( Van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Staats-NOS maakt schaamteloos ‘dr.Goebbels-propaganda’ Jeroen Dijsselbloemvoor hun King Willem en zijn PvdA NBS-er Dijsselbloem.
Gisteravond had Nieuwsuur een ‘interview’ met Dijsselbloem. Eerst dachten wij dat wij naar een spotje van zendtijd voor politieke partijen zaten te kijken. Maar nee, het was een ‘interview ‘van Subsidie-Joost K.’ met Dijsselbloem uitgezonden bij Nieuwsuur. De Staats-NOS kent geen schaamte meer met zijn ‘Noord Koreaanse-Nieuwsuur’.

Geld, Macht en Waanzin in Beeld: ‘Mr.Euro Dijsselbloem’ zijn brood is de Grieken hun Dood.

De Docu Agora: From Democracy to The Market promo is persoonlijk door de NOS Boss Marcel Gelauff’ de Adolf Eichmann  van de Nederlandse Media verboden voor zijn redacties van de NOS en Nieuwsuur. Ook mag er uitdrukkelijk niet over deze docu worden gepraat op de redactie en zelfs niet privé thuis op straffe van ontslag op staande voet. Het Motto van NOS is : “Wiens brood men eet diens woord men spreekt`( = Subsidie) en Wir haben es nicht gewußt .”

Griekse reders vrezen einde criminele fiscale voordelen en vluchten massaal naar VVD-Zuidas. Mag Joost weten.
Kennelijk was ‘NOS -Joost K.’ door ‘Übermensch Dijsselbloem’ ingehuurd als ‘Dagvoorzitter‘ ( 7000,- euro) om zijn wan en misdaden tegen de ‘Griekse-Üntermenschen Wit te wassen. Men kon zien dat hij dat meer had gedaan ,want hij deed het zonder blikken of blozen en hij leek wel de VVD ‘Griezel Fred Teeven’ in zijn optreden.

Griekse Toestanden: VVD OM-Boss Pieter Mr EuroC. rechterhand van Demmink kreeg 25 duizend zwijggeld is Joost niet bekend. Daarnaast leek Joost Karhof wel de ‘PR- woordvoerder’ van Dijsselbloem in plaats van een journalist wiens taak het is altijd kritische vragen te stellen en de waarheid te achter halen en derhalve de Heersende Macht te controleren. Niets van dat alles. In het beste geval zijn kennelijk de hersens van Joost Karhof aangetast door Geld
( subsidie) en Macht en is hij gewoon waanzinnig. Hoe het ook zij, deze scherts figuur Joost is ronduit een schande voor de Nederlandse journalistiek en een bewijs dat de NOS en Nieuwsuur totaal moreel failliet zijn en zo snel als mogelijk opgedoekt moeten  worden in belang van het Nederlandse Volk en de journalistiek. Uitgezonderd  Mariëlle Tweebeeke die markant als rots in de branding als enige de journalistieke codes bij Nieuwsuur hoog houdt. Het gerucht gaat dat Dijsselbloem ook absoluut niet wilde dat Tweebeeke hem ging interviewen.

Varoufakis: Dit is terrorisme van EU-Elite. Standpunt NOS nog niet bekend.Mag Joost weten.
Dijsselbloem stelde verontwaardig dat de Griekse Elite geen belasting betalen. Alsof Nederland niet Wereldwijd bekend staat met de VVD-Zuidas als de Witwas centrale voor de Multinationals  en ‘Billionairs-Vampiers’ .Maar daar had ‘Subsidie-Joost’ ( ontvangt ver over de 100. 000,- euro uitkering + onkosten per jaar ) nog nooit van gehoord, want hij knikte zwaar onder indruk ja, ja. Het was zo te zien niet eens gespeeld. Dijsselbloem was op dreef als een echte PvdA Waanzinnige en bralde dat de Grieken geen Welvaartstaat er op na kunnen houden, zoals den Uyl altijd had nagestreefd voor de arbeiders waar mensenrechten de minimaal basis zijn. Wederom keek ‘Subsidie-Joost’ hem met grote bewonderende koeien ogen aan. Dat was echt en niet gespeeld.  De Griekse Top Politici en Bestuurders waren en zijn corrupt raaskalde Dijsselbloem ‘voort tegen zijn Ja-knikkers klankbord ‘Subsidie-Joost’ van de dr. Goebbels propaganda- NOS’. Beide waren voor het gemak maar even vergeten dat het merendeel van Nederlandse Top Politici en Bestuurders zelf ook corrupt zijn tot op het bot en er een stuk of 300 + alleen al op het Elite- Gangster -Billboard staan. Hoe lang gaat het nog duren voordat de Vakbond van Journalisten zijn plicht gaat doen en naar behoren ingrijpt door dat gesubsidieerde ‘Staats-NOS-Gajes’ wat zijn zakken loopt te vullen ten kosten van ‘Jan met de pet’ dom te houden publiekelijk uit de Vakbond te zetten.