( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bonden: Politietop wordt steeds crimineler en ondermijnt reorganisatie enIvo Opstelten de democratie. 
De eisen die de politievakbonden op tafel hebben gelegd voor een nieuwe cao voor de agent met de Platte-pet, zijn niet reëel. Mijn straatagentjes ‘Blauwe-hulptroepen’ zijn niet bepaald mijn vrienden zoals de politie-commissarissen, die wel van mij  hun zakken mogen vullen. Wat denken ze wel dat plebs? Deze laag opgeleide, ordinaire lieden uit het Volk moeten gewoon het gepeupel onder de duim houden en verder niks eisen. Dat heeft minister Ivo Opstelten (Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie) vandaag aan de bonden laten weten gebrald. Deze keer bij zeer hoge uitzondering loog de bejaarde VVD Boef Ivo eens een keer niet.

 Gewone agent met de pet in de hand vangt bot bij de VVD-misdaadgroep.
Tweede Kamer vakantieDe bonden willen dat de minister uiterlijk zondag met een voorstel komt waarin hij hen tegemoetkomt. Ze eisen naast een loonsverhoging van 3,3 procent ook nog andere maatregelen, zoals een bonus in verband met de ingrijpende reorganisatie die de politieorganisatie doormaakt. Maar volgens Opstelten kosten deze andere maatregelen ook geld en ‘is dit niet reëel, mede gezien het nog broze herstel van de roof de arme scheel economie’. En dat is op zich al vreemd gezien het feit dat de PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ met het corrupte CBS in zijn kielzog van de daken schreeuwt dat de ‘Jan met de Pet’ crisis voorbij is. Bral-Opstelten wil pas een concreet loonbod doen als duidelijk is hoe de afspraken over die andere onderwerpen uitpakken en hoeveel die kosten, zo laat de minister weten.

Opstelten hoeft niet te sterven in het buitenland van Mark Rutte of Op te rotten van “Uncle Tom” Aboutaleb.
Opstelten vindt het wel nodig en zinvol het overleg te hervatten om de straatagent , die van de honger geen ontlasting heeft voor te gaan liegen. Premier Mark Rutte aka “Sterf maar” heeft vandaag gezegd er het volste vertrouwen in te hebben dat zijn partijgenoot Ivo Opstelten ook volgende week nog minister van Joe Biden Ahmed AboutalebVeiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie blijft en niet is gestorven in het buitenland. Inhoudelijk wilde Rutte niet ingaan op de nieuwe ophef die is ontstaan over de Witwas-deal die zijn  staatssecretaris Volksonderdrukker ‘Griezel Fred Teeven’ vijftien jaar geleden in zijn rol als corrupte VVD- officier van justitie sloot met een kennelijk bevriende drugshandelaar Cess Helman. Is die drugshandelaar wellicht ook een VVD-er?

Honderd vragen, honderd leugens. Opstelten :”Het is niks en het wordt niks.
‘Er zijn inmiddels meer dan honderd Kamervragen gesteld en die gaat Opstelten allemaal met leugens en gebral beantwoorden. Dat wil ik nu eerst een kans geven, maar ik heb er het volste vertrouwen in’, bralde ‘Ladyboy Rutte’. De premier vindt ook niet dat Opstelten ernstig beschadigd is geraakt, want dat bepalen wij zelf wel en niemand anders. ‘In het publieke debat kunnen er altijd feiten opduiken die noodzaken om heel precies uit te leggen hoe dingen zitten. En dat gaat hij nu doen en wij weten dat hij kan liegen als geen ander. En er wordt toch wel op ons gestemd wat wij ook voor vuiligheid uit halen en leugens spuien , ha ha ha’. De hoogbejaarde corrupte bral-minister moet als politiek verantwoordelijke uitleg geven over de Witwas-deal die Teeven destijds sloot. Opstelten deed dat al eerder maar hij wordt ervan beschuldigd dat dit niet klopte en dat is ook zo. Maar wie doet de VVD-misdaadgroep wat in “Banana-Fraude-Nederland”, zolang de PvdA-hoertjes hem door dik en dun steunt?