( van onze Internationale Elite gangster redactie aan het front)

AMSTERDAM-NOIR- Achtung: Berichte Aus Dem Felde, an Der (Media)Front in die Niederlande. Agora: The Greek SPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMOfinancial crisis. ‘Judas Jeroen D.’:” We krijgen de laatste cent uit de Grieken geperst“(Video).
Tsipras capituleerde  d.d. 13 juli  2015 voor de ‘Geld-Maffia.’ Het Duitse Rode Kruis helpt de slachtoffers in Griekenland van de maandenlange belegering door de ‘Geld-Maffia’. Griekenland is weer bezet sinds de bevrijding van de Nazi’s, maar nu onder een wellicht nog meedogenlozere bezetting ’s macht, namelijk die van het Groot Kapitaal. ‘Verzets Held Tsipras’ heeft de ongelijke strijd moeten opgeven tegen deNeonazi Geld-Maffia’ met dr. Goebbels Volksmenners en ‘EU-Graaiers’ als  Guy Verhofstadt en Hans van Baalen. Wat er zich allemaal achter de schermen heeft afgespeeld horen wij pas over 25 jaar. Net als bij de Chileense en Argentijnse coups ( zie: 35 Countries Where the U.S. Has Supported Fascists, Drug Lords and Terrorists ) tegen het gewone Volk. Wat heeft bijv. Obama in de oren van Tsipras gefluisterd? Het is niet de eerste keer dat er een coup Griekenland is gepleegd door bijv. de Kolonels gesteund door de CIA en het Groot Kapitaal.

Jeroen D. met deKus des Doodsis de grootste ‘Judas-misdadiger’ in deze strijd van het gewone Volk dat alleen maar een menswaardig bestaan wenst. En de PvdA zou zich moeten doodschamen. Wij weten nu wel in ieder geval hoe de NBS-er Jeroen Dijsselbloem Christine Lagardevan toen er nu er uit zien, namelijk als PvdA leden. Varoufakis veroordeeld terecht  Führerin Merkel  en haar slaafse  loopjongen de PvdA NSB-er Jeroen D. Eens zullen die twee zich als hoofdverdachte moeten verantwoorden voor een Mensenrechten Tribunal criminel extraordinaire.  Het zijn (on) mensen met twee gezichten. Maar vlak ook de rol van  de Westerse Mainstream Media niet uit in dit smerig verhaal van bloed,dood en verderft voor de Griekse ‘Jan met de Pet’. Die hebben maandenlang de gemiddelde kijkers en lezers bestookt met regelrechte propaganda, dat de gewone Grieken al die honderden miljarden hebben verbrast. Nou, de werkelijkheid is dat al die miljarden zijn gejat door diezelfde ‘Billionair-criminelen’, die ons nu al die bezuinigen opleggen en dat weet die Dijsselbloem en zijn corrupte Media ook. Dat vind ik nog het ergste, aldus Varoufakis.

Varoufakis: Dit is terrorisme van EU-Elite. Standpunt NOS nog niet bekend.

Yanis Varoufakis haalt in zijn eerste interview sinds zijn aftreden als Griekse minister van Financiën fel uit. Tegenover het Britse NewStatesman liet hij zich ontvallen dat de Eurogroep volledig gedomineerd wordt door het Neo Nazi Duitsland van het Groot Kapitaal . Hij toont zich vooral geschokt over het walglijke optreden van Dijsselbloem en het negeren van de uitkomst van het Griekse referendum. Hoe durft die Dijsselbloem zich een sociaal democraat te noemen? En wat is dat voor een corrupte Dutch Partij die PvdA? Die Dijsselbloem is een pure arbeiders verrader.

Alexis Tsipras voert democratie weer in met referendum en het Groot Kapitaal schaft het  direct weer af. 

Volgens hem hebben de Maffia-geldschieters tijdens de onderhandelingen niet serieus naar hem geluisterd. „Ik bracht een argument naar voren waaraan we hard gewerkt hadden en ontmoette slechts starende blikken van regelrechte Neonazi’s. Ik had net zo goed het Zweedse volkslied kunnen zingen, de reacties zouden hetzelfde zijn geweest. En dat is frustrerend voor iemand die gewend is academische debatten te voeren met goed willende eerlijke mensen .”

Varoufakis hekelt de dominantie van de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble. „Zijn standpunt was dat hij niet wilde discussiëren over het bezuinigingsprogramma, omdat dit door de vorige Griekse regering was geaccepteerd. Met Janusz Korwin-Mikkeverkiezingen veegde de oude Neonazi zijn corrupte reet mee af. Of wie zal het zeggen veegt die Dutch loopjongen Dijsselbloem wel de reet af van Schäuble. De Eurogroep van ministers van Financiën is als een goed afgestemd orkest en Schäuble is de Nazi-dirigent.” Over de Eurogroep is Varoufakis sowieso niet te spreken. „President  NBS-er Dijsselbloem besloot ons op een zeker moment buiten te sluiten. Ik vroeg om een algemene opvatting binnen de groep. Toen zei een corrupte juridisch expert dat de eurogroep bij wet niet bestaat. Dus wat we hebben is een niet bestaande duistere (Bilderberg?) groep met de grootste macht om het leven van Europeanen te bepalen. Van de vergaderingen worden ook geen notulen bijgehouden. Geen burger zal dus ooit weten wat er gezegd is en niemand kan ooit worden vervolgt voor zijn misdaden .” RaRa hoe kan dat? Aan het Griekse referendum heeft hij een nare nasmaak overgehouden. „Het referendum gaf ons een enorme prikkel. Maar dezelfde nacht negeerde de regering de wil van het volk, terwijl het tot grote concessies van de andere kant had moeten leiden.” Tot slot ook niet onbelangrijk denken wij, maar uit alle  Mainstream media gehouden is dat King Willen vanuit zijn geheime VIP vakantie adres Jeroen Dijsselbloem namens zijn familia heeft gefeliciteerd  met deze mooie overwinning.

Ende der Mitteilung von der Media- front.