( van onze ‘Christelijke’ dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR Na de AIVD van Plasterk in de Telegraaf waarschuwt nu ook Brandpunt voor Nazi boekenPoetin, maar niet voor Ultra RijkenIs de 100 procent van Staatswege gesubsidieerde ‘Christelijke ‘Brandpunt van de AIVD?
In de EU moeten 50 miljoen burgers, waarvan 2,5 miljoen in NL dagelijks zien te overleven onder de armoedegrens en dat is niet de schuld van Poetin, maar van de ‘EU-Graai Nazi-Elite’ met ‘Don Corleone Rutte’ als Voorzitter . Bij Brandpunt is het”Rutte-2″Motto van kracht: Horen zien en zwijgen”en”Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’)”en pas op voor het grote gevaar Poetin. De weduwe en miljonair van de vermoorde Moordenaar en Gangster FSB-officier Aleksandr Litvinenko roept de Nederlandse corrupte regering op om Russische tegoeden te bevriezen op de ‘VVD- Zuidas’ te Amsterdam bij ‘dr. Goebbels Brandpunt’ . ,,We hebben internationale steun nodig in onze Geheime dienst Maffiaoorlog .” Dat bralt Miljonair Marina Litvinenko de echtgenoot van de vermoorde moordenaar ex KGB agent dinsdagavond in Brandpunt ( ‘Christelijke’ KRO-NCRV met als Boegbeeld de ‘Suger Daddy Callgirl Jinek’ ).

Boycot Rusland kost hardwerkende mensen hun baan. Kan Hans van Baalen en Brandpunt wat schelen.

BBC zet ‘Mainstream&maffia-media‘ trend and goes Hollywood en zet Poetin neer als ‘Don Corleone Rutte’.
De Maffia weduwe Litvinenko pleit voor een internationale boycot tegen bedrijven die banden hebben met president Hans van Baalen‘Capo di tutti capi Poetin’. Ze roept ook de Nederlandse corrupte regering Rutte en Asscher op om hieraan mee te doen. Veel Russische bedrijven, waaronder Gazprom ( Gazprom zit tegenwoordig in het oude Super de Luxe Kantoorbouw van de bijna Failliete ‘Showbizz-Vuilnis King Joop van de Ende’), hebben vanwege het aantrekkelijke ‘Maffia-belastingklimaat’ Witwas bankrekeningen in Nederland. ,,Bankrekeningen en tegoeden moeten worden bevroren”, bralt ‘Maffia weduwe Litvinenko’ zonder enig woord van kritiek in Brandpunt. ,,Als je wilt dat Rusland verandert dan is dat nodig, anders is geen enkel land veilig.”(Kuch) Misschien kan zo een oproep ook gedaan worden voor alle bedrijven van de G-20 en de 62 ‘Ultra-rijken Elite-Gangsters’, want die landen en Maffioso ‘s zijn net zo gevaarlijk zo niet gevaarlijker voor de massa wereldwijd als die van Rusland. Maar over dat laatste feit horen wij Brandpunt niet.