(door Koen Haegens  en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Griekenland wordt misbruikt door het ‘Neonazi- Groot kapitaal’ Mr Euroals afschrikwekkend voorbeeld voor de rest van de EU. Nobelprijswinnaars noemen eisen aan Griekenland Criminele Waanzin. 

De aan Griekenland opgelegde bezuinigingen zijn waanzin en pure wraakzucht met als enig doel de volledige vernietiging van de soevereiniteit van het land. Dit stelt de Amerikaanse econoom en Nobelprijswinnaar Paul Krugman maandag op zijn blogTerwijl de SBS-kijkers al maanden en jaren worden opgehits door de Mainstream media dr. Gebboels-leugens met walglijke doortrapte laffe lieden als de PvdA NSB-er Jeroen Dijsselbloem en Neonazi’s Guy Verhofstadt en Hans van Baalen dat de Griekse ‘Jan met de Pet’ heeft geleefd als in God en Frankrijk op hun kosten. Terwijl  de waarheid  is dat de werkelijke dader de “Geld-Maffia”is van de Griekse en Wereld Crisis. Dijsselbloem hoort net dat hij herkozen is tot Voorzitter Financiën van de EU en barst uit in vreugde( zie foto hiernaast) alsof hij die benoeming heeft gekregen voor het winnen van de Slag om Stalingrad, terwijl  hij de Grieken vernederd heeft tot op het bot. Dat is het beeld van Totale Criminele Waanzin van de Heersende Klasse. God sta ons gewone mensen bij!

13 juli gaat de Geschiedenis in dat Tsipras capituleerde voor de ‘Geld-Maffia’en laat dat een waarschuwing zijn voor iedereen in de EU die een menswaardig maatschappij na streven .

Agora: The Greek financial crisis. ‘Judas Jeroen D.’: We krijgen de laatste cent uit de Grieken geperst.

Eerlijk Delen:100 miljard pond aan Bankier-gangster bonussen.
Die tijd van “Eerlijk Delen” is voorgoed voorbij. Welkom in de EU Slaven-maatschappij ( in NL participatie-Wet genoemd)  van de ‘Geld-Maffia-Vampiers’ met Rat in pak handlangers als het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en ‘Graai King Willem‘. Een nieuw type Misdadigers die men nog  nooit te voren participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_in de Geschiedenis heeft gezien is opgestaan.  Deze ‘Snake in Suits ‘achten hun zelf namelijk ook nog eerlijke burgers. Voor het eerst in de Geschiedenis worden landen en volken geknecht zonder legers maar met  Misdaad banken. Als Stalin, Hitler en Mao nog hadden geleefd zouden zij hun ogen hebben uitgekeken en stinkend jaloers zijn op deze nieuwe ‘Bilderberg-Veroveraars’, die hun tot criminele kruimelaars maken. Als de Griekse crisis ergens níet over gaat, is het economie. Het verklaart waarom niemand luistert naar economen, zelfs niet als ze Jeffrey Sachs of Joseph Stiglitz heten.

Legrain legt uit bij Buitenhof dat Merkel en haar  NSB-loopjongen Jeroen D. zo dom zijn dat het crimineel is.

Waarom er nu een akkoord ligt dat Griekenland nog verder de recessie in zal duwen  en schuldaflossing alleen maar onwaarschijnlijker maakt. En waarom de Europese politici zelfs geen moeite meer lijken te doen dit ‘compromis’ als financieel-economisch zinvol te rechtvaardigen. Waar het hen dan wél om te doen is? Straf. Vernedering ook. Het is vaker gezegd deze dagen: Griekenland wordt misbruikt als afschrikwekkend voorbeeld. Als boodschap aan alle partijen en bewegingen die hardop dromen van een ander, socialer en  democratischer Europa. Met resultaat: de Spaanse protestpartij Podemos maakt een duikeling in de peilingen. Het enge is hoe gemakkelijk het zogenaamde politieke ‘midden’ daarbij teruggrijpt op een rabiaat chauvinisme. Natuurlijk, het Duitse Bild was er als de kippen bij om Merkel met Bismarck-helm af te beelden. Janusz Korwin-MikkeDe waarschijnlijk grootste krant van Europa spreekt al jarenlang consequent van ‘sjoemel-Grieken’. Maar wat zegt het dat een intens braaf, intellectueel weekblad als Die Zeit op zijn voorpagina vaststelt dat Griekenland ‘een prestatievijandelijke cultuur’ heeft? Wanneer liberalen als Guy Verhofstadt in het Europees Parlement minutenlang met schuim op de mond mogen schreeuwen tegen de democratisch gekozen Griekse premier – en daarvoor zelfs alom bejubeld worden. En Dijsselbloem door de partij leiders Samsom en Spekman van de PvdA gefeliciteerd wordt met zijn rol  voor de EU-Elite om de Grieken de komende decennia nog aan de bedelstaf te houden. Er is een eenvoudige verklaring voor die radicalisering: dit is wat schulden doen met mensen. Iemand kan je beste vriend zijn, maar leen hem duizend euro die je vervolgens niet tijdig terug krijgt, en binnen de kortste keren praat je over hem als lui, onbetrouwbaar – een onmens. Precies daarin ligt het grootste gevaar voor Europa. Niet dat we de Griekse miljarden (waarvan, het kan niet vaak genoeg herhaald worden, het leeuwendeel naar de banken is gegaan) nooit meer terugzien. Maar wat die afhankelijke relatie, van schuldeisers tot schuldenaars, in de tussentijd met dit continent doet. Dat raakt aan de kern van de euro. Een gemeenschappelijke munt moest het Europese project in een stroomversnelling brengen. De monetaire unie zou vanzelf leiden tot een politieke unie. Het was daarbij van cruciaal belang dat de euro onomkeerbaar is. Je kunt er wel in, maar niet uit. Beide voornemens zijn het afgelopen weekeinde om zeep geholpen. Ook al blijft Griekenland (voorlopig) in de euro, op z’n laatst na het uitgelekte Duitse Grexit-plan weet iedereen dat het lidmaatschap niet onomkeerbaar is. Om over de Europese gedachte nog maar te zwijgen. Zelden is de kloof die door de eurozone loopt – tussen Noord en Zuid, tussen Frankrijk en Duitsland, tussen links en rechts – zo zichtbaar en zo groot geweest. Er zijn snoeiharde woorden gevallen. Er schijnt geschreeuwd te zijn.

De VVD Godfather Mark K. van de Uglie’s eist totale overgaven van de Griekse ‘Jan met de Pet. En dat de Griekse  TotenschiffRederijen’

Dit is wat de Europese regeringsleiders met deze schandelijke vertoning bereikt hebben: over tien jaar zullen zij met heimwee terugblikken op de door hen gedemoniseerde Syriza-regering. Als je Ard van der SteurTsipras en zijn partijgenoten namelijk iets kwalijk kunt nemen, is het dat zij te eurofiel waren. Tot het einde toe bleven zij geloven in Europa. Zodanig, dat ze de afgelopen maanden steevast weigerden zich op een Grexit-scenario voor te bereiden. Met als gevolg dat toen het de afgelopen weken zo ver dreigde te komen ze Merkel  de ‘Geld-Maffia-Hitler’  op hun knieën moesten smeken om te mogen blijven. Ten koste van alles, des doods als slaven. Zo naïef zal geen regering die het predicaat ‘links’ waardig is in de toekomst nog zijn. Het is eens en voor altijd duidelijk geworden dat wie een andere, socialere politiek wil in de euro niets te zoeken heeft. In één weekeinde zijn over het hele continent milde critici van de eenheidsmunt bekeerd tot geharnaste tegenstanders. De euro produceert zijn eigen doodgravers en tot die tijd God en de Paus sta ons bij tegen het Slijk der Aarde!