( Van onze Internationale Elite Vampier Gangster redactie )

AMSTERDAM-NOIR-Hoe lang moeten wij nog wachten op de Bevrijding New Deal van de ‘Billionair-Geld-Vampiers’ door een echte bush-vampire-la-weeklyAmerikaanse President als ” Mench”( “a person of integrity and honor. ) Roosevelt. Rapoetin Poetin lijkt  Moeder Theresa wel vergeleken bij dat zooitje Geld-Maffia-Vampiers in de USA aan de Top. De Dutch Vleermuis Mark Rutte van de ‘USA-Vampiers’ en zijn ‘NOS-Bat-Cave’ (Echo-grot) blijven pal achter de Amerikaanse ‘Vampier Presidenten’ staan. Eén op de drie kinderen in de USA krijgen van deze Vampiers niet voldoende te eten!  Zes miljoen kinderen sterven jaarlijks van de honger door deze Geld-Vampiers. De Holmes en onverzekerde gewone mensen zijn niet meer te tellen. Oud ‘President Vampier Bush’ is altijd een grote vriend gewenst van de VVD-Misdaadgroep. En nu wordt pijnlijk duidelijk waarom.

Zoek het Verschil tussen King Willem en Bush.

Bush is als het gaat om Bloedgeld binnen te harken een Vampier van zijn eigen gewonde US soldaten. Dat zien wij zelfs Hitler, Stalin en Mao en Pot Pol hem niet nadoen. Oud-president George Bush heeft in 2012 honderdduizend dollar gevraagd voor een toespraak tot arme militairen die gewond raakten in de oorlogen in Irak en Afghanistan. Dit meldt ABC News. Beide oorlogen werden begonnen toen Bush president was voor zijn vrienden van de Internationale Wapen handel Maffia, etc.. De bijeenkomst waarop hij moest spreken, was bedoeld om geld in te zamelen Obama Ruttevoor militairen die armen en benen hadden verloren mede door hem. Zeg maar ongeveer hetzelfde als de Top VVD-er en ex OM Boss ‘Pedo Demmink spreekbeurten gaat geven aan zijn slachtoffers en daarvoor ook nog betaald voor wordt. Dat laatste moet haast wel de ultieme natte droom zijn voor dat zooitje Vampiers bij de VVD. Bush vroeg een extra 20 duizend dollar om met een privévliegtuig ( Nee, niet die van Queen Maxima) naar de bijeenkomst te kunnen komen. Eigenlijk wilde de voormalige president 250 duizend dollar hebben voor zijn rede. Dit is hoger dan dat wat hij normaal vraagt. Hij vraagt gemiddeld tussen de 100 en 175 duizend dollar. Dat geld heeft hij nodig om eten te kunnen betalen als Biljonair, niet dan? De’ Godfather Rutte’ van de ‘VVD-Uglies’ vindt het allemaal Top en kan niet wachten tot dat hij ook spreekbeurten kan gaan geven aan zijn slachtoffers( 2,5 miljoen mensen) in “Banana-Fraude-Nederland”.

Hillary C. krijgt 5 miljoen Bloed-subsidie van PvdA Minister Sharon D.. Waarom?
Sharon Dijksma
Uiteindelijk ging de voormalige president volgens de organisatie akkoord met 100 duizend dollar. Zijn vrouw, voormalig First Bloed Lady Laura Bush, moest vorig jaar 50 duizend dollar worden betaald om dezelfde liefdadigheidsorganisatie, Helping a Hero, toe te spreken. Een woordvoerder van Bush wil niet ingaan op de bedragen. In beide oorlogen raakten zo’n 49 duizend Amerikaanse militairen gewond. ‘President Bush heeft er een topprioriteit van gemaakt na zijn presidentschap om veteranen de gevangenis  in te helpen  en tegelijkertijd zijn zakken te vullen ‘, is het enige wat de woordvoerder van de oud-president Vampier wil zeggen.

USA Ellie het Ultieme Vampier Kwaad:  ‘War Mongol John MacCian‘,  de Clintons Maffia Familie,  de Joe Biden Maffia Familie en Bush zijn Vampier die leven van het bloed van de gewonde Jan met de Pet.
In de Irakoorlog, die Bush begon in 2003, werden 4.492 Amerikaanse soldaten gedood en raakten ruim 32 duizend militairen gewond. De meeste , die nog geen zelfmoord hebben gepleegd zwerven nu hommeles door de straten van de Vampiers. In de Afghanistanoorlog( Echte Drugsbazen staan boven de wet), die twee jaar eerder werd begonnen, zijn tot nu toe 2.360 militairen gedood en raakten ruim 17 duizend soldaten gewond. Duizenden veteranen verloren armen of benen, soms beiden, vanwege de verwoestende bermbommen.