( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Drs. Kat neem juridisch advies Volksnieuws over: De Grote, ultieme Micha-zaak!!!
Micha kat 10 maanden
Micha Kat krijgt tien maanden cel  conform de eis van de Officier van Justitie voor het beledigen met de waarheid van de NOS Boss Marcel Gelauff ,de Adolf Eichmann van de Staatsmedia. Dat is de hoogste straf ooit uitgesproken voor een dergelijk klachten delict. Dan staat er nog 6-8 vergelijkbare smaad en laster zaken te wachten bij de ’VVD-Justitie’, sectie Demmink-Elite -Podo’s voor Kat. Hij kan dus zo maar een jaar of 10 cel krijgen in Nederland Noord-Korea voor het openbaar maken van zijn mening. Opvallend te moeten constateren is dat de NOS zelf het geen nieuwsfeit vond dat door hun Boss Marcel G. zijn klacht tegen een journalist Kat ,die daarvoor tien maanden cel aan zijn broek kreeg en daar geen woord van uitzond. Was hier sprake van vervangende (projectie) schaamte bij de NOS voor de Pure Staats-‘moord’ (zie: Noot 1) met de wet in de hand op Kat. Waarom? Het schokkende antwoord ziet u in de Video hierna: “Micha Kat krijgt hardere klappen dan Badr Hari en ‘Maxima-Mabel-Gate’.”

 Van ‘Mabel-Bruinsma-Gate’ tot ‘Maxima-Kat-Gate’.

De laatste tijd doen zich sterke geruchten de rondte in de Amsterdamse Onderwereld dat er zich weer een nieuwe ‘Mabel-Bruinsma-Gate’ aandient. Deze keer is het een ‘Queen-Maxima-Kat-Gate’. Wat heeft Maxima op haar Buitenlandse privé reizen, waar de RVD geen mededelingen over doet van doen met Micha Kat? De AIVD van de ‘PvdA IJdeltuit Ronald P.’ weet uiteraard al 200 jaar lang  als het gaat om Royal ‘Naai en Graai-schandalen’ en misdaden niets. Toch zijn deze ‘Maxima-Kat-Gate’ geruchten niet geheel ondenkbaar. Naast de vermoorde Maffia ‘Boss Klaas Bruinsma’ heeft de bijna vermoorde ing Steven Brown Prinses Mabel ( zie: Steve Brown, Drugsbaron in Spijkerbroek) ook zeer goed gekend in haar Yab Yum periode. U ziet  het allemaal in de video hiervoor en hierna:

Mainstream Media: Pussy Riot oké. Micha Kat Complot Gek.
Als de meiden van Pussy Riot een paar maanden de bak in verdwijnen, omdat zij een paar liedjes met blote tietjes hebben gezongen in een Kerk wat extreem beledigend is voor de Russische Orthodoxe gelovigen en daar voor de bak in zijn gesmeten staat de hele Westerse Mainstream media op zijn kop: “Schande van Poetin,‘Stalin Koelach archipel onderdrukking’(Video)  van het vrije  woord”. De Staats-NOS onder begeleiding van de CNN CIA heeft dat Pussy Riot item zo vaak uitzonden dat zij waarschijnlijk gelijk genoeg ‘werk’ als ‘Graai-Dag-Voorzitter’ ( = omkoping) voor een heel jaar hadden binnen gehaald bij het “Lieg en Bedrieg Kabinet’.

Micha Kat volgens het OM en de Rechter gevaarlijker dan De “Badr Hari’s”. Privacy bestaat niet meer. Lang Leve ‘de Vuile Onderbroek’ van de Badr Hari’s.
Badr Hari is veroordeeld tot 18 maanden cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk met aftrek van voorarrest, omdat hij kennelijk een liederlijke door gesnoven ” Uglie”, die Badr zijn vrouw beledigde tot op het bot Hongaars heeft geslagen. De Staat-NOS met de Media-Maffia stonden dagen lang Twitter Peter Jorisbol met ranzige, hysterische Lynch commentaren van met name de ‘Geilneef Peter R. de Vries’ en ‘Politiescribent John van den Heuvel’. Bard was weken lang het (Marokkaanse) “Monster” van Nederland, die onschuldige ‘blanken’ Nederlanders zonder aanleiding in elkaar mept. De Ratten in pak konden maanden lang ongestoord door gaan met het jatten van SBS en ‘RTL-Riool Boulevard’  hersendoden kijkers, die niet genoeg kregen van het ‘Badr-Vuile onderbroek-spektakel’. De Pers van de Heersende Klasse had al zijn aandacht nodig voor Badr. Hoe het ook zij, Badr kreeg een minder zware straf dan drs. Micha Kat. Waarom? Kijkt u maar naar de video”Micha Kat krijgt hardere klappen dan Badr Hari en ‘Maxima-Mabel-Gate’.”  hiervoor, want daar wordt dat ook het uitgelegd.

Willem Alexander rent met de Klaas Bruinsma misdaadgroep. Nederland het land met twee gezichten. Willem Klaas
Tja ,beste mensen King Willem en zijn VVD-Uglies onderleiding van ‘Godfather Mark R.’ roven en stelen zich helemaal te pletter in “Banana-Fraude-Nederland”en de ‘PvdA-hoertjes’ zijn hun Alibi. De Staats-NOS en de ‘Pulp-Media-Maffia’ wast hun misdaden wit.

Noot: Critical Legal Studies Movement.
A self-conscious group of legal scholars founded the Conference on Critical Legal Studies (CLS) in 1977. Most of them had been law students in the 1960s and early 1970s, and had been involved with the civil rights movement, Vietnam protests, and the political and cultural challenges to authority that characterized that period. These events seemed to contradict the assumption that American law was fundamentally just and the product of historical progress; instead, law seemed a game heavily loaded to favor the wealthy and powerful. But these events also suggested that grassroots activists and lawyers could produce social change.
More: Critical Legal Studies Movement