(Door Wil Verhoef-Van der Kaap en ondersteunt door de redactie)

AMSTERDAN-NOIR-De ‘Staats-NOS steekt de ‘Royal Os Marc van der Linden’ van ‘RTL Riool- Boulevard’ walking dead near inhuldigingde Kroon in het verheerlijken van King Willem.Waarom? Is de NOS bedreigd met korting op hun Staatssubsidie? Wordt de hoofdredacteur Marcel Gelauff’ van de NOS wellicht gechanteerd of bedreigd? Het is allemaal mogelijk in het ‘LijfeigenenlLand’ van King Willem en zijn ‘Hofnar Mark Rutte’ ( Is Rutte een Eunoch of Pedofiel of seksloos?). Ironisch is dat nu juist de NOS hoofdredacteur Marcel Gelauff  ook de meeste aangiftes (4x)  heeft gedaan tegen de Complot-Gek Verzetsstrijder drs. Micha Kat. Die is even geen goede oom volgens de NOS. Maar voor wie heeft Marcel Gelauff’ al die gesubsidieerde valse aangiftes tegen Kat gedaan? Voor King Willem en zijn ‘Dutch VVD -Hof-pedo- Kliek’? Wie zal het zeggen? In ieder geval niet de ‘Royal Staats-NOS’ van Marcel Gelauff SS.

De 100 procent gesubsidieerde (en dus omgekochte) ‘Staats-NOS’ is werkelijk waar alle schaamte voorbij  met een ‘Royaal-reclame’ artikel waar zelfs de ‘Royal Os Marc van der Linden’ zijn vette worsten-vingers bij aflikt: “Willem-Alexander: vlotte oom “. Dr. Goebbels, Adolf Eichmann, Hoofdredacteur Marcel Gelauff’ had geen ordinairdere S(B)S-propaganda kunnen maken voor Hitler  King Willem in de dagen van de Kristallnacht. De NOS ziet zijn kans en zet een ‘Ras- Royal- parasiet King Willem’, die vegeteert ten koste van het Klootjesvolk neer als een ‘Goede Oom’ en vlotte gozer met het hart op de juiste plaats. Het artikel lijkt wel een Tokkie-reclame voor de één of andere derde rangs wasmiddel, dat al jaren op de oplichtings lijst staan van de consumentenbond en Radar.

De NOS: “Eenmaal koning gedroeg Willem-Alexander zich hiernaar ( kosten 1o8 Miljoen euro per jaar vergeet de NOS even voor het gemak). Zo groeide het beeld van een sociale, joviale, goedlachse, energieke koning die gemakkelijk contacten legt met gewone mensen in informele situaties en daarvan geniet. De koning, pas net begonnen, is natuurlijk nog geen ‘Vader des Vaderlands’, maar begint wel een beetje een ‘Oom des Vaderlands’ te worden.
Hij roept het beeld op van een vlotte, getapte oom. Zo eentje die niet staat te popelen om de wereldvraagstukken te bediscussiëren, maar liever met grappen en grollen verjaardagsfeestjes leven inblaast. Willem-Alexander: een oom van een koning. Veelzeggend: de persiflerende Lucky TV filmpjes over de koning in De Wereld Draait Door zijn populair zonder hem te schaden.”

Hij roept het beeld op van een vlotte, getapte oom, een oom van een koning.

Ja en??????..

Willem KlaasWat moeten wij met een ongekozen staatshoofd die met grappen en grollen feestjes leven inblaast?
Wat moeten wij met een soort suikeroom, die een leuk leventje leidt, maar nergens verantwoordelijk is?
Door zijn geheime samenwerking met Rutte hebben wij nog steeds geen compleet en helder beeld van Willem-Alexander als koning.

De premier die wekelijks allerlei zaken bespreekt met het staatshoofd waar wij nooit iets over horen want het is geheim, wij mogen dat niet weten.
Wat is dit voor een democratie?
Iedere vier jaar kiezen wij een nieuwe regering, en welke regering er ook ontstaat, zij gaat altijd een geheime coalitie aan met een familie die al 200 jaar ongevraagd en ongekozen aan de macht is.
Dit doet mij heel erg denken aan de feodale structuur uit de Middeleeuwen.
De Middeleeuwen liggen al eeuwen achter ons, dus hoogste tijd dat deze familie ook verleden tijd wordt.