( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Openlijke Klasse Justitie: Familie van Keizerin Halsema: zoon mag inbreken met wapen van vader en ‘Junkie-Moeder’ mag tweede Villa in Amsterdam(VIDEO’s).

PLO-Expat-Minister Sigfrid Kaag-al-Qaq’ wordt nieuwe D66 Partijleider. Expat Ollonger & ‘Freakje Jetten’ & Groot Kapitaal & AIVD & CIA steunen haar benoeming(VIDEO’s) .

Onder  het jarenlange wan en misdadig beid van o.a. de ‘PvdA- Islam -Fraude King ping- Burgemeester van der Laan’ (VIDEO’s) en zijn gabbers in crime ‘Joodse Raad-Asscher’ en ‘PLO-D66 DDR66-Bilderberg-Jonkvrouw- Ollongren‘ is Amsterdam tot een ware Hel geworden voor gewone eerlijke Amsterdammers en een  ‘Elite-gangster- Paradijs’  voor de Royal Huisjesmelker  Prins Bernhard (Video’s) en de ex VVD Boef en niks aan de hand Tweede Kamerlid  Haga. Die Hel voor Jan met de Pet  is nu overgenomen  en voortgezet door de GroenLinks Rechts –Bakfietsen- maffia van “Deep State”- Klasse Justitie- Burgemeester Halsema en haar ‘Rat in pak- gabber in crime’ de ‘PvdA-Hoertjes’ en ‘PLO- D66 -DDR66 ‘van ‘CIA-PLO-Partijleider Kaag –al Qaq’.

Strijkstok-GVB & Verbrandingsoven’ ‘verbranden’ het geld van de Amsterdammers straffeloos de zakken in van de Ratten in pak(VIDEO’s) .

Verzetsheld ing  Steve Brown legt hierna met gevaar voor eigen leven  uit dat Amsterdamse een bedreigde uitstervende diersoort is geworden door de’ Heersende Taxfree-Royal-Killer-Elite Klasse’ :

 ing Steve Brown: “GL-Maffia & Halsema een gevaar voor o.a. AJAX, echte Amsterdammers & scooters & Bomen(VIDEO’s).

De advertentie op huizensite Funda luidt: ’Super leuk studio appartment( nee niet van Prins Bernhard of wel…… )  in de peperdure  vondelpark buurt, Amsterdam.’ De oplettende lezer ziet in één oogopslag een stuk of vijf  opzettelijke Huisjesmelkers fouten in dit zinnetje, maar dat heeft een duistere reden.
Jonge Amsterdammers opgehokt als pluimvee

Think your friends would be interested? Share this story!

Wij besluit dit wordt wakker artikel met het Volkslied:”Ain’t Got No Life” van alle Labbekakken van welke kleur en/of seksuele geaardheid en/of geloof dan ook in de Wereld(VIDEO”s)