( door de Telegraaf en bewerkt door de waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Everybody knows:
Het Grote Zwart maken en censureren van de MerkelFour Freedom award‘Vrije Volks-Pers’ en de Oppositie is nu openlijk begonnen door het “Lieg en Bedrieg Kabinet”en de‘EU-Graai-Nazi’s’ i.s.m. de CIA.

Politie beperkt Persvrijheid van de ‘Vrije media’ bij Pegida demonstratie Rotterdam.(Video)
Zo wordt drs. Kat bijv. al jaren vervolgd onder het kopje ‘Complot-gek’om o.a. de ‘Pedo Demmink VVD kliek’ uit de cel te houden. En worden onafhankelijke journalisten in de Oekraine en Turkije gewoon vermoord. En daar komt geen Rus aan te pas! Maar nu is de ‘Heersende-Straf de armen-Klasse’ openlijk in de aanval gegaan op alle ‘Vrije-Volks Pers’ inclusief Geenstijl.

Everybody knows about the evil mind control.Everybody knows about the Illuminati. Everybody knows about the New World Order!

Zweedse en Nederlandse politie verzwegen net als Duitse politie aanrandingen uit angst voor Führerin Merkel.
Enkele dagen geleden bekende de Duitse publieke omroep WDR zonder enige schaamte dr. Goebbels Dick Schoofpropaganda te verspreiden voor ‘Führerin Merkel’. Maar nu moet het Volk opeens oppassen voor Russische propaganda. Geen woord over de 62 ‘Ultra-Rijke Elite-gangster’, (video) die verantwoordelijk zijn  voor de hongerdood van zes miljoen kinderen per jaar en de onmenselijke armoede in de wereld. Nee, daar horen wij de Telegraaf en de AIVD van Plasterk en zijn rechterhand ‘Acacadabra Dick Schoof’  niet over en dat is logisch. De ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ en Schoof zijn immers NSB-loopjongens van Ultra-rijken die zij faciliteren inzake hun ongekende moorddadige roofpraktijken middels o.a. de VVD Wit wascentrale’s’ op de Amsterdamse Zuidas.

De dr.Goebbels propaganda uit de Tweede Wereld Oorlog en het Mccarthysm van Koude Oorlog zijn weer terug  in ‘NSB-Nederland’.

Serie-Killer-militair doodt 1.626 mensen met Drone, maar niet één voor Plasterk en Hennis-Plasschaert.
Zo censureerde kort geleden Merkel open en bloot google, twitter en Facebook inzake haar ‘Egyptische groep’s verkrachting vluchtelingen’ beleid. Daar kwam geen Rus aan te pas. Hoeveel geld steken Russische spionnen clandestien in Europese politieke- en protestbewegingen om onrust te zaaien binnen Telegraaf Juden foto PoetinEuropa kopt de in het verleden door de Nazi’s gesponsorde Telegraaf ? En worden ook Nederlandse maatschappelijke bewegingen gefinancierd met roebels? Dat moet duidelijk worden met een diepgaand onderzoek dat de beroepsleugenaar en Moordenaar James Clapper, directeur van de Amerikaanse geheime dienst National Intelligence heeft aangekondigd naar de Russische infiltratie van politieke bewegingen in Europa. Geen woord over een diepgaand onderzoek of de Telegraaf voor dit artikel is betaald met Dollars of Euro’s’. U moet niet vergeten dat naast het Nazi verleden van de Telegraaf deze krant op een haar na failliet is en dus zeer ontvankelijk voor omkopingen van de AIVD en CIA en/of de Oekraïense Maffia.

Joseph McCarthy ist wieder da in de USA en EU. SENATOR JOSEPH MCCARTHY, MCCARTHYISM, AND THE WITCH HUNT.
Volgens De Telegraaf zijn alle partijen die tegen de EU en US-Elite zijn Mollen van de KGB:”Volgens de corrupte Britse krant The Telegraph – dat een geheim dossier heeft ingezien van Russische beïnvloedingsactiviteiten – zijn Russische spionnen op Europese bodem extreem actief in de beïnvloeding van de publieke opinie in Frankrijk, Hongarije, Oostenrijk, Tsjechië en Nederland.De Amerikaanse Elite ook wel de Geld-Vampiers genoemd willen nu vaststellen via welke politieke, maatschappelijke bewegingen en goede doelen de Russen pogen de Europese samenhang van de Elite te ondermijnen. The Telegraph van de NWO noemt het ,,waarschijnlijk” dat de beïnvloeding is verlopen via onder meer extreemrechtse groepen zoals de antisemitische Hongaarse beweging Jobbik, Gouden Dageraad in Griekenland, Lega Nord in Italië en het Franse Front National. Die laatste partij zou bijvoorbeeld een lening in 2014 hebben ontvangen van negen miljoen euro van een Russische bank. Ook de Russische banden met Oostenrijkse parlementariërs worden onderzocht. Opvallend zijn de Russische spionnen die Oostenrijkse ID-papieren gebruikten(kuch). Volgens de Britse NWO krant ,,is er Russische beïnvloeding ontdekt” in het GeenPeil-referendum dat op 6 april wordt gehouden over het associatieverdrag tussen de’ Europese-Graai- Unie’ en de Maffia van de Oekraïne. ,,Bronnen zeggen dat de gebruikte argumenten voor het referendum sterke gelijkenissen vertonen met bekende Russische propaganda”, aldus de Britse krant, die verder geen details geeft in zijn Koude Oorlog propaganda.”  De oplagen van de Telegraaf daalt gelijk met het uitsterven van de laatste NSB-ers, maar dat ter zijde.

‘Alcoholist Juncker‘:Nee tegen ‘Geenstijl-Referendum’ kan leiden tot grote Griekse crisis.
De corrupte Nederlandse geheime dienst van Plasterk waarschuwt al een jaar ongekend expliciet voor Russische agenten die in Nederland actief zijn met het ‘bijsturen’ van het beeld dat er heerst over Rusland onder Nederlanders: ,,Veel van de huidige machthebbers in Rusland, inclusief president Poetin, zijn afkomstig uit de Russische inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Voor hun informatiebehoefte en de uitvoering van de politieke en economische agenda vallen deze bestuurders grotendeels terug op de geheime diensten(kuch).

Oliver Stone: ‘CIA met Maffiafamilie Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne’.Ambassador Darius of Lithuania challenge Steve Brown to repeat his words from Oliver Stone against Ukrainians mob.
De Russische inlichtingen- en veiligheidsdiensten worden dan ook wereldwijd ingezet voor het Darius Semaška Steve Brownverzamelen van vertrouwelijke informatie en geheime inlichtingen, het verwerven van militaire technologie en het uitvoeren van beïnvloedingsoperaties, ook in Nederland. De structurele aanwezigheid en activiteiten van de Russische inlichtingen- en veiligheidsdiensten in Nederland, gecombineerd met de wereldwijde Russische operaties gericht tegen de Heersende Klasse in Westen, tasten de politieke, militaire en economische positie van de Nederlandse ‘Graai-Elite’ en zijn politieke NSB-bondgenoten VVD en Pvda aan.”

Geïntensiveerd met types als de EU VVD Graaier ‘Neonazi Hans van Baalen’.
De Russische beïnvloedingsoperaties zijn geïntensiveerd na de interventie van de ‘USA- Elite’ met ‘Maffia Familie Joe Biden in Oekraïne’. Zelfs de PvdA ‘Zonnekoning van Rotterdam Aboutaleb’ werd gebruikt in de Joe Bidden propaganda ,,Rusland maakt hierbij deels gebruik van een contactennetwerk dat in de Joe Biden Ahmed Aboutalebjaren daarvoor is opgebouwd. Rusland heeft veel kennis en ervaring, met name vanuit de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, op het gebied van beïnvloedingsoperaties. Die zijn veelal gericht op het politieke en zakelijke domein maar ook op cultuur en media”, aldus de  corrupte ‘NSB-AIVD-analisten’ in de laatste jaarpublicatie. Ook de zender RT en dan met name de programma’s “CrossTalk“en“Keizer Report” worden door de AIVD en Plasterk en ‘Dijsselbloem& Bankiers’ ervaren als grove inmengingen in hu dagelijkse roof praktijken van Jan met de Pet.

Atlantic Council en Staats-NOS :Twintig Russen in beeld voor neerhalen MH17.

Het Engelstalige, volledig door het Kremlin gecontroleerde staatstelevisiebedrijf Russia Today wordt aangewezen als één van de instrumenten voor Russische beïnvloedingsstrategieën. Vooral Max Keizer is de USA Elite en Bankier-Gangsters een doorn in het oog. Over de CCN en FOX en NOS en WDR propaganda geen woord. Engeland schopte afgelopen augustus vier Russische ‘diplomaten’ het land uit wegens binnenlandse inmenging, maar zweeg over het feit dat een miljoen kinderen dagelijks honger lijden dankzij Cameron. De contra-inlichtingentak van de AIVD zegt ,,wederom vastgesteld te hebben dat de Russische inlichtingendiensten in Nederland agenten aansturen voor het verkrijgen van politieke en wetenschappelijke inlichtingen(kuch). In Rusland schuwen de Russische diensten niet om over te gaan tot intimidatie van Nederlanders daar, met als doel informatie te vergaren.”Amerikaanse en Britse geheime diensten spreken over een nieuwe Koude Oorlog. Ook de AIVD heeft eerder gesteld dat de inspanningen van Russische geheime agenten in Europa groter zijn dan ooit.

VNL-Kaalkoppen’ zetten Leider Moszkowicz uit de partij en ontvangen 2.5 ton subsidie.
VNL-kamerleden Van Klaveren en Bontes die 250 duizend euro subsidie hebben ontvangen willen opheldering voordat zij het wachtgeld in vluchten van minister Plasterk (Binnenlandse Corrupte Zaken) over het ,,grootschalig onderzoek naar een aantal Europese initiatieven die onder Russische invloed zouden staan, waarbij het referendum-initiatief (GeenPeil, red.) eveneens wordt genoemd namens de CIA.”