( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De 100% procent gesubsidieerde (omgekochte) Staats-NOS laat hun corrupte Star-reporters van het ranzige type Rat in pak propaganda-is-dodelijkRob T. en Twan H. ook nog stiekem bij klussen voor de Staat. De NOS-propaganda is dodelijk voor ‘Jan met de Pet’ en de kaal geplukte Grieken. Veel journalisten hebben twee gezichten (video) in “Banana-Fraude-Nederland”. Advies 2004: inhuur van actieve ‘journalisten’ ontraden daar veegt het “Lieg en Bedrieg Kabinet “zijn corrupte reet mee af.

PvdA-AIVD’ verzorgt het Nieuws als Kinderlokker en Journalistenlokker.
Nu is het markant een feit van algemene bekendheid dat de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald P.’ een stop heeft gezet op ‘inhuren’ van journalisten als hobby ‘Spionnen-Trollen’ van de NRC, de Telegraaf, Het Parool als Jan M., Paul V. en John van den H. omdat ze er domweg al te veel hebben.

Fred Teeven werkt stiekem samen met John van den Heuvel.

De corrupte overheid houdt zich niet aan de eigen voorschriften bij het inhuren van criminelen scharrel journalisten. De afgelopen vier jaar zijn bij verschillende ministeries journalisten ingehuurd omgekocht als ‘Bral-dagvoorzitter’ of ‘Propaganda-spreker’, terwijl een richtlijn uit 2004 de inhuur van actieve journalisten afraadt.

Justitie laat zich ‘inspireren’ door De “Vries-Maffia”.‘Tsjakka -De Vries-dag’ van 3300, euro bij justitie. 

Zo werd in het verleden bijv. ‘Geilneef Peter R de Vries’ ontmaskert dat hij voor een paar uurtjes mulo brallen bij het OM te den Bosch  3300,- euro
factuur-justitie-aan-peter-r-de-vrieskreeg. Had hij daar een Alibi voor? Nee, in het geheel niet, maar dat is ook niet nodig in “Banana-Fraude-Nederland”. ‘Talkshow Hoer’ van het ‘VVD-OM Peter R. de Vries’ sloeg wild om zich en verweerde zich dat het vuige aanvallen zijn van‘Complot- Gekken’ als drs. Micha Kat. Het land met de meest verfijnde corruptie ter wereld en de verrotste ‘ik hou van Holland’ Maffia-Media van John de Mol. King Willem en zijn Boss Queen Exotica Maxima hebben zelfs open en bloot hun eigen reclame(reis-) programma bij de Staat-NOS en NTR. Dat blijkt uit stukken die de Volkskrant heeft gekregen na een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). De intentie van dat ‘inhuren’ (=Legaal omkopen) is natuurlijk wiens brood men eet wiens woord men spreekt. Tussen januari 2010 en het voorjaar van 2015 huurden ministeries zeker 39 corrupte personen in die actief journalist zijn of vanwege hun ervaring als zodanig gelden ( geen Belgen Mop) voor de Heersende Klasse. Opvallend daarbij is het aantal graai-presentatoren van de publieke graai omroep dat opdrachten doet bij de overheid. Het ging in de afgelopen jaren o.a. om Jelte Sondij (BNN-VARA), Liesbeth Staats (KRO), Rob Trip (NOS), Twan Huys (NTR), Milouska Meulens (NOS), Teun van de Keuken (KRO-NCRV) en Fons de Poel (KRO).  De ministerraad nam in 2004 na een vergelijkbaar Wob-verzoek van het tv-programma Reporter een richtlijn aan voor het inhuren van corrupte journalisten. Daarin staat dat ‘de overheid niet langer nog Twitter Peter Jorisactieve journalisten inhuurt’. Dit vanwege twee bezwaren. Het kan de onafhankelijkheid van de journalistiek tegenover de overheid schaden. En journalisten van de publieke omroep worden op deze manier twee keer uit publieke middelen betaald: eerst als presentator bij de publieke omroep en vervolgens nog eens door de Rijksoverheid die de journalist wegens zijn bekendheid inhuurt. Vandaar het advies: niet doen. Zeer opvallend is weer te moeten constateren dan zowel de Raad voor Journalistiek ,alsmede de Vakbond voor journalisten zwijgt in deze, of juist niet?

UWV en VVD-OM met de Bijstand politie Sicherheitsdienst van Irma H.  is koploper in stiekeme Dodelijke propaganda.
Dat is niet tot alle ministeries doorgedrongen(kuch). Het ministerie van Financiën voor de Rijken van PvdA-er NSB-er Jeroen D.  ‘huurde'(=omkopen) vanaf 2010 22 maal een journalist ‘drs Goebbels’ in. Uit het onderzoek van Reporter bleek destijds dat twee presentatoren van het NOS Journaal voor tienduizenden euro’s bij Graaide bij uitkeringsinstantie UWV. En dat laatste is extra wrang aangezien het UWV een misdaad organisatie van de bovenste plank is die o.a. zieke Wajong kinderen regelrecht de Bijstand Hel in stuurt en terminale kanker patiënten tot hun laatste snik geschikt acht te werken. Het leidde tot maatschappelijke discussie over de criminele rol van journalisten. Presentator van het NOS Journaal Rob Trip komt eenmaal voor in de lijst: voor de Belastingdienst van de kleine ‘VVD Boef  Erik W.’ aka “Alle arme aan het gas”  was hij dagvoorzitter tijdens een ‘managementdag’ van de douane. Hij verdiende daarmee 7.260 euro. Is dat omkopen of niet? De walgelijke NOS- man ontvangt 7,260 euro voor een paar uurtjes Kul- brallen boven op zijn riante Graai salaris uitkering van tegen de twee ton. Dit terwijl de hongerende Bijstand gerechtigde met een jaar uitkering van min of meer het zelfde bedrag worden opgejaagd en uitgescholden voor Labbekakkers door zijn ‘Staat-Maffia opdrachtgevers ‘!

Journalisten laten zich uitbaten als ‘Ras- criminelen’ die niet te traceren zijn.
Het overzicht van de ministeries geeft een deel van het werkelijke aantal ingehuurde omgekochte journalisten weer: ministeries registreren journalisten niet als Revenge of th VVD uglieszodanig in hun eigen administratie en vermelden alleen een bedrijfsnaam. Daardoor is onduidelijk hoeveel corrupte journalisten de overheid betaalt voor ‘Kul-opdrachten’. De voorlichtingsraad van het ministerie van Algemene Zaken van Mark R. de Boss van de “VVD (TBS)- Unglies” erkent dat de eigen richtlijn wordt geschonden. En begint daarna direct te liegen: ‘Organisaties van de Rijksoverheid houden zich er niet altijd aan.’ Dat komt volgens een woordvoerder doordat de richtlijn ‘niet overal binnen de Rijksoverheid even bekend is’. De schaamteloze woordvoerder drs. S.A.E. Schrove : ‘We zullen deze daarom opnieuw onder de aandacht brengen.’ Ook wordt gekeken of de richtlijn geactualiseerd moet worden. Het blijkt voor de overheid bijvoorbeeld niet altijd duidelijk of iemand een journalist is of een zelfstandig ondernemer.