(van ’ VVD & CDA-Pedo-Rapist-Klasse Justitie’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR- Zieke ‘Doofpot-Pedo-Hoofdofficieren –OM’ met bloed aan hun handen verzocht Belgen slachtoffers ‘IRT-Koeltruck’ niet te onderzoeken(VIDEO’s) .
In drie eeuwen is Nederland van de extreem corrupte en laffe King Willem zo goed als zeker tot het corruptste, sluwe ‘Rat in pak- Land’  ter wereld uitgeroeid  en heeft de ‘Klasse -Riool-Showbizz -Pedo-Rapist-AIVD-Media-Maffia-Justitie(VIDEO’)’ tot een ware ‘Rat in pak- kunst'(VIDEO) verheven:

Underground Presentator Steve Brown & Allesdeskundige Joke: “Wat is het verschil tussen Nederlandse en Afrikaanse Verkiezingen”(VIDEO).

De schuld van Amsterdam is 5. 6 miljard euro door misdaden van de ‘Bestuurlijk – Elite’ met Burgemeesters Van der Laan & Halsema als Godfather ‘s : Pas op voor de Russen&Chinezen(VIDEO’s)

Rechtstaat is een Farce: Laagste Klasse en mensen als Wilders,Taghi, Poch en Brown en de Russen (MH17)zijn Rechteloos en Vogelvrij en overgeleverd aan de misdaden van de Elite Killer – Gerechtelijke mach& Justitie & Politie (VIDEO’s)

VVD-Griezel Teeven’, het Symbool van de teloorgang van Ministerie van Justitie&Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek(VIDEO’s)

Het corrupte en laffe ‘Doofpot-Openbaar Ministerie’ van de Ministers CDA ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ & VVD -‘Elite-Gangster Dekker’ heeft het ‘Nep en Fop-onderzoek’ naar zeer ernstige misdaden bij slachthuizen in Noord-Nederland per direct gestaakt. Drie misdadige slachthuizen ( maar het zijn ze allemaal)  werden ervan verdacht dat ze zieke dieren hebben vervoerd en zwaar mishandelt en  illegaal beestachtig geslacht, maar het duurde te lang voordat de blinde en extreem corrupte Nederlandse  ‘Rat in pak-Voedsel- en Warenautoriteit’ (NVWA)  van de ‘CU-Incest- Bijbel belt’- Minister Schouten aka “de Koeien Kop” met bewijsstukken kwam(Kuch). Het Klasse Justitie OM zocht zelf niet naar bewijstukken, dat doen zij alleen tegen Wilders, Poch,Holleeder, Taghi en Steve Brown.

Traagheid bij Rat in pak onderzoek is de nieuwe Vorm van  ‘Rat in pak-Klasse Justitie’.

Nou, dan kunnen in voorarrest zittende Willem Holleeder ( al bijna 8 jaar)en Taghi nu gaan eisen dat hun vervolging ook wordt gestaakt wat die OM Onderzoeken samen met ‘Pedo-Rapist-AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries & Judas-zussen Holleeder(VIDEO’s) duren wel 10 jaar of langer.

Daardoor zou het onderzoek “onredelijk lang” gaan duren, bralt het schaamteloze en corrupte ‘Doofpot-OM.” Ondanks dat we wel weten dat er  zware misdaden gebeurd zijn die niet hadden mogen gebeuren en nog steeds dagelijks geburen .” Zo is er  en wordt er gefraudeerd , waardoor het vlees van zieke gemartelde dieren in de winkel kon komen. Een ‘Nep en fop- strafzaak’ is nu definitief van de baan en dat is een nieuwe vorm van ‘Klasse Jusitie voor de Ratten in pak’ en Dieren mishandelaren.

‘Rat in pak-Misdaadgroep-Dierenmishandelaar- groep- Hoogeveen’.

Het onderzoek begon in 2018, toen er een inval werd gedaan bij een slachthuis in Hoogeveen. De corrupte en laffe  NVWA nam toen de administratie in beslag en die is sindsdien  in de’ NVWA-Doofpot’ verdwenen. Ook twee andere  misdadige slachthuizen in het noorden van het land werden in het ‘NVWA-OM-Doofpot-onderzoek’ voor de Show betrokken, maar het liegende Klasse Justitie OM bralt  dat hun gabbers in crime NVWA te veel tijd nodig had om informatie aan te leveren en gaat zelf geen onderzoek doen. “Hier zijn we niet tevreden over, hahahahahahah “, bralt een ‘OM- beroeps-leugenaar -woordvoerder’. “We starten geen ‘Rat in pak-Doofpot –onderzoek’ om met niks te eindigen, want het kost veel tijd en energie , hahahahahaha Leve onze King Willem het bewijs van ongelijkheid bij geboorte .“Het corrupte  NVWA kan niet verklaren waarom het allemaal zo lang duurde. Een woordvoerder bralt  dat dat niet wordt uitgezocht en dat er geen maatregelen zullen worden genomen en Leve onze Minister Schouten. Het ‘ selectief Blinde’- ‘Rat in pak- NVWA ligt al jaren onder vuur omdat het  geen toezicht op de Misdaad  vleessector houdt, met name in het noorden van het land, tekort zou schieten. Begin dit jaar trok de organisatie Varkens in Nood daarover opnieuw aan de bel ,maar daar weegt de CU Ministers Schouten aka “ de Koeien Kop” en haar Boss  Slaven Master- Rutte hun corrupte reed mee af. Maar naar  de dagelijkse Martel-praktijken van de Apen in Nederland  in het grootste’ Apen  -Martelcentrum'(Video’s) van de EU wordt nooit onderzoek gedaan door de NVWA en het OM. En die extreem dagelijks  misdadige praktijken  vallen onder de verantwoording van de ‘PLO-D66 -DDR66 -Sadistische-Minister Engelshoven’(Video).

Wij besluiten dit wordt wakker artikel met het Volkslied:”Ain’t Got No Life” van alle Labbekakken van welke kleur en/of seksuele geaardheid en/of geloof dan ook in de Wereld(VIDEO”s)

Think your friends would be interested? Share this story!