(By our International Tax free Elite Gangsters editors)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u niet ziet en/of leest bij de Staats-AIVD- NPO, maar wel hier: Is Trump net als Hitler ten tijden van de Weimar republiek bezig  een Burger Oorlog aan het uit lokken met zijn ‘KKK- Red Ned-Neck-Haat-Zaai –gebral’ en zijn ‘SS-Federal-Bruinhemden-Knokploegen’ nu hij mijlen ver achterlicht op #Metoo- Joe Biden  bij de komende ‘Freak-Puppets -US Verkiezingen’, beide in dienst van het fascistische Groot Kapitaal:

Boerin met 2-jarige dochter: ’Die ‘NSB-Politie-Razzia’ van CDA Grapperhaus pakken iedereen op. Shit, het lijk wel of de Nazi’s weer de Baas zijn in NL!’(VIDEO’s)

Trump & Pompeo & Hirsi Ali & Stef Blok& Boris Johnson& Rutte hails US moral Superiority, calls it ‘greatest in civilization’s History’ with the ‘Tusla- KKK-Race-Massacre’(VIDEO’s) .

Oregon attorney general files lawsuit against SS- Red Neck-federal agencies amid reports that Trump’s masked SS-officers ‘kidnapped’ Portland protesters

Spaanse koning Juan Carlos liet tonnen zwarte cash invliegen vanuit Zwitserland net als Prins Bernhard. AIVD wist van niks(Kuch) en ze hebben nooit last van de Politie (Video’s).

De burgemeester van Portland eist dat president Puppet Trump van de ‘Taxfree-War Crime- Steel The OIL&Gold- Pedo-Rapist-Killer Elite’(VIDEO’s) zijn laffe en corrupte Gemaskerde’SS-Red Neck- federale-troepen’ uit de stad terugtrekt en ze opsluit in internering‘s kampen voor krijgsgevangen in afwachting van een Neurenberg proces waar Trump& Pyscho Pompeo en zijn moordende polite&Leger bende dan terecht moeten staan . Volgens de burgemeester plegen de zwaarbewapende gemaskerde en Kid Napende en wild in de rondte schietende SS-eenheden van ‘Mad Dod- Red Neck-Trump’&’Gestapo-Generaal Wolf’ in de grootste stad van Oregon Oorlogsmisdaden met heuze Nazi trekjes onder het mom van het handhaven van de orde.

Maar Nederland doet niet onder voor Trump:Zieke ‘Doofpot-Hoofdofficieren –OM’ met bloed aan hun handen verzocht Belgen slachtoffers ‘IRT-Koeltruck’ niet te onderzoeken(VIDEO’s).

In de stad wordt al meer dan terecht maanden gedemonstreerd tegen racisme en politiegeweld en tegen extreme armoede en ongelijkheid en tegen Puppet Trump naar aanleiding van de Moord door de ‘Red -Neck -Killer –Politie’ op George Floyd en ontelbare andere Blacks en arme blanke en  US-Zuid-Amerikanen.In Nederland wordt ook al  maanden gedemonstreerd  door o.a.  de Boeren en de Virus waanzin-Verzet’s Helden. En ook  die worden ook stelselmatig in elkaar geslagen en geKidnapt door gemaskerde ‘SS- Politie’ van de ‘CDA-Gestapo-Generaal-Grapperhaus‘ & ‘VVD Boef-SS- Burgemeester  Remkes'(VIDEO’s) .

War Criminals Bush,Clinton,Obama,Trump and there ‘Boy’s Rutte & Klaver’: Geen Neurenberg proces voor Amerikaanse & Nederlandse & Engelse Oorlogsmisdaden& Genocide(Video’s)

De laffe en corrupte ‘SS-federale agenten’ werden twee weken geleden door Trump naar Portland gestuurd met Maskers en al om zogenaamd de Lynch de Black en arme blanken gerechtsgebouw en de federale Beelden van de Slavenhouders en de ‘Dixie-Zuidelijk Racisten- Generaals’ en de bekende US Oorlog‘s misdaden Presidenten en niet te vergeten de Genocide plegers op de Indianen om het goud te jatten en hun buffels uit te roeien, etc. te beschermen. Maar volgens persbureau AP hebben de ‘SS- Federal agenten’ ook vreedzame demonstranten Gekidnapt en in elkaar geslagen die vreedzaam in straten verderop liepen.

‘Mad dog- Red Neck Trump’s – Mask-SS-Killer-Federal agent shoots Portland protester in the head is a War Crime:

Trump’s corrupt and coward Mask Militarized SS – Federal Kindnaping Agents are Seizing U.S. Protesters like an occupying War crime army:

Oorlog in het Midden-Oosten: Twitter piles on ‘Gestapo’ tactics as ‘DHS- Gestapo Chief Wolf’ vows to never surrender Portland to ‘violent extremists’

Een van de Gekidnapte arrestanten zegt dat hij zeer hardhandig werd meegenomen door een aantal zwaar bewapende gemaskerde ‘SS -achtige- mannen’ die uit een busje stapten. “Ze zagen eruit alsof ze werden ingezet voor een ‘Steel de Oil en slacht de burgers af oorlogen’ in het Midden-Oosten“, zegt hij geschrokken tegen AP.
Naar eigen zeggen ging hij op zijn knieën zitten toen de’SS-mannen’ met maskers op dichterbij kwamen, maar sleepten mij zeer hardhandig zonder zich kenbaar te maken in het busje en dacht dat hij vermoord gingen worden en/of gemarteld. De man zat bont en blauw geslagen twee uur in de cel en mocht gaan nadat hij om een advocaat had gevraagd zodat er geen record te vinden is van zijn ‘Razzia- arrestatie en mishandeling.

Ongevraagd is Trump zijn Gestapo-generaal opgestaan: minister  ‘Gestapo- Generaal-Chad Wolf’: Heil Trump&Groot Kapitaal  en dood aan de demonstranten tegen Trump en armoede en ongelijkheid.

Burgemeester Wheeler zei op een persconferentie dat Trump zich schuldig maakt aan machtsmisbruik en schenden van mensenrechten . “Hou je SS-troepen en je Gestapo-Generaal Wolf in je eigen gebouwen of laat ze uit onze stad vertrekken”, stelde hij. Ook zei Wheeler dat Portland niet heeft gevraagd om de inzet van de ‘SS- Red Neck-federale –troepen’ wat een wettelijk vereiste is voor het inzetten van Federale tropen en dat de stad het zelf wel afkan.

Schokkend: Democratie is een Farce:Noam Chomsky Requiem For The American Dream is a Nightmare for the People (99%)and Heaven an for The Ultra-Rich( 1%) (Video’s)

Volgens de Democratische gouverneur van Oregon, Kate Brown, is Trump voor politiek gewin uit middels een confrontatie en wie zal het zeggen een Burger oorlog, nu hij mijlen ver achter slaat op #Metoo Joe Biden. Ze spreekt van “Politiek–Hitler-Theater” dat volgens haar niks te maken heeft met de openbare orde. Ook probeert Trump volgens Brown de aandacht af te leiden van de coronapandemie en extreme armoede , die in de VS heel veel slachtoffers eist met name onder de arme van alle Kleuren.Verantwoordelijk minister ‘Gestapo-Generaal Chad Wolf’ van Binnenlandse Veiligheid voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ (de Duivelse  01 Procent) bralde hysterisch afgelopen week dat Oregon en Portland te weinig hebben gedaan tegen het geweld tijdens de protesten tegen Trump. Hij noemde de demonstranten “wetteloze Chines& Russische anarchisten, Heil Trump”.

En Tot Slot : Setting CIA Mass Murder & Drugsdealing Pompeo loose on the concept of ‘human rights’ is a warning the US-Taxfree-Killer-Elite is about to violate a lot more of them.
Wij besluit dit wordt wakker artikel met het Volkslied:”Ain’t Got No Life” van alle Labbekakken van welke kleur en/of seksuele geaardheid en/of geloof dan ook in de Wereld(VIDEO”s)

Think your friends would be interested? Share this story!

Mededeling van Algemene inpotantie : Binnenkort exclusief schokkende reportage: Nadat ‘AIVD-Informant-Ratje-Bas van Hout’( en Top VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’) (Video’s) mocht proberen zijn straatje schoon te vegen met Politie & AIVD -Informant & crisismanager-en acteur ‘Ratje- Marc Belinfante’ bij Staats ‘dr. Goebbels- EenVandaag’ was nu ‘AIVD-& Politie- informant- Ratje- Junkie-Peter R.de Vries’ aan de beurt(Video’s) .