( van onze VVd en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vannacht zijn radeloze, kaalgeplukte Thuiszorgmedewerkers die hun baan kwijt zijn en actie voerde voor Marianne Besselinkhun karige bestaan met harde hand door de politie op last van de gewetenloze PvdA Burgemeester Besselink uit het gemeentehuis in Bronckhorst geslagen.
Daarbij zijn een man en een vrouw door de politie opgepakt. De arrestanten zijn uitdrukkelijk geen VVD-er, want dan had de politie geen toestemming gehad van Besselink om ze te arresteren. Marianne Besselink is een extreme corrupte beroeps politicus van de Partij van de Arbeider Verraders. Sinds 21 oktober 2015 is zij ‘Graai-Burgemeester’ van de gemeente Bronckhorst.Besselink werd in 1991 als achttienjarige in de Provinciale Staten van Drenthe gekozen wat op zich al een bewijs is dat de Heersende politiek totaal failliet is. Ze was daarmee op dat moment het jongste ‘Graai-Statenlid’ in Nederland.Het valt nog mee dat zij niet op 12 jarige leeftijd al PvdA Burgemeester was. Alles is immers mogelijk in “Banana-Fraude-Nederland” van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”, niet dan?

‘PvdA Begrafenisondernemer Samsom’:” Kijk het menselijke optreden van onze eeuwige partijgenoot Besselink  tegen de Thuiszorgmedewerkers vult mij met Trots”.

‘Bejaarden-Melker Martin van Rijn’ weggehoond en beschimpt door demonstranten.
Martin van RijnBesselink ‘studeerde’ groene bestuurskunde aan het HEAO (Management Economie en Recht) een opleiding waar later van bekend werd dat de diploma’s zo een beetje gekocht konden worden. Van 1989 tot 1997 was ze actief in diverse ‘Bestuurlijke-Lege-functies’ bij de Jonge Socialisten Klaploppers. Besselink werd later directiesecretaris Stadsbeheer bij de gemeente Groningen waar nadien een geur van fraude hangt. Ze was namens de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep van 30 november 2006 tot 17 juni 2010 lid van de Tweede Kamer. Bij de Tweede Kamerverkiezingen 2010 werd Besselink niet herkozen als lid van het parlement, waarop zij een tijdje ging profiteren in het buitenland van het Luxe Wachtgeld. Daarna ging ze weer aan de ‘Graai-slag’ bij de gemeente Groningen. In april 2011 werd Besselink gepresenteerd als één van de nieuwe leden van de Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen. Ze was als parttime gedeputeerde onder andere verantwoordelijk voor wonen voor der Rijken, welzijn voor het Koningshuis en geen zorg voor bejaarden en onleefbaarheid voor de arbeiders. In 2015 kwam er een einde aan haar lidmaatschap van de Groningse Gedeputeerde Staten,nadat haar partij niet terugkeerde in het ‘Graai-college’.Op 15 oktober 2015 werd Besselink benoemd tot burgemeester van Bronckhorst per 21 oktober 2015. M.a.w. deze Besselink heeft in haar hele leven nog nooit een dag eerlijk voor haar brood moeten werken zoals trouwens de meeste Top PvdA politici.Burgemeester Besselink besloot het gemeentehuis van Bronckhorst in het Gelderse Hengelo zondagavond met harde hand te laten ontruimen, nadat ze op Twitter foto’s had gezien van de op de tafels dansende bezetters uit de thuiszorg. ,Die foto’s op Twitter vormden voor mij de druppel’’, bralt de politieke psychopaat Besselink aan. ,,De afspraak was dat alle activiteiten in het Hengelose raadhuis bij de gemeente zouden worden gemeld door de actievoerders en dat zij tegelijkertijd gratis zouden schoonmaken o.a. in mijn villa. Dat is niet gebeurd. Daarmee werd al mijn ‘Rat in pak grens’ overschreden en toen die foto’s van op de tafels dansende actievoerders op de sociale media belandden, was voor mij en de PvdA als strijdbare arbeiders beweging de maat vol en is het gemeentehuis ontruimd.’’Thuiszorgmedewerkers waren aan het protesteren met hulp van vakbond FNV. Ze vrezen voor hun banen en de toekomst nu hun werkgever thuiszorgorganisatie TSN failliet is en ze willen dat de gemeente akkoord gaat met een aanbod van Buurtzorg om het werk TSN over te nemen. De verantwoordelijk PvdA staatssecretaris van Volksgezondheid ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’ is erg geschrokken dat zoveel arbeiders voor hun mensenrechten opkomen.