( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

Peter La Serpa Fred RosAMSTERDAM-NOIRIedereen happy. Moordenaars happy. Justitie happy. Alleen de belastingbetaler en nabestaande  van de vermoorde mensen niet happy.
Wat als iedere veroordeelde huur-moordenaar in het Passage Liquidatie-proces zich in navolging van onze columnist Peter La Serpe en Fred Ros als mannen van eer zich aanmelden als Kroongetuigen? Het schiet al op, want van de vijf hoofdverdachte zijn er nu dus al twee Kroongetuigen geworden. Bijna de helft dus al!  Nu nog de rest en  dat is pas rechtsgelijkheid in “Banana-Fraude –Nederland”. Dan wordt het Passage Liquidatie-proces zeker een geslaagd ‘Kroongetuigen -proces en geen Liquidatie-proces meer . Iedereen bekent en verraad elkaar en zich zelf. En gaat daarna verder onder een ander naam als ‘Staats-Miljonair-Expat–Killer’ ergens in het buitenland.  Vergeet u niet dat La Serpe tegen de twee miljoen euro belasting vrij incasseerde  als Kroongetuigen. Stelt u zich  eens voor dat Willem Holleeder zich ook nog aanmeldt als Kroongetuige bijv. tegen de andere Kroongetuigen? Wat dan? Waar blijft dan de Rechtsgelijkheid als Justitie dat Holleeder zou weigeren?

Hoe het ook zij, Nederland stelt mensen in gevaar die de Kroongetuigen ‘Killer–Expats’ als buurman krijgen en geen benul van hebben wie diegene echt is, namelijk een veroordeelde Killer. In de USA levert een deal met een (Maffia) Kroongetuigen doorgaans zo’n kleine 30 tot soms wel 100 veroordelingen op en gaan de Killers is een zeer strak witness-program waar zij de rest van hun leven doorbrengen als bijv. postbode. Maar niets van dat alles in Nederland. In Nederland van de VVD Griezel Crimefighter Fred Teeven worden de veroordeelde Killers miljonair en expats. Kan het nog Maffer en Crimineler ?

Fred Teeven: Meineed plegen is voor mij en mijn ‘Kroongetuige’ Peter R. de Vries geen probleem in Nederland.
Maar wie weet horen wij als iedere Moordenaar van het Liquidatie -proces  Kroongetuigen en ‘Justitie-Miljonair’ is geworden dan eens eindelijk over de criminele Judas Rol die Peter R. de Vries al een kwart eeuw speelt voor Klaas Bruinsma, de ‘Hoogland Maffia’, Cor van Hout en Willem Holleeder. Steve Brown wacht al sinds de moordaanslagen in 1997 en 1999 op hem op de waarheid inzake de betrokkenheid van Peter R. de Vries en zijn “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” en zijn ‘Judas-Junkie Ron Ostrowski’ en Justitie bij die moordaanslagen . Zou  ‘Mafioso en politie-informat  Peter R. de Vries dan ook een deal als Kroongetuige gaan sluiten of heeft hij die deal al een kwart eeuw met bepaalde Justitie? Wij denken het laatste. Het is alleen mogelijk in Banana-Fraude-Nederland”, dat een degelijk corrupte figuur  als ‘Bagger Peter R. de Vries het er tot nu toe levend heeft afgebracht. Bovendien aarts brutaal als een -Alles- deskundige-Pauw- om de haverklamp aan tafel schuift voor 1000,- euro bij zijn VARA Matthijs van Nieuwkerk aka ‘Vieze Keith’ , Zwarte Piet Humberto Tan’ en al die andere verlopen corrupte Bral-Talk-Shows”.

Steve Brown bij Editie.nl: Fred Ros en de Onderwereld code van eer die niet bestaat.