( van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIRDe Griekse eerlijke en moedige Minister Yanis Varoufakis van Financiën vindt het Europese optreden SPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMOvan de Führerin Angela Merkel met haar ‘NBS- loopjongen Jeroen D.’ tegen zijn land „terrorisme”.

Wij worden nog erger aangevallen door de Elite van de EU dan Rusland! Dat heeft hij gezegd tegen de Spaanse krant El Mundo. In het zaterdag gepubliceerde interview zegt hij ook dat 1 biljoen euro verloren gaat als Griekenland crasht. Hans Spekman heeft namens de PvdA-hoertjes en de ‘VVD Uglies’ bezwaar gemaakt tegen de uitlatingen van Varoufakis in het kader van zijn strijd tegen het Groot Kapitaal. Spekman:” onze Jeroen doet heel goed werk voor Griekse arbeiders Internationale Elite en hun Bankier-gangsters. Bovendien is onze King Willem ook solidair met de Griekse ‘Jan met de Pet’ door één van zijn Zomerpaleizen in Griekenland te kopen. En dat Paleis te laten omheinen en dag en nacht te laten bewaken op kosten van de Dutch ‘Jan met de Pet’.” Spekman eist dan ook dat Varoufkis op de Interpol lijst  van de USA en EU Elite wordt geplaats als een gezochte crimineel omdat hij ‘onze ‘Jeroen D. steeds beledigd met de waarheid.

Star-Reporter Amsterdam-Noir Steve Brown en SP Solidair met de Kaal geplukte Grieken.

„Wat Merkel en haar gewetenloze loopjongen Dijsselbloem laat doen met Griekenland heeft een naam: terrorisme”, aldus Varoufakis. „ Waarom hebben Jeroen Dijsselbloem Christine Lagarde ons gedwongen de Misdaadbanken te sluiten? Om mensen bang te maken. En als het gaat om het Jeroen Dijsselbloem Christine Lagardeaanjagen van angst, dan staat dat bekend als terrorisme. Feitelijk zouden Merkel en Jeroen D. zich moeten verantwoorden voor hun misdaden tegen de kaal geplukte EU-burgers bij het Neurenberg tribunaal. U weet toch net als ik dat tegen de 50 miljoen Europeanen onder de armoedegrens leven. Varoufakis is er nog altijd zeker van dat een nieuwe akkoord kan worden bereikt met de Maffia-geldschieters (eurolanden en IMF-misdaadgroep), ook als de Grieken bij het referendum ‘nee’ zeggen tegen nieuwe hervormingen berovingen en bezuinigingen plunderingen in ruil voor extra steun aan de Elite en Bankier-gangsters ( 86 % gaat direct naar de Misdaadbanken)

Op de vraag waarom hij daar zo zeker van is, zegt hij: „Omdat er te veel op het spel staat, zowel voor Griekenland als Europa. Als Griekenland crasht gaat 1 biljoen euro verloren. Dat is heel veel geld en ik geloof niet dat Europa zich dat kan veroorloven, maar kennelijk moet er door de Criminele Elite een voorbeeld worden gesteld, zodat niet andere leeg geplunderde EU landen ons voorbeeld gaan volgen. Op dit moment is het standpunt van de NOS m.b.t. deze uitlatingen van Varoufakis nog niet uitgezonden. Kennelijk heeft Minsterie van Jeroen Dijsselbloem nog niet een Dagvoorzitter ‘ingehuurd’ van zijn ‘NOS-Graaiers-Propaganda-Bak’.