( van onze Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ex-Topbankier van JP Morgan Chase en tegenwoordig Top ‘Staats-Bankier-Gangster Michael EnthovenMichael Enthoven’ heeft zijn werkgever , staatsagentschap NLFI Jeroen Dijsselbloem in verlegenheid gebracht in aanloop naar de Graai- beursgang  ABN Amro van 15 miljard euro cadeau aan de Hedgefondsen als  Pensioenen Plunderaar Alpinvest. Hij is niet gearresteerd zoals gebruikelijk in “Banana-Fraude-Nederland” waar Justitie stevig in handen is van de VVD Misdaadgroep met Minister van Klasse Justitie ‘Fraude-Steur’. Trouwen wie zou deze VVD Graaier en Fraudeur Enthoven moeten arresteren? Hij is namelijk zelf ook nog Officier van Justitie. Kan het nog maffer en Crimineler? Echte ‘Griekse Toestanden’ die alleen de Staat-NOS niet bekend zijn.

Enthoven is een van de mede oprichters van Pensioen plunderaar Alpinvest. (Bron Zwarte Zwanen)

Enthoven is in 1976 zijn loopbaan criminele carrière  in het corrupte bankbedrijf begonnen bij JPMorgan Chase misdaad bank en werkte Graaide en fraudeerde in kantoren van deze bank in Amsterdam, Londen en New York. In 1992 werd hij Chief Information Officer en Head of Global Technology & Operations en had zo’n 7.000 mensen onder zich. In 2002 verliet hij deze bank als Chief Operating Officer om bij NIBC Bank Chief Executive Officer (CEO) te worden. Hij volgde bij NIBC Misdaad Bank de  Elite-gangster  Marc Gedopt op.  Hij zat al twee jaar in de raad van commissarissen te graaien van deze Misdaadbank. Enthoven was van plan van NIBC een kleine merchant bank te maken die bemiddelt tussen grote criminele beleggers en kleine Maffia familiebedrijven. Na twee jaar splitste de investeringstak Alpinvest ( die van Zwarte Zwanen) zich af van NIBC, zodat Enthoven zich volledig op het bankieren voor overheden en (middel)grote bedrijven kon richten. Hij introduceerde bij NIBC het zogeheten securitisatie; het van de balans halen van leningen. Deze leningen werden gebundeld en doorverkocht aan beleggers en dat is een van de grooste  Oplichters praktijken gebleken van deze eeuw.  NIBC had zich onder de leiding van Enthoven verkeken op beleggingen in riskante spook en fraude hypotheken. ‘NIBC heeft zijn huiswerk niet goed gedaan’, bralde de gewetenloze Rat in pak  Enthoven bij zijn laatste presentatie van de jaarcijfers 2007. De bank moest in dat jaar € 137 miljoen afschrijven op een portefeuille van laagwaardige Amerikaanse hypotheekleningen. Hij loog door te zeggen zelf niet te weten wat subprime-leningen waren, de riskante laagwaardige Amerikaanse hypotheken waarin NIBC vol had belegd. Na het herhaaldelijk uitstellen van een beursgang, liet NIBC zich kopen door Kaupthing Misdaad Bank. In de kredietcrisis werd deze bank uit nood genationaliseerd. Door een aanzienlijke verzwakking van de resultaten van NIBC – door die riskante beleggingen – en het zwakke financiële klimaat ging die overname op het laatste moment, eind januari 2008, niet door. Enthoven, die met de overname € 22 miljoen had kunnen verdienen, trok het zich aan en stapte in januari 2008 op. Hij nam daarmee verantwoordelijkheid voor de problemen bij NIBC. Bij NIBC werd Top Gangster Jeroen Drost, ex-ABN AMRO, zijn opvolger.

Strijkstok dinner tussen twee oude gabbers in Crime. Dijsselbloem weet van niets.

Top Gangster Enthoven schoof aan bij een besloten diner met zijn oude gabber in crime Jamie Dimon, top-Wouter BosBankier-gangster van de Amerikaanse Misdaad Zakenbank JP Morgan. Zij kennen elkaar al jaren. De bespreking  was echt niet besloten omdat er Call grills en cocaïne aanwezig waren, want dat is niets bijzonders bij dat soort van diners  van Bankier-gangster. Nee, deze bespreking van Gangsters onder elkaar ging over hoeveel er aan de strijkstok kan blijven hangen, dat weet inmiddels zelfs een klein kind in Nederland . Hij deed dat in een periode dat er geen contact mocht zijn over de beursgang van ABN Amro tussen het NLFI en de zaken Misdaadbanken die de beursgang wellicht gaan begeleiden tegen betaling van honderden miljoenen. Voor een dergelijk delict verdwijnt met in de USA al gauw voor 25 haar de cel in. Dijsselbloem ontkent met klem dat deze bespreking gebeurd is en laat trots weten net herkozen te zijn tot “Mr. Euro” en dat is natuurlijk niet om mijn blauwe ogen, ha,ha,ha.

Michael Enthoven is in oktober 2009,  hoe kan het ook haast anders door de PvdA Super Graaier Wouter Bos als commissaris benoemd bij ABN Amro en als bestuurder bij haar moedermaatschappij RFS Holdings in “Banana-Fraude-Nederland”. De aanstelling van Enthoven was een verrassing, gezien zijn mis en wan daden bij NIBC. In september 2011 werd hij benoemd tot voorzitter van de Stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen ook wel bekend als ‘Banana- NL Financial Investments (BNLFI). Hij is daarnaast ook nog werkzaam als ‘VVD-officier van justitie’, zodat hij eventule strafzaken tegen hem zelf kan seponeren. Dat is altijd handig in de “Straf de Arme Maatschappij” van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

Geld, Macht en Waanzin in Beeld.

Netherlands Financial Investments (NLFI) is corrupt tot op het bot en beheert de genationaliseerde Nederlandse financiële misdaad instellingen, zoals ABN Amro van de Top VVD-er Drag Qeeun Geert Z. Het is daarom ook de duistere organisator van de beursgang van ABN Amro, die waarschijnlijk later dit jaar of begin volgend jaar Gerrit Zalmplaatsvindt. Sinds 24 juni is radiostilte vereist tussen de solliciterende Misdaad banken en NLFI over ABN Amro(Kuch). Hoe het ook zij deze zoveelste Rat in pak Michael Enthoven is nu op het Elite-gangster aanschoven, dat inmiddels goed is voor miljarden aan verduisteringen en fraudes. Waarschijnlijk indien de Rule of Law zou gelden in Nederland en de Ratten in pak middels de pluske wet worden aangepakt zou er geen begroting tekort meer zijn in Nederland en wie zal het zeggen misschien niet eens meer in de EU.