( van onze Rent een D66 -Hoertjes redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Elite-Waanzin’:Ploumen gaf 7 miljoen subsidie aan Heineken om de Afrikanen alcoholist te maken en Kaag vindt het prima(VIDEO’S).
PLO-Minister Sigrid Kaag al Qaq'(D66 DDR66) van Ontwikkelingssamenwerking voor Taxfree- Multinationals  en Corrupte Buitenlandse Handel moet uitleggen of het klopt dat Nederland  via haar en haar man al jaren indirect geld geeft aan het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina, een terreurgroepering. Maar het antwoord op die vraag kunt u vast hier lezen: “PLO-Expat-Minister Sigfrid Kaag-al-Qaq’ wordt nieuwe D66 Partijleider. Expat Ollonger & ‘Freakje Jetten’ & Groot Kapitaal & AIVD & CIA steunen haar benoeming”(VIDEO’s).
Nu berichten wij al sinds het aantreden van Kaag over haar duistere ‘PLO-CIA- Bildenberg- banden’ , maar recentelijk werd het ook gemeld in een artikel van de pro-Israëlische groepering CIA-UK Lawyers for steel the land of the Palestinians -Israel (UKLFI). Daarin staat dat Nederland herhaaldelijk waarschuwingen heeft genegeerd dat het belastinggeld geeft aan deze Palestijnse terreurclub. De Pro Israel partijtjes  SGP, PVV en ChristenUnie in de Tweede Kamer hebben Kaag en haar PLO- man om opheldering gevraagd. De rest is van de Judassen in de Tweede Kamer(VIDEO’s) nu even muisstil !

Heineken 7 miljoen subsidie&Huisjesmelker Prins Bernhard ‘ 4 miljoen ‘Formule 1 –subsidie’& King Willem 300 miljoen en  Kaag- subsidie&Rihanna 100 miljoen subsidie!(VIDEO’s)

Nep en fop-Landbouworganisatie:’PLO-DDR66-Kaag’ geeft 100 miljoen euro voor Rihanna. Rutte weer gelogen!

Laffe ‘VVD-Aasgier Blok’ veroordeelt alleen wie Netanyahu en Trump Bomberen en Vermoorden(VIDEO’s).


Het gaat om Nederlands ontwikkelingsgeld aan de corrupte Union of Agricultural Work Committees (UAWC). Die ontving tien miljoen dollar in de periode 2013-2016 en nog eens dertien miljoen dollar in de periode 2017-2020. UAWC is gelinieerd aan de CIA en de AIVD  en het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina, een organisatie die terreur tegen en in Israël aanmoedigt en uitvoert. Het Volksfront wil de vernietiging van Israël en streeft naar een seculiere Palestijnse staat. De organisatie staat vooral bekend om vliegtuigkapingen en drugshandel  in de jaren zeventig. De EU, Canada en de VS hebben het Volksfront op de lijst van terreurorganisaties gezet.

‘Waarschuwing genegeerd‘(Kuch)
UKLFI zegt in mei 2019 een brief te hebben geschreven aan het corrupte en laffe hoofd van de Nederlandse vertegenwoordiging in de Palestijnse gebieden. Daarin werd gewezen op ‘de vele duistere banden’ tussen landbouworganisatie UAWC en het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina. Ook de CIA& AIVD  spelen een duister ‘IRT-Doorlaat- rol’ in landbouworganisatie UAWC: Hoe dat in elkaar zit kunt u hier lezen: “Zieke ‘Doofpot-Hoofdofficieren –OM’ met bloed aan hun handen verzocht Belgen slachtoffers ‘IRT-Koeltruck’ niet te onderzoeken” (VIDEO’s).

UKLFI wees in het bijzonder op UAWC-medewerker Abdul Razaq Farraj. Hij zou zijn aangeklaagd voor het autoriseren van een bomaanslag op een Israëlische familie en is mogelijk ook nog een CIA Spion. De PLO Minister Kaag-al- Qaq zou de waarschuwing van de pro-cia-Israëlische club uit Groot-Brittannië hebben genegeerd.

Opheldering(Kuch).


De PVV, SGP en ChristenUnie in de Tweede Kamer willen van PLO-minister Kaag en haar CIA man weten of zij weet heeft van de duistere banden tussen de UAWC en het Volksfront. Ook vragen ze of het klopt dat de miljoenen via de Nep en Fop-landbouworganisatie in handen komen van de terreurorganisatie. “Je kunt nog zo begaan zijn met de Palestijnse zaak, je geeft geen geld aan organisaties die op enige wijze banden onderhouden met terroristen,” bralt  SGP-voorman Kees van der Staaij. Ook wil hij weten wat het corrupte en laffe ministerie van Kaag werkelijk heeft gedaan met de informatie van UKLFI.

 Hypocriet Punt: Denkt u maar aan het miljoenen subsidiëren van de ‘IS-White Helmets’

Het kan natuurlijk niet zo zijn dat de Nederlandse regering, direct of indirect, terroristen subsidieert,” stelt  de hypocriete  Godsdienstwaanzinnige  Van der Staaij. “Ik wil daarom dat nagegaan wordt hoe het in dit geval zit, en ook of er nog andere vormen van in- of directe steun aan kwaadaardige organisaties zijn. Als dat zo is, moet de subsidie naar zo’n organisatie of de tussenschakel, onmiddellijk stoppen. Je kunt nog zo begaan zijn met de Palestijnen, je geeft geen geld aan organisaties die op enige wijze banden onderhouden met terroristen en geweld niet schuwen. Punt en uiteraard  zijn  daar wel veel  uitzonderingen  op zijn en dat is het samenwerken met de No 1 Terrorist  van de Wereld Trump en de corrupte  Oorlog ‘s  misdager Benjamin Netanyahu van Israël  .” 

‘DDR66-Expat-Kaag’ en de Palestijnen&CIA  en Oorloge’s misdadiger ‘Mad Dog – Red Neck-Trump'(Video’s)
Minister Kaag is de laatste week in het nieuws en de  Staats-NPO-media geweest omdat ze de nieuwe lijsttrekker van D66PLO-DDR66 wil worden. Naar eigen zeggen heeft ze de beste papieren om ‘PLO-CIA- Bilderberg- minister-president’ van Nederland te worden. Momenteel is ze de enige Freak kandidaat bij D66 DDR66. Sinds haar duistere aantreden vanuit het Buitenland als Expat-minister schuurde het vaak waar het om Israël en de Palestijnen ging. Er kwam en komt kritiek uit pro-Israëlische hoek omdat ze met een ‘Palestijnse –CIA-man’ is getrouwd die actief was voor de PLO en is voor de CIA. Ook ontstond er een rel rond een lezing van Kaag bij het CIDI, omdat die organisatie weigerde een aantal pro-Palestijnse gasten van Kaag naar binnen te laten.

Lees ook:
Opperhoofd Palestijnse Al Haq komt naar Tweede Kamer

In de Tweede Kamer vindt een bijeenkomst plaats die door velen als omstreden wordt gezien. Daar maakt directeur Shawan Jabarin van de Palestijnse ‘bevrijdingsorganisatie’ Al Haq zijn opwachting. Hij komt spreken voor jongelui van verschillende politieke jongerenorganisaties (PJO’s). Jabarin heeft banden met terreurorganisatie Volksfront voor de Bevrijding van Palestina. 

Lees ook:
Kaag trekt uitnodigingen in onder druk van CIDI

Minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking heeft vier uitnodigingen voor haar lezing bij het CIDI ingetrokken. Het ging om gasten die te boek staan als progressief en Israël-kritisch. Zij waren niet welkom, zo liet het CIDI voorafgaand aan de lezing aan Kaag weten, omdat ze kritisch staan tegenover het CIDI.

Think your friends would be interested? Share this story!

 

Mededeling van Algemene inpotantie : Binnenkort exclusief schokkende reportage: Nadat ‘AIVD-Informant-Ratje-Bas van Hout’( en Top VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’) (Video’s) mocht proberen zijn straatje schoon te vegen metPolitie & AIVD -Informant & crisismanager- en acteur ‘Ratje- Marc Belinfante’bij Staats ‘dr. Goebbels- EenVandaag’ was nu ‘AIVD-& Politie- informant- Ratje- Junkie-Peter R.de Vries’ aan de beurt(Video’s) .