(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Achtung: Berichte Aus Dem Felde, an Der (Media)Front in die Niederlande. Het Vierde Rijk van de Graai nazi'sEU-Graai-Nazi’s is een feit. Rutte is één van de leiders van de’ SS-Geld-haviken’. ‘Playboy Samsom’ legt het u uit  in het kader van het PvdA partijprogram: “Eerlijk Delen”.

In Het Vierde Rijk van Angela Merkel zijn de Joden ( zes miljoen kinderen sterven jaarlijks van de honger) vervangen door de arme en het onderdrukken en vermoorden wordt gedaan door de Banken met als wapen de Pinautomaat !Wat u niet ziet en leest in de Mainstream media: De twee ‘EU-Neonazi’ Guy Verhofstadt en Hans van Baalen waren voornemens om de Totale overwinning van de ‘Neonazi-Geld-Maffia’ op Griekenland te gaan opluisteren met een feestelijke dr. Goebbels toespraak voor het Parlement gebouw. Dergelijke Neonazi toespraken zijn immers hun Liberalen specialiteit. Maar op het laatste moment heeft één van de ‘EU-Neonazi Ministers van Financiën dat voorkomen door stiekem slaappillen in hun dagelijkse gratis portie Beierse Bier te laten gooien. Betrouwbare  bronnen hebben ons laten weten dat het waarschijnlijk  PvdA-‘Übermensch Dijsselbloem’ als echte ‘NSB-loopjongen’ van Merkel is geweest die de slaap pillen bij deze twee levens gevaarlijk ‘Mongolen in hun bier heeft gegooid in opdracht van zijn Boss Führerin Angela Merkel. Men wilde kost wat kost voorkomen dat deze twee Neonazi’s wat zout in de wonden gingen gooien van de Grieken en wat al te veel aandacht zouden gaan geven aan het feit dat Merkel nu ongeveer de zelfde Lebensraum heeft gewonnen als het Derde Rijk van Hitler zonder een schot te lossen. Vergeet niet dat de EU ook al de Oekraïne heeft ingepikt met de Top Maffiose Poroshenko als zetbaas. Dat laatste heeft een tiental miljarden en duizenden doden gekost, maar dat mag de pret niet drukken, niet dan? Ook daar marcheren inmiddels de Neonazi als Übermenschen triomfantelijk weer door de straten net als in 40-45.  Oliver Stone: “CIA met Maffiafamilie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne”.
Trojka misdaadgroep’ en ‘Bilderberg crime Groupe’ positief over Griekse ‘besparingsplan-overgaven’.

Een overduidelijke meerderheid van een merendeel corrupte parlementariërs heeft voor het overgave akkoord van premier Tsipras en de wettelijke niet bestaande Nacht und Nebel Euro misdaadgroep gestemd.  Ondanks verhitte debatten wist de premier het ‘ Übermensch EU Nacht und nebelJeroen Dijsselbloem-dictaat’ voor totale overgave aan de Geld-Maffia waar hij zelf niet achter staat, toch met een pistool op zijn hoofd (gesloten banken) door het parlement te loodsen. ‘Subsidie- Joost Karhof tevens een gerenommeerd lid  van de VVD ‘Demmink Elite Minerva- Pedo Club heeft persoonlijk vannacht nog Dijsselbloem gefeliciteerd namens de NOS. Terwijl het parlement deze overgave accepteerde protesteerde buiten de kaal geplukte  wanhopige Grieken tevergeefs. Voor het einde van het tellen van de stemmen hadden al minimaal 229  parlementsleden voor gestemd. Minimaal 64 leden stemden tegen. Naar verluidt is de helft hiervan lid van Tsipras regeringspartij Syriza. Ook onthielden nog 6 Syriza-parlementariers zich van stemming. Een van de parlementsleden was afwezig en stemde dus niet mee.

Steun van Reactionair rechtse ‘Zakkenvullers-Tegenstanders’.
Jeroen DijsselbloemMaar de premier wist zich wel gesteund door veel leden van drie reactionaire corrupte oppositiepartijen. Tegenstand in zijn eigen partij leidt dus niet tot problemen voor het dictaat tot overgaven dat Tsipras sloot met de ‘Nazi-Graaiers Euroministers’, maar het zal wel voor spanningen zorgen in zijn partij. Ook zullen de zelfmoorden van de gewone, arme Joden Grieken weer explosief gaan toenemen net als in de rest van de EU. Maar goed dat zijn toch maar werkloze Untermenschen. Een kwart van zijn partij (39 leden) stemde tegen. Hieronder waren prominente leden als de minister van Energie en de leider van het Linkse Platform.

Ende der Mitteilung von der Media- front.