( van onze Neo Koloniale VVD redactie)

Helma NepperuAMSTERDAM-NOIR- Terwijl vandaag de ‘Griekse Jan met de Pet’ vecht om volgende week nog een maaltijd per dag te krijgen maakt  Helma Nepperu aka ‘Toean Besar Tonic’ zich druk of er wel een bitter lemon in de Tweede Kamer te krijgen is. Wie is hier nu Maf of Crimineel? Of beide?  VVD ‘Toean Besar Tonic (=Grote meneer Tonic’)heeft heimwee naar goede oude bloederige Koelie tijden. Kaviaar, tonic en bitter lemon zouden weer te koop moeten zijn in het gebouw van de ( corrupte en maffer) Tweede Kamer en gereserveerd door Koelies. Zij voerde aan dat zij en haar familie opgroeide op een Indische plantage en zeer goede herinneringen hebben aan kaviaar, tonic en bitter lemon en Koelies.

‘Toean Besar Tonic’ Bitter lemon smaakt op zijn best door Koelies geserveerd.
Anoucha Van Miltenburg‘Nu ‘meuten’ wij het doen met de PvdA-er en dat is toch minder’. Daarvoor heeft de VVD maandag gepleit tijdens het zogenaamde ramingdebat. VVD-Kamerlid en ‘TBS-patiënt Helma Nepperus’ deed het verzoek namens haar zus, “Lady Mongool“. Die drinkt graag tonic en bitter lemon bij haar  kaviaar, bralde ze, maar tijdens een bezoekje aan de Kamer onlangs bleek dat deze drankjes niet meer te krijgen zijn. ,,We kunnen als Kamer ook te ver doorschieten”, aldus Nepperus één van de Toean Blanda’s van de PvdA-Koelies, die totaal de realiteit is kwijt geraakt en er geen benul van heeft dat  2,5 miljoen mensen onder de armoedegrens dagelijks moeten overleven en wel wat anders aan hun hoofd hebben dan bitter lemon. 

Tijdens het ramingdebat praat de Kamer over huishoudelijke Kul-zaken met de VVD Hysterica en leugenaar Anoucha Van Miltenburg, die ook wel trek had in kaviaar met een bitter lemontje geserveerd door een PvdA-er Koelie. De ‘Toean Besar Tonic (=Grote meneer Tonic’) Nepperus kreeg gelijk steun betuiging van VVD Barones Heleen Dupuis, die het zelfde gaat eisen voor de Eerste Kamer. Ook haar vaste aanhang de ‘Grote meneer’ Ratten in pak  waren het roerend eens met de ‘Toean Besar Tonic’.