(van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze CDA Bestuur-gangster redactie)

Jos de GraafAMSTERDAM-NOIR- De Bestuur-Gangsters van de Gevestigde Orde partijen stromen dagelijks ons Elite-Gangster Billboard op,maar verdwijnen zelden de cel in .
Nederland is een waar “Gangsta’s Paradise’ (Video)“voor de ‘Ratten in pak’. Nu is het de CDA ex Wethouder Jos de Graaf die de kat in het donker heeft geknepen en het “Elite-Gangster Billboard” is op gestoomd.Wat maakt het ook uit in “Schurkenstaat NL” van ‘Graai-King Willem’en zijn ‘Gay-assistenten Eurlings en Rutte’. De CDA Wethouder Jos de Graaf is voor Vluchtelingenopvang mits Volksbuurten en zit sinds hij betrapt is op corruptie als ‘Hachchi–Profiteur’ in het Luxe Wachtgeld tot dat hij 67 jaar is en met pensioen gaat. Tja, beste mensen, de ‘Rat in pak de Graaf’ is zeer zwaar gestraft voor zijn misdaden jegens het ‘Klootjesvolk.’

 Wanneer wordt de corrupte CDA Wife Beater ‘Captain Gay Eurlings’ veroordeeld voor het aannemen van ‘Mega enveloppen’en Callgirls van de Chinese-(Staast)-Maffia?

Oud-wethouder Jos de Graaf van Boxmeer is veroordeeld voor het aannemen van 3000,- euro van de Chinese Maffia ‘investeerders’ met wie hij in onderhandeling was over de aankoop van een klooster  XTC-Lab. Het is niet bekend of de VVD hennepkwekerijen houder Kathalijne de Kruif ( Bron:Herman Vogel)ook betrokken was bij deze Maffia-overeenkomst. Hoe het ook zij, de Jager heeft een werkstrafje van 120 uur gekregen van de rechtbank in Den Bosch, die hij naar eigen goeddunken mag invullen in binnen of buitenland. Met een dergelijke belachelijk lage straf heeft de Rechtbank het beetje aanzien van de gerechtelijke geschaad.

Plasterk, De Telegraaf en Brandpunt: Pas op voor Poetin!
De AIVD Boss PvdA-er ‘Snake in Suit Plasterk’heeft onmiddellijk het Klootjesvolk gewaarschuwd om met zijn tengels van zijn Collega Graaier de Graaf af te blijven en zijn terechte frustatie en woede op Poetin te richten.

De Graaf was vanaf eind 2011 als wethouder van de gemeente Boxmeer betrokken bij de aankoop van onder meer het Catharinaklooster in Sambeek. Hij voerde intensieve onderhandelingen met een tussenpersoon die namens Chinese Maffia-investeerders optrad. Het was de bedoeling dat er in het klooster een galerie of kunsthal zou komen van een Chinese kunstenaar MDMA poeder handelaar. Op 8 november 2012 vond de wethouder in zijn werkkamer van het gemeentehuis een envelop met daarin een brochure en een bedrag van 3000 euro en wat ranzige sexs foto’s die mogelijk in de categorie Demmink thuis horen. Ook waren hem desgewenst wat mensen organen aan geboden voor eigen gebruik. Deze envelop kwam van de Chinese investeerders en die zijn niet mis. De Graaf beweert dat hij de envelop met het geld in de la van zijn bureau legde en vijf dagen later heeft teruggegeven(kuch).
De rechtbank gelooft dit niet en wij ook niet. Wethouder Jos de Graaf  CDA meldde pas na een half jaar dat hij een gift had gekregen. Dat deed hij pas nadat hij door de schenker werd gechanteerd met schunnige sexs foto’s. Hij zweeg zeven maanden over het voorval en vertelde er pas over toen bekend werd dat hij het geld had ontvangen. De Graaf wilde daarna niet meewerken aan een onderzoek naar de teruggave van het bedrag en zweeg over de kennelijk extreem perverse foto’s.De rechtbank heeft in het bepalen van de straf meegewogen dat de wethouder zijn positie heeft misbruikt voor zijn persoonlijk voordeel. Ook heeft hij het al niet meer bestaande vertrouwen van de burger in de corrupte gemeente en wethouders geschaad.Door het omkoopschandaal raakte de man zijn ‘Graai-baan’ kwijt en liep hij flinke reputatieschade op, maar geniet sindsdien van zijn riante Wachtgeld in het buitenland

CDA neemt geen afstand van Corruptie en Jos de Graaf:
De (corrupte) CDA fractie en bestuur vinden het voor de persoon Jos de Graaf een dramatische gebeurtenis. Wij kennen hem als een integer bestuurder en persoon en kunnen het ook bijna niet bevatten wat er is gebeurd. Gehoord hebbende de gebeurtenis rondom een gift welke niet is gemeld aan het College is de keuze die Jos de Graaf heeft gemaakt helaas de enige juiste. Wij betreuren zeer dat hij deze stap heeft moeten nemen.Meer dan 11 jaren was Jos de Graaf als wethouder een belangrijk gezicht van het CDA Boxmeer. In die jaren heeft hij zich ten volle ingezet voor de ontwikkelingen en belangen van de gemeente Boxmeer. Het CDA is hem erg dankbaar voor zijn inzet.CDA fractie en bestuur wensen Jos de Graaf veel sterkte bij het verwerken van deze ingrijpende situatie”.