( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Dullaert ‘Kids-laundering’ gabber van Peter R. de Vries moet weg als KidsRightsKinderombudsman.
De ‘Witwas St. Kidsrights’ Nep en Fop Kinderombudsman Marc Dullaert heeft terecht forse kritiek op de opvang van asielkinderen. Wat wel opvalt is dat hij zwijgt over de 10.000 verdwenen kinderen in de ‘Maffia- Sexs-trade‘ van de ‘EU-Elite-Pedo’s’. Nu is deze terecht ontslagen Kinderombudsman Duelleert niet alleen een grote ‘vriend’ van kinderen, maar ook de grote vriend van Geilneef  Volkskrant Journalist Peter R. de Vries’ en ‘Maffiaboss John de Mol’. Dat laatste feit is dan ook de reden geweest voor zijn ontslag.

India weigert ‘Kinder redder ‘Peter R. de Vries als Maffiajournalist(Video). 

De Media-Maffia Gents Duelleert en De Vries hebben samen een walgelijk Nep en Fop ‘Derde Wereld Kids leedshow’  programma gemaakt bij de AVROTROS Voorzitter Top VVD-er ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ om o.a. centjes op te halen voor hun Witwas-Stichtingen waar de honden geen brood van lusten: “Peter R .de Vries maakt mooie gesubsidieerde ‘Huilie,huilie-sier’ in Afrika als ‘Kuifje de Kinder beschermer’”(Video).

Kinder-Verkrachteringsman verdient bijna 10.000 eur oper maand ( Bron: Revolutionaire.com)
De gewetenloze, corrupte en altijd liegende Kamerleden van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” kunnen echter weinig met Klaas Dijkhoffde aanklacht van Kinderombudsman Marc Dullaert. Politici van de Gevestigde Orde partijen klagen huilend alsof zij de PvdA Top ‘Komediant Frans Timmermans‘ zijn dat hij niet genoeg oog lijkt te hebben voor hoeveel moeite “Banana-Fraude-Nederland” wél doet en dat hij niet lijkt te snappen onder welke druk er nu gewerkt wordt in de Winst-asielketen van de ‘VVD Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff.In het nog niet gepubliceerde onderzoek ‘Wachten op je (geen) toekomst. Kinderen in de noodopvang in Nederland’ heeft de Kinderombudsman terecht flinke kritiek op hoe asielkinderen worden opgevangen en ten gelde gemaakt al dan niet in de ‘VVD Demmink sexs-industrie’, blijkt uit informatie die de ‘Wendy van Dijk-Telegraaf’ en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir in handen heeft.

Kabinet schendt de Universele kinderrechten jegens de Vluchtelingen en de NL kinderen die onder de armoedegrens moeten leven.
De rechten van hen zouden “onder druk” staan. Dullaert beveelt onder meer aan om grootschalige noodopvang te stoppen en wachttijden te verkorten en daar heeft hij gelijk in.De opvang van vluchtelingenkinderen is volgens Dullaert “onder de maat” en de verblijfsduur in de noodopvang is “veel te lang”, oordeelt hij terecht. Ook qua zorg en onderwijs schiet het volgens de Kinderombudsman tekort in de opvang net als bij de NL kinderen die behoren tot de 2.5 miljoen arme sloebers de “Labbenkakken”, c.q. Onrendabele van VVD ‘Werkgevers King Hans de Boer’ die al een decennia ‘s lang creperen onder de armoedegrens.

‘Imam Samsom’:”Vluchtelingen gaan de Volksbuurten in als Gastarbeiders”.
Diederik SamsomEen normaal gezinsleven zou in de noodlocaties nauwelijks mogelijk zijn. Zo is er weinig privacy volgens de Kinderombudsman en weinig ruimte om te spelen, sporten en ontspannen. Nou, dat laatste geldt ook voor veel Volksbuurten waar nu juist alle vluchtelingen naar toe worden gedeporteerd indien ze mogen blijven. Daar zwijgt de Kinderombudsman weer over.

‘Elite- VVD-Demmink- Pedofielen’ zijn niet schadelijk voor kinderen is al jaren de norm van het Haagse Tuig op het Binnenhof.
De Kinderombudsman heeft kritiek op de vele verhuizingen die asielkinderen mee moeten maken. Het zou “in directe strijd” met “hun kinderrechten” zijn.De duur van de gezinshereniging is Dullaert ook een doorn in het oog. Het kan meer dan twee jaar duren voordat kinderen en ouders elkaar weer zien, constateert hij. Dat is extreem schadelijk voor de kinderen. Dullaert vreest terecht een “verloren generatie net als de kinderen van de Gastarbeiders (= ‘Mocro Maffia’)” als deze asielkinderen niet meer mogelijkheden krijgen om te integreren. Vluchtelingen die alleen in Nederland zijn aangekomen en hier meerderjarig worden, krijgen ook te weinig aandacht volgens de Kinderombudsman wat ook zo is, maar ook geld voor de 500 duizend NL Kinderen die zonder ontbijt naar school moeten. Over die catogorie zwijgt de Kinderombudsman ook.

Lede corrupte ogen: Het”Rutte-2″Motto : Horen zien en zwijgen”en”Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’)”en pas op voor het grote gevaar Poetin.
De gewetenloze en corrupte Kamerleden zien de terechte kritiek met lede ogen aan. VVD-Kamerlid ‘Gangster Azmani’ n.b. zelf afkomstig uit een Gastarbeiders familie vindt het “opmerkelijk dat wanneer met man en macht Azmaniwordt geprobeerd in dit land asielzoekers ten gelde te maken met amper een veilig dak boven hun hoofd te geven, waarbij de grenzen in zicht zijn van wat we aankunnen, deze Kinderombudsman nu weer met een kritisch rapport moet komen wat er allemaal beter had gekund”. De liberaal ‘Neo Kapitalistische Fascist’ Azmani wil dat er meer oog is voor de context, de druk waar Nederland onder staat. “Natuurlijk doe ik niets af aan het recht op onderwijs voor kinderen en medische zorg wanneer dit noodzakelijk is, maar meer begrip voor de huidige situatie mag van een Kinderombudsman wel worden verwacht.” Deze ‘VVD Gangster Azmani’, die voordat hij in de Tweede Kamer kwam jaren bij de ‘Misdaadgroep IND’ heeft gewerkt zonder enig menselijk gevoel en hoort in een Tbs-kliniek in plaats van in de Tweede Kamer. De Kaalkop PVV-Kamerlid Fritsma doet er nog er nog een schepje bovenop en vindt het “belachelijke kritiek”. “Asielzoekers krijgen hier juist veel te veel. Denk aan gratis gezondheidszorg inclusief de zorg waar Nederlanders zich voor moeten bijverzekeren”. Hij is kennelijk niet bekend dat er 200 duizenden NL-ers zorgmijders zijn,omdat zij simpelweg de premie niet kunnen betalen. Fritsma:”Ik heb na mijn ‘mislukte’ studie sociale geografie ( niemand wilde met mij omgaan) in Groningen 6 jaar gewerkt als gewetenloze (‘VVD Sjoerd Potters Gestapo-man’)- beslismedewerker bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst van de ‘VVD Griezel Fred Teeven’. In die tijd heb ik gezien welke problemen de immigratie in Nederland met zich meebrengt. Ik merkte dat er veel mis was met mij. Ik herkende de kritiek van Wilders op het immigratiebeleid. In de zomer van 2005 heb ik me bij hem aangesloten om nog meer terminaal zieke kinderen acuut het land uit te smijten:

Het onderzoek van Dullaert verandert weinig aan het standpunt van de Kaalkop politicus. “De PVV wil de grenzen sluiten voor alle asielzoekers, behalve voor Dictators en Massamoordenaars  en dit soort gezeur van naïevelingen als Fred TeevenKinderombudsman versterkt dat standpunt alleen maar.” Het onderzoek van de Kinderombudsman is al even onderwerp van gesprek in Den Haag tijdens het snuif en zuip uurtje al dan niet met hoeren en schandknapen. Omdat het waarschijnlijk het laatste rapport is van Dullaert, omdat die van de Nationale Ombudsman geen contractverlenging krijgt wegens zijn banden met de Media-Maffia, werd al verwacht meldt de bijna failliete Telegraaf dat hij nog eens flink uit zou halen naar het “Lieg en Bedrieg”.