(door James Worthy en ondersteunt door onze redactie )

AMSTERDAM-NOIR-Hysterische Oorlog ‘s Propaganda van Brandpunt: Nederland moet Russische Usual Tweede Kamer suspectstegoeden bevriezen.Arib’ grijpt in:Geen Fopcommissie’s, Nep-Parlement, Fop-Parlementsleden en Nep-Tweede Kamervoorzitter.
Onze manier van leven loopt gevaar, hoor ik overal, maar wat is in vredesnaam onze manier van leven en waarom zetten we überhaupt een bezittelijk voornaamwoord voor zo’n ongrijpbare term? Ook VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra sprak deze week over onze manier van leven, maar zijn manier van leven zal nooit de mijne worden. Zijn manier van leven bestaat in zijn geheel uit liegen, angst creëren en bezorgdheid veinzen, want dat is nu eenmaal het volledige takenpakket van de moderne politicus. Angst is macht.In de zomer van 1977 was iedereen in de stad New York bang voor seriemoordenaar Son of Sam. Hij, David Berkowitz, had het vooral op vrouwen met bruin haar gemunt, dus alle brunettes in de stad verfden het haar blond. Dat is macht. Nu lijkt het me niet heel wijs om onze huidige volksvertegenwoordigers met seriemoordenaars te gaan vergelijken, maar ik zie helaas steeds meer overeenkomsten tussen deze twee beroepsgroepen. Berkowitz moordde in opdracht van de hond van zijn buren, Nederlandse politici(=Ratten in pak) doen alles in opdracht van de onderbuik van de hond van de buren.

De Eeuwige opgestookte Haat van ‘Jan met de pet’ tegen Vluchteling.PvdA Burgemeester Besselink laat thuiszorgmedwerkers mishandelen en arresteren door politie.

PvdA Eerlijk Delen: 62 Rijken bezitten meer dan 3,5 miljard arme sloebers.
Het menselijke lijkt compleet weg in de politiek. Alles draait om macht en angst(Straf de Arme maatschappij). Het Binnenhof is een soort clubhuis van een satanische sekte geworden. Ze offeren de waarheid en hun eigen inlevingsvermogen op voor een tikkeltje macht. De lijsttrekkers van alle grote partijen pogen het volk te hypnotiseren met een ketting van vooroordelen. “Wees bang voor dit. Wees bang voor dat. De grenzen moeten dicht. Onze VVDvrouwen. Onze banen. Onze manier van leven. Jullie pijn is mijn pijn.” De plaat blijft al maanden hangen, maar het volk danst onvermoeibaar naar de pijpen van eenieder die het hardst schreeuwt in de ‘Mainstream&Maffia media’. De brulaap met de hardste brul krijgt het vrouwtje. En dat is dan onze manier van leven.We zijn zo verdomde bang, dat mensen kennelijk geen recht meer hebben op het maken van een eerste indruk.Ik weet nog goed dat ik voor het eerst alleen een spookhuis binnenreed. In de verte klonk het geluid van een kettingzaag. Een mechanische spin blies rook uit zijn giftanden. En toen zag ik opeens een man in een wolvenpak lopen. Ik gilde en pakte de hand vast van de man die in het karretje achter mij zat. Ik kende de man niet, maar zijn hand had een kalmerend effect op mij. En zo gaat het nu dus ook in Den Haag. Den Haag maakt het volk zo bang, dat het volk wel naar de eerste de beste hand moet grijpen.Onze manier van leven loopt gevaar? Nee, de gemanierdheid loopt gevaar.

Burgerdoden bij NL bombardementen is geen probleem voor de VVD ‘Oorlog Mongul Hennis’.
donald-trump-pope-2We zijn in oorlog met oorlogsvluchtelingen. Inleven is uitleven geworden. Onze, onze, onze: we diskwalificeren hele bevolkingsgroepen(Video) nog voordat ze een startschot hebben gehoord. Alles staat al vast. We zijn zo verdomde bang, dat mensen kennelijk geen recht meer hebben op het maken van een eerste indruk. “Dit zijn de monsters die onder onze bedden leven,” hoor je de volksvertegenwoordiger zeggen en de hoorntjes die uit zijn schedel groeien beginnen te jeuken.

Amsterdamse vrouwen prosteren tegen ‘Testeronbommen’ in Nederland.