( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Er is groeiende reactionaire kritiek op de plannen van de lagere ambtenaren- en Hans de Boer en Mark Ruttepolitiebonden om de Tourstart te saboteren met acties volgens de op één haar na failliete Telegraf . Ondernemers en dopingdealers en Loverboy’s in Utrecht zijn woest, nu de lagere ambtenaren en agenten voor een schrale loonsverhoging het grootse Doping sportevenement dreigen te beletten. Als het gaat om reële menswaardige loonsverhoging in “Banana-Fraude-Nederland” laat het kabinet zijn ware gezicht (video) zien!

Ondernemers: Staken doe je thuis in je eigen tijd. Dijsselbloem:Crisis is voorbij,19.000 mensen waaronder 600 agenten in acute geldnood erbij.

De ondernemers eisen dat de ambtenaren staken in hun eigen tijd, liefst gewoon thuis zodat niemand weet dat zij aan het staken zijn. Vreemd genoeg zijn de ondernemers niet woest op het “Lieg en Bedrieg kabinet”, die de Muizen-Loonsverhoging al jaren systematisch weigert. Maar goed wat kan men verwachten van lieden die de VVD ‘Snake Hans de Boer’ als hun Voorzitster hebben met het motto:” Je geld of le leven”.  De roep om de acties te verbieden wordt steeds luider in de Telegraf. In de al feestelijk versierde domstad stijgt de Tourkoorts naar grote hoogte. Graai en Naai Ondernemer Tom B. vindt de aangekondigde acties „onbeschoft”. Hij hoopt dat de lagere rijksambtenaren en agenten tot inkeer komen. „Dit is misbruik van de macht die ze hebben. Ik denk dat ze meer schade aan zichzelf berokkenen als de acties doorgaan. Ze mogen dan wel al jaren geen loonsverhoging hebben gekregen en massaal loonbeslag hebben, maar ik zou willen dat wij als ondernemers dat hadden kunnen zeggen. Wij zijn er door de ‘Jan met de Pet’ crisis juist enorm op achteruit gegaan. Juist nu de Tour extra geld in de lade kan brengen wordt ons dit misgund?!”, foetert de ‘Labbekakken-kledingzaakeigenaar’, terwijl hij een slokje neemt van zijn Bitter Lemon. Op straat en sociale media is de volkswoede ook goed te merken (kuch). „Agenten die staken bij de Tour moet je per direct ontslaan”, bralt Ruben van der W.. Typisch dat deze twee ‘VVD-Mongolen’ geen woord reppen over het feit dat als de regering de lagere ambtenaren gewoon die brood nodige loonsverhoging geeft er geen acties te hoeven worden gevoerd. Zelfs het ‘ISIS-Abattoir’ betaald beter !

Onbezonnen uitbuit-actie  van het “Lieg en bedrieg Kabinet”.
Intussen borrelt en bruist het binnen de politie: intern klinkt veel kritiek op de ‘onbezonnen’ actie van de bonden, aldus wederom de Telegraf. „Dit gaat tegen ons keren, de politie is ( voor ons nooit) je beste vriend, wordt altijd Agent Rishigezegd door de Heersende Klasse van de “Straf de arme maatschappij” En tot heden geloven de meeste SBS-Tokkie’s deze onzin, zolang zij maar genoeg worden afgeleid met brood en spelen van o.a. de ook al op één haar na failliete ‘Media-Maffia Boss John de Mol’. Dat kun je met deze acties wel op je buik schrijven”, beklaagt een anoniem agent NSB-er zich in de ‘Neonazi-Telegraf’ . Veel hongerende opgefokte agenten kijken juist uit naar het mega-doping-event en willen niet geassocieerd worden met stakende collega’s (kuch).

De Bende van Vijf Top-Graaiers bij de politie levert niets in.
Over het feit dat de corrupte VVD Top- Politie commissarissen in strijd met de Balkenende norm geweigerd hebben een deel van hun criminele Mega-Graai-salaris in te leveren zeggen de anonieme Telegraf politie agenten vreemd genoeg helemaal niets. Volgens een woordvoerder van de Utrechtse burgemeester Van Zanen is er inmiddels contact tussen de bonden en de gemeente om te voorkomen dat het feest wordt overschaduwd door de acties. De Jan Peter BalkenendeBurgemeester hoopt dat veel actievoerders op gepast tijd zelfmoord plegen. Politiebonden blijven van mening dat er voor hen geen andere methode overblijft dan het publiek met acties te wijzen op het feit dat de lagere onderbetaalde ambeteren al jaren worden uitgebuit door het Kabinet net als de rest van Nederlandse Labbekakken.. „De Tour de France zou natuurlijk een groot volksfeest moeten worden, nu die van start gaat in ons land. Wat ons betreft gebeurt dat ook, maar het ligt aan de ministers Van der Steur ‘Fraudeur-Steur’ (Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie) en de PvdA Gluiperd ‘Mr. Euro Dijsselbloem’ (Financiën en Bonussen voor de Rijken) of dat volgende week ook het geval is”, zegt Ronald Pronk van de Algemene Nederlandse Politie Vakbond (ANPV).

Niet toegejuicht als de Rotterdamse politie “WeareChangeRotterdam” dwars zit.

„Natuurlijk worden mijn collega’s en ik op straat voortdurend aangeklampt door wielerliefhebbers, al dan niet onder de doping die onze actie om de Grand Départ te verstoren belachelijk vinden. Begrijp ik ook heel goed. Maar het is een laatste strohalm die we grijpen om de corrupte bewindslieden op andere gedachten te brengen. Onder de politiemedewerkers is de actiebereidheid ongekend hoog. Niet eerder heb ik meegemaakt dat een publieksonvriendelijke actie als deze zo massaal wordt toegejuicht. Vergeet niet dat we al maanden op ’normale’ wijze proberen een beter cao voor elkaar te krijgen. Maar dat daar op geen enkele wijze serieus naar geluisterd is. Wie niet luisteren wil, moet nu maar voelen…” De vakbonden denken niet dat de rechter roet in het eten kan gooien. „Dat kan hij alleen doen als de veiligheid in gevaar komt. Daar is geen sprake van. Wij verhogen die juist door de reclamekaravaan van de Tour aan een verkeerscontrole op de Erasmusbrug in Rotterdam te onderwerpen”, aldus een woordvoerder. Pikant in dit verhaal is dat als bijv. “WeareChangeRotterdam” op komt voor de mensen, die van uitzichtloosheid zelfmoord willen gaan plegen de Rotterdamse politie wel altijd aanwezig is om de boel te verstoren en te intimideren.