(van onze Partij van de Arbeiders verrader redactie i.s.m. onze Internationale EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen Brexit ten kosten van het her invoeren van de onmenselijke arbeid’s David Cameronomstandigheden van de  Gastarbeiders(Video) voor de Polen en andere EU Balkan burgers.
‘Schizofrene Asscherverving Rutte bij het wekelijkse NPO ‘propaganda-gesprek met de Premier’ omdat Rutte als EU Voorzitter in Brussel was om zijn Liberale ‘Neo Kapitalistische fascistische’ gabber in crime David Cameron te helpen om in de ‘Pluk de arme kaal EU’ te blijven. Dat laatste is dan ook gelukt tot groot verdriet van de 1 miljoen hongerende arbeiders, die ook nog letterlijk in de kou zitten in Engeland: “ Fuel poverty killed 15,000 people last winter”. En aan die massa ‘moorden’ der arme in de kou kwam geen Rus aan te pas. Maar ook tot groot verdriet van Assange. Ook worden met name de EU Burgers uit Polen, Roemenië  en ander Balkan staatjes vanaf nu tweederangs burgers vergelijkbaar met Gastarbeiders uit de jaren’ 60 en ’70 van de vorige eeuw  in de EU en NL. Cameron vierde gelijk dat hij in de EU blijft Graaien met direct te waarschuwen voor het grote gevaar Poetin. Men hoorde zijn billenmaatjes “Rutte&Gordon” boven alles uit schaterlachen van genot. Het is niet bekend of Rutte en Cameron samen ter viering een dood varken hebben verkracht, maar wat maakt dat ook uit.
Na afloop van de EU ‘Graai en Naai Top’ zong het Neonazi duo Van Baalen en Guy Verhofstadt uit volle borst hun clublied het “Horst Wessel Nazi EU- Anthem” met het vreugdevolle vooruitzicht dat het EU kanonnenvoer mogelijk wederom eerdaags optrekt naar Rusland onderleiding van Führerin Angela Merkel’ en ‘Coke Junkie Cameron’. Hoe dat de vorige keer afliep kunt u hier zien:

En hoe het nu dagelijks toe gaat in de EU kunt u hier zien:

 ‘Schizofrene Asscher’ was in zijn element als Rutte. Men kon amper een verschil zien tussen Rutte en Asscher.
Irene AsscherDeze keer schold Asscher niet wild op zich heen en had hij het niet voor de verandering over Wilders en zijn kiezers als een gevaar voor de democratie , maar over zijn zeer gewaardeerde overleg de VVD ‘Labbenkakken King Hans de Boer’. Asscher beantwoordde vragen van verrotte Parlementaire Pers wat hij vond van de Neo fascistische opmerkingen van Hans de Boer over Vluchtelingen en voorheen over werkloze arbeiders , die hij beledigde en vernederde door hen voor Lakkenkakken uit te schelden.Assher: “Ook ik vind net als de ‘Labbenkakken King Hans’ een sombere opvang voor Vluchtelingen en (Gast) arbeiders prima. Bovendien is mijn familie achtergrond van dienaard dat ik zeer goed met of voor machtige fascistische politici als Cameron en “Rutte&Gordon” kan arbeiten. U weet toch ook dat mijn moeder Irene Asscher-Vonk ‘arbeit’ als Graai-CEO ‘Rook je maar dood’ voor Philippe Morris en mijn Over Grootvader voor de Nazi’s “. De verrotte Parlementaire pers was zeer tevreden met zijn antwoord en vroeg niet verder.