( door Verzetsheld ing. Steve Brown i.s.m. onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Grachtengordel- Pr-Hoertje-Abbring’ het voormalige neukertje van ‘ Nep en Fop  lubach‘ gaat na haar vuile werk bij ‘VPRO-Zomergasten’ weer Duisternis in om haar zakken te vullen(Video’s) .

Echte Amsterdammer kijkt niet naar Zomergasten met ‘Radicale-Islam-Fraude-King Van der Laan’(Video).
Nu zijn wij bepaald geen fan van het Grachtengordel-Maffia programma VPRO Zomergasten met ‘Sensatie-Onderbroeken-Presentatrice Abbring ‘die ook al haar zijn ziel heeft verkocht aan de Taxfree-Royal- Heersende -Straf de arme klasse’ met hersenloze gasten als ‘Oerdomme Linda de Mol’(Video) en de sluwe ‘Slaven Master- Rutte’VIDEO’s) 

Politieman Hero  Brinkman cel in voor ‘AIVD-Informant Peter R. de Vries’ & Steve Brown veroorzaakt Paniek bij RTL Boulevard(Video)

Maar gisteren was onze Held en Mensch Inez Weski (Mensch Yiddsich: מענטש‎  ‘human being’ means “a person of integrity and honor) te gast en dus hebben wij met stijgende bewondering gekeken naar onze Held van de mensenrechten Erudiete & Kunstige en Filosofische Hippe Oma Weski. Uiteraard werd zij door de laffe en corrupte Gevestigde Orde Pers na de uitzending direct afgebrand door met name de ‘NSB-NRC’ en het corrupte en laffe  ‘oude- PvdA-Mannen- Vod- Het Parool’ met de ‘AIVD – Politie- Informant-Peter R de Vries’ voorop.

Gisteravond was dus onze Held advocate Inez Weski te gast bij Janine Abbring in het’ Nep en fop- Elitaire  interviewprogramma -Zomergasten’. Het werd een interessante, een tot nadenken stemende avond voor de kijkers en voor ‘BN-Wannabee Hoertje- Abbring’ én… voor  ‘AIVD-‘Riool-Lynch-misdaadverslaggever -Junkie-Peter R. de Vries’! De strafpleiter vertelde veel over haar bewonderenswaardige  levensvisie en haar werk, maar over haar privéleven kwam de kijker maar weinig te weten en zo hoort het ook op  goede TV. Hoewel Abbring hier en daar ‘Privé-Riool-sensatie-Boulevard -Junkie -informatie’ probeerde los te peuteren, bleef Weski resoluut en dat was op zich al een verademing.

‘Riool- Showbizz- Officier van Justitie- Beau van Erven Dorens’& ‘Killer- Rechter-Junkie- Peter R. de Vries ‘halen Mr. Roethof door de stront ton in de zaak Verstappen, maar verdedigen ‘Pedo- Rapist Demmink'(Video).

Geërgerd liet ‘Onderboeken- Abbring’ weten dat Zomergasten geen RTL Boulevard is: “We hoeven niet te weten met wie je het bed deelt of wat voor onderbroek u aan hebt en met wie u neukt, hihihihihihihhi .” En dát was weer tegen het zere been van… ‘Junkie-Peter R. de Vries’! De man met ontelbare Petten is de Allesdeskundige die alle ‘BN-Junkie –Hoertje’ neukt die gedwongen door Maffia Bos John de Mol(Videos’) aan tafel en/of  op de bank moeten zitten (ze hebben geen keus) bij het ‘Riool—Lynch- bejaarde-entertainmentprogramma- Boulevard ’, en De Vries liet deze opmerking niet over zijn ‘Junkie-Riool-AIVD-kant’ gaan.“ Inderdaad. Bij mijn ‘Thuis-Neuk & Snuif-Honk RTL Boulevard’ worden over het algemeen betere onderbroek vragen gesteld, snif, snuif, Hik.
Janine Abbring bralt tijdens ‘Zomergasten’ tegen Inez Weski: ‘We zijn geen wel een Grachtengordel-  RTL Boulevard’. Inderdaad. Bij Boulevard worden over het algemeen betere onderbroek en Kul-vragen gesteld en is men de  ‘Riool-Lynch-materie’ meer meester dan mevrouw Abbring vanavond, die het spoor compleet bijster was. #zomergasten — Peter R. de Vries (@PeterRdeV) July 26, 2020

Janita Tabak:
Abbring wil graag de mens #Weski doorgronden. De mens Weski wil haar drie uur ten volle benutten om ons ervan te doordringen dat het 2 voor 12 is omdat de mens leert niets van de geschiedenis. Dat is belangrijker dan gekeuvel. #Zomergasten

Roos Vonk:
Tegenwoordig is alle nieuws op stoeptegelniveau: media vragen niet meer hoe iets zo gekomen is, ze vragen aan voorbijgangers: wat vindt u ervan? Dat emotionele exhibitionisme biedt alle ruimte voor het vergeten van feiten. Ware woorden weer van Weski. #Zomergasten #zg20

Nieuwe vorm van Klasse Justitie: OM staakt onderzoek naar slachthuizen door ‘Traagheid’ corrupte NVWA van CU Minister Schouten(Video’s)

De Held van het vervolgde Volk hoofdzakelijk uit de laagste Klasse en de Rule of Law Inez Weski is al meer dan veertig jaar advocaat en behoort als een van de meest ervaren en niet corrupte en integere strafpleiters tot de Top van het Nederlandse extreem corrupte strafrecht samen Mr. P. van der Laar, Mr. Knoop en Mr. Roethof . Op dit moment is ze o.a. raadsvrouw van Ridouan Taghi, ‘hoofd- Showbizz-Riool-verdachte’ in het liquidatieproces.Marengo en staat dus tegen over de ‘AIVD-Politie-Informant-Pedo- Rapist- Peter R de Vries‘ en het ‘Riool-Showbis-Pedo- lynch-OM Amsterdam’(Video’s). Weski is ook advocaat van de Surinaamse president en veroordeeld drugshandelaar Desi Bouterse die zijn geld wit waste bij de VVD-Zuid-as . En de van oorlogsmisdrijven en wapengroothandel beschuldigde Guus Kouwenhoven in de zaak van de Top VVD-er  Gas-Moordenaar Bolkestein, wiens zaak nu bij het Europese Hof loopt. Samen met haar zus en zoon houdt ze kantoor in Rotterdam en daar zij wij hun zeer dankbaar voor, want zij zijn met Mr. Roethof& Mr.Knoops en Mr P. van der Laar een lichtje in de Duisternis van het regiem ‘Taxfree-Shell Rutte’&Co  met  het boegbeeld van corruptie en Klasse Justitie  ‘VOC-SS-King Willem'(Video’s) .

Weski waarschuwde o.a. dat de Klok op 5 voor twaalf staat als het gaat om de Rul of Law in Nederland. Weski  staat qua rechtsgeleerdheid en integriteit  op het zelfde niveau als door ons bewonderde Rechtsgeleerde  Paul Scholten en dat is extreem zeldzaam:

Moordenaars ‘Kroongetuigen- Fred Ros’& ‘Potloodventer-Johnny de Mol’ en’”Boy Baudet’ naakt in “Zomerse Overpeinzingen” afl. 2(Video)

en zie ook : Zomerse Overpeinzingen” van Steve Brown, Nazi-Prins Bernhard& Karate Bob & Criminals afl. 1(Video’s)

en zie ook :“Zomerse Overpeinzingen”:Moeder van vermoorde Ambrosius& Freek de Jonge ontmaskeren Peter R. de Vries als ‘Verstappen-Riool-King’.

Tot Slot: Het zou een zege zijn voor Nederland als Mr. Inez Weski voor een paar jaar Minister van Justitie zou zijn samen met Mr. Roethof dan zou de Rule of Law in Nederland weer worden hersteld en een einde komen aan de  Straf de Armen maatschappij van de Ministers CDA ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ & ‘VVD-Elite-Gangster Dekker’  en niet te vergeten ook een einde komen  aan  de terreur van de ‘AIVD- Moordenaars -Peter R. de Vries& Hoerenjong- Bruine Rat-  Bas van Hout(Video’s)  en hun ‘VVD-Griezel Teeven-‘Maffia-media- Bende’.