontuur’ van ‘Maffia Boss -Dief-John de Mol’.En deze keer kan ‘AIVD-Junkie-Peter R. de Vries’ hem niet redden(Video’s)
Wij publiceerde als enige direct dat vanaf de dag dat Derksen en Van der Gijp en Genee een riant ‘Duivels- contract’ ondertekende met John de Mol’, hij bepaald wat zij wel en niet mochten doen: John de Mol:” Mijn Three Stooges René van der Grijp, Johan Derksen en Wilfred Genee doen wat IK wil!” (Video) 

‘New Devil- Pedo-Rapist-twists’ in ‘Money Laundering-Deutsche Bank’ from Epstein- CIA-Murder sage: ‘AIVD-Peter R. de Vries’:” ik blijf er bij: Epstein & Maxwell & Demmink zijn onschuldig”(Video’s)

Black & Poor-people from the Human ZOO are ‘terrified’ of Mad Dog Trump’s ‘Killer-cops’ who can pull trigger & walk free due to ‘qualified immunity’ just like in The Netherlands from Slave Master Premier Rutte(Video’s)
Net zoals al John de Mol zijn Sterren Junkie-BN-Hoertjes en zelfs zijn Media-Huurmoordenaar  ‘Pedo Rapist- AIVD & Politie informant -Peter R de Vries’(VIDEO’s)  en gaven het drietal ‘Bal-Brallers’ gelijk de bijnaam de ” Three Stooges” van ‘Maffiaboss-Bagger psychopaat- John de Mol’.  En nu wordt hetgeen wij  toen al stelde in gelijk gesteld door Toen Basar Derksen zelf: In ‘Bral-gesprek’ met Radio Rijnmond van de  Gevestigde Orde Pers vertelt de hoog bejaarde ‘Kuifje in Afrika racist’ ‘Toean Basar Derksen’ dat hij inmiddels zowel zijn ‘Pimp Genee’ als de ‘Witwas-Talpa-directie’ over de vloer heeft gehad. „ Ze zijn in paniek, John de Mol staat op het punt om failliet te gaan ,maar ik ben nog niet zo ver dat ik zeg: ik ga er weer glimlachend zitten met mijn incontinentie luier om. Ik heb toch wel mijn bedenkingen, welke tja dat weet ik niet meer, ik ben al 71 en een oude vastgeroeste Sjors en Sjimmie racist. En ik moet even wachten tot mijn vriend de Oerdomme René van der Gijp weer terug is uit Ibiza, waar hij nu de overjarige Bink uithangt met de poen van John en zich te pletter snuift en zuipt en naar ik heb begrepen als hij dronken en high is loopt te krijtsen ‘blijf van onze Zwarte Piet en mijn gabber Toean Basar Derksen af’  en  dan gaan we nog een keer met z’n drieën zitten, maar waarom dat ben ik nu even kwijt.”

Toean Basar Derksen’ is niet alleen een oude ‘Kuifje in Afrika-racist’ maar ook nog een Ordinaire Oplichter die andere net als ‘Junkie- Peter R. de  Vries’ de maat neemt(Video’s)

LOL:Huichelaar & Farizeeër ‘AIVD & Politie-informant -Peter R. de Vries’ vindt ‘Pooier-Genee’ een Huichelaar & Farizeeër(Video’s)

Volgens Derksen wordt Nederland „geterroriseerd door extreme groeperingen die met een vergrootglas naar’ Bral Bal-Zwarte Piet-Veronica Inside’  kijken’ en denkt met weemoed terug aan die volgens hem goede oude tijd van de Human ZOO en daar horen die ‘Zwarte Pieten- types’ thuis volgens de Toean. „Die buiten dat altijd uit en maken daar op sociale media een rel van het feit dat ik gewoon een oude goede racist ben. En uitgerekend onze Pooier Wilfred is met die Untermenschen mensen gaan zitten meelullen. En dat vinden wij toch wel heel teleurstellend, als je met z’n drieën een ‘Bral-Bal- Zwarte-Pieten-programma’ maakt. Onze ‘Pooier Wilfred’  wilde plotseling politiek correct en geen  ‘Zwarte Piet-racist’ zijn en het land redden, maar wel de poen van John. Ik loop al wat jaartjes met hem mee te Graaien & Naaien en Genee is een goede presentator Pooier namens Maffiaboss John de Mol en de Taxfree-Royla-Heersende-Pedo-Rapist-Killer- Klasse. Maar af en toe heeft ie zo’n uitglijder en eerlijk gezegd is dat ons ontzettend in het verkeerde keelgat geschoten. Want we hadden toch het idee dat we met een recordaantal kijkers daar een avondje voor ‘racisten- lul’ hebben gezeten. Omdat meneer Pooier Genee wilde scoren.”

Contractbreuk: The Veronica Inside -Three Stooges’ met bejaarde racist ‘Toean Besar-Derksen’ van Maffia Boss John de Mol in ‘Het Zwarte Piet nauw’(VIDEO’s) .

Verhalen dat de drie ‘Bral-Bal-mannen’ van VI een toneelstukje aan het opvoeren zijn, om welke reden dan ook, verwijst de Toean Basar  linea recta naar het rijk der ‘Media-Maffia-Pulp- fabelen’.
„Mensen denken weleens dat wij dat acteren, of zo en dat is ook zo. Maar als wij heibel hebben, dan hebben we heibel. hihihihihhi en u mag best weten dat ik dat regelmatig in mij incontinentie luier pis. En onze Maffia Boss John de Mol is nog niet uit z’n kast gekomen, die kan zeggen van: ’Moeten jullie goed luisteren,Stooges jullie hebben nog twee jaar contract, het interesseert me niet of jullie elkaar aardig vinden. Je gaat daar maar zitten’ Bral ballen’. Want anders breek je contractbreuk en dan sleep ik je voor de rechter.’ Dus hij heeft ook nog wat te zeggen in die hele affaire, hè? Wie betaalt, die bepaalt. En hij betaalt heel veel, dus hij bepaalt ook heel veel. En voor die zes ton moeten we wel twee hele avonden in de week werken Bral-Ballen.” De oude racistische  lichtelijk  demente incontinentie Toean vergeet hier even voor het gemak dat het ’Bral-Bal-Zwarte Pieten-programma’ van de buis is gehaald om dat geen enkel  bedrijf nog wilde adverteren rond het racistische programma. Dus het is niet  ‘Maffia Boss-John de Mo’l die bepaald of zij terug komen maar de adverteerders.

Master Rutte & Co: Geen excuses voor ‘Koninklijke VOC-Slavenhandel’ & ‘Moordende-Kuifje in Afrika- Politie’. En geen loonsverhoging voor ‘Corona-zorgmedewerkers’(Video’s)

Dat ‘Pooier Genee’ het welzijn van zijn oude Hoer Derksen overigens hoog in het ‘Kijkcijfers-vaandel’ heeft(kuch), blijkt wel uit de contractbesprekingen die het drietal had met de ‘Witwas-Talpa-baas’ (VIDEO’s)  „Ik heb me ooit bij de contractbesprekingen ontzettend geschaamd”, herinnert Derksen zich(kuch) . „Ik hoorde dat bedrag (zes ton, red.) en ik kon niet zo snel een pen vinden, want anders had ik binnen een seconde getekend en mijn moeder erbij gedaan voor John  Maar toen bralde  mijn ‘Pooier Genee’ tegen John de Mol: ’Wacht even. Mijn oude Hoer Johan is 71 en een oude vast geroeste racist, die moet een  ‘Zwarte Piet-chauffeur ‘ hebben, want dat is niet verantwoord.’ En John de Mol die toen al in financieel  waar weer zat had zo’n Duivelse avond dat hij overal ’ja’ op zei, dus plotseling had ik een ‘Zwarte Piet-chauffeur’ en laat ik me door heel Nederland rijden en soms gooien wij wat pepernoten uit het raam. Ik had daar zelf niet om durven vragen., hihiiihihhi, Leve John de Mol, Zwarte Piet en Kuifje en Sjors en Sjimmie en onze ‘Slaven-Master- Rutte’ ”.