(Door ’ VVD & CDA-Pedo-Rapist-Klasse Justitie’ redactie en ontmaskerd door Steve Brown)

AMSTERDAM-Noir- Doofpot-John Lucas’ vertrekt als Dief in de nacht net als alle Hoofdofficieren van Amsterdam om ‘gezondheidsreden’ (corruptie& Klasse Justitie) en Peter R. Vries(VIDEO’s)

Het Nederlandse ‘Riool-Show-Lynch- Pedo Rapist-OM ‘met als  Kroongetuige Nabil B.  OM Top-adviseur AIVD&Politie-informant–Junkie-Peter R de Vries ( VIDEO’s)  heeft België “uitdrukkelijk” verzocht geen onderzoek te doen naar twee Vietnamese tieners die vorig jaar met 37 anderen omkwamen in een koeltruck in het Britse Essex. Dat heeft de Belgische justitieminister Koen Geens gisteren gezegd tegen een Kamercommissie en daarmee staat de verantwoordelijk van het Nederlandse OM voor 39 mensen. Het was weer eens een mislukt IRT doorlaat project dat toentertijd Nederland overspoelde met drugs, o.a. cocaïne. Voor die Mega Misdaden is ook nooit een Hoofdofficier en/of verantwoordelijk Minister veroordeeld. Over de IRT-‘Hoofdofficieren  & Moordenaars & drugsdealers’ heeft Steve Brown (Video) uitvoerig geschreven in zijn schokkende boek: Steve Brown, Drugsbaron in Spijkerbroek”.

Pikant en ronduit Bizarre: In de IRT periode speelde trouwens  Prinses Mabel ook nog een bijrolletje. Nee, niet als Doorlaat project van de IRT & AIVD, maar meer een inlaat project voor de grote jongens van de Amsterdamse Penoze , waaronder de vermoorde Klaas Bruinsma en vele andere…… Ook zij is tot heden niet gearresteerd door de zieke Hoofdofficieren:

We’re just a pile of misery’: Victims of Pedo- child molesting tell of their nightmare that lives on. Peter R. de Vries: Ze hebben er zelf om gevraadg net als bij Epstein&Demmink(VIDEO’s) .
Het Nederlandse OM zijn dus naast ‘Rapist- Pedofielen’ ook nog Massa moordenaars in naam van ‘Taxfree-VOC-SS-King -Willem(VIDEO’s) waar de vermeende Moordenaars Willem Holleeder, de Mocro Maffia, de Liquidatie passage moordenaars en Taghi  pandvinders bij zijn. Daar  is de ‘Top-OM Adviseur & AIVD & Politie informant – Junkie- Peter R. de Vries. het niet mee eens:” Die Vietnamezen hebben er zelf om gevaagd net zo als die te jonge meiden van ‘Elite -Pedo-Rapist-Pimps Epstein & Madame Maxwell’ en die te jonge schandknapen waar onze Ex OM Boss &Top VVD-er Demmink & Bende op dook”.

Boerin met 2-jarige dochter: ’Die ‘NSB-Politie-Razzia’ van CDA Grapperhaus pakken iedereen op. Shit, het lijk wel of de Nazi’s weer de Baas zijn in NL!(VIDEO’s) Boerin met 2-jarige dochter: ’Die ‘NSB-Politie-Razzia’ van CDA Grapperhaus pakken iedereen op. Shit, het lijk wel of de Nazi’s weer de Baas zijn in NL!

Het verzoek van Nederlandse Zieke Hoofdofficieren is gedaan toen de twee tieners een aantal dagen voor hun dood naar de Brusselse gemeente Anderlecht waren gevlucht, schrijft Het Nieuwsblad. Op vrijdag 11 oktober waren ze weggelopen uit een beschermde opvang in Nederlands-Limburg. De Nederlandse politie volgde hen om een netwerk van mensenhandelaren op te sporen, aldus de Belgische krant.

Wachten op contact: Jongen liep weg uit opvang in Limburg en stierf in Britse koeltruck mer dank aan het Nederlandse ‘Doorlaat-IRT- OM& Politie’. 
Het corrupte en laffe ‘IRT- doorlaat-OM contacteerde de Belgische autoriteiten. “De Brusselse parketmagistraat van wacht nam vervolgens contact op met de Nederlandse  Moordenaars officier van Justitie a la de Amsterdamse OVj’s H. Hoekstra & Veen. Deze verzocht om voorlopig geen onderzoek te voeren en de slachtoffers door te laten gaan. Hij zou op maandag opnieuw contact opnemen”, citeert Het Nieuwsblad minister Geens. Maar op maandag zou er geen telefoontje uit Nederland zijn gekomen. Alle  (Pedo-Rapist)- Hoofdofficieren a La Hoofdofficier Vincent Leenders  waren ‘ziek’. Vervolgens heeft de Belgische politie niet ingegrepen. “Ook al omdat het Vietnamese gezin, waar de twee binnengingen, niet bekend was bij de politie”, aldus Geens. De Nederlandse ‘NSB-politie’ heeft echter eerder tegen  hun Clubblad ‘NSB-NRC ‘verklaard dat de kwestie was “overgegeven aan de Brusselse politie en dan zouden alle 39 arme sloebers in leven gebleven en wie van ons ‘VVD-CDA- OM’ van de  corrupte en laffe Ministers CDA ‘Gestapo –Generaal Grapperhaus’ &VVD’ Elite-Gangster Dekker(VIDEO’s) en  wil  dat nou?“. Onderduikadres bekent bij Nederlandse ‘NSB-Killer Politie’ a La de Amsterdamse  Beroepscrimineel Brigadier Sander de Ruijter (VIdeo’s). In Anderlecht verbleven de twee naar  een tijd op een onderduikadres en anderhalve week later werden de lichamen van de twee tieners met die van 37 andere slachtoffers door de Britse politiediensten gevonden in de koelwagen in Essex. De trailer was via de haven van Zeebrugge naar het Verenigd Koninkrijk gereisd.

Binnenkort exclusief schokkende reportage:

Nadat ‘AIVD-Informant-Ratje-Bas van Hout’( en  Rose Pedo Ed Nijpels) (Video’s) mocht proberen zijn straatje schoon te vegen met Politie & AIVD -Informant en acteur ‘Ratje- Belinfante’ bij EenVandaag was nu ‘AIVD- informant Ratje- Peter R.de Vries’ aan de beurt(Video’s).

Think your friends would be interested? Share this story!