( van onze drs. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-(video) Editie.nl vraag zich af wat is goed en wat is het kwaad na de Liquidatie op Lucas Boom ? lucas BoomWie heeft twee gezichten?
Is het zo eenvoudig als de Westerse Mean-Scream-media ons wil doen geloven? Welke criminelen en psychopaten hebben twee gezichten. Zijn er überhaupt mensen die geen twee gezichten hebben? Taai filosofische kost en niet echt een onderwerp voor de vluchtige’ hou de massa dom en arm media’.

Geen spijt TBS-Monsters Cheney en Hayden ‘CIA-marteling’ en drone moorden.
Zijn Cheney,Hyden, Hennis en Plasterk mensen met twee gezichten? Wat denkt u zelf? Werd Plasterk niet giechelend betrapt (video) door Volksnieuws net na de MH17 slachtpartij? Was dat niet één van zijn echte gezichten? Is  het gegiechel van Plasterk   het symbolisch ‘Monster-gezicht’ van het “Lieg en en Bedrieg kabinet” in het nette pak? 

Lucas Boom lag nog op zijn rug of de Pulp-Media-Maffia bombardeerde hem gelijk voor de ‘Sensatie-Kassa’ tot “De Vertrouweling” van Willem Holleeder. Over twee gezichten gesproken! Wij hadden over die amorele lijkenpikkerij toen al een kritisch artikel gepubliceerd:“Vermoorde Lucas Boom gelijk door Pulp-Media-Maffia gebombardeerd tot vertrouweling Holleeder. “

Snakes in Suitsunmasks corporate psychos.
Mark rutte Aka Sterf maarOp het “Elite-Gangster Billboard” staan de mensen Monsters met (meer dan) twee gezichten. Deze mensen Ratten in pak zijn voor Mainstream- media stuk voor stuk eerbare fatsoenlijk mensen, omdat die o.a. nooit fysiek geweld gebruiken bij het plegen van hun misdaden en algemeen beschaafd Nederlands spreken en keurig gekleed. Deze mensen stelen en roven met het woord en de pen .Is de schade die zij de maatschappij berokkenen en het leed dat zij andere mensen aan doen dan minder dan die Volkse crimineel, die iemand een draai om zijn oren geeft of in extreme gevallen vermoord? Hoe het ook zij , de Ratten hebben in ieder geval een keurig gezicht.  In de Volksbuurten noemde men dergelijke types: moet je hem zien met zijn uitgestreken snoet, die gluiperd.  Is bijv. het runnen van een slaven- sweatshop in Bangladesh of China minder verwerpelijk dan het fysiek geweld waar de mensen in de Volks-Onderwereld zich bij conflicten van bedienen? Is het stelen met de pen van Jan met de Pet door de Ratten in pak minder ernstig?

Fog Of War Bombing.wmv. McNamara bekent na een diep Soul onderzoek een man te zijn met twee gezichten.
The Wrong Kind of Loyalty — McNamara’s Apology for Vietnam en geeft toe een man te zijn met twee gezichten.We were wrong, terribly wrong. We owe it to future generations to explain why.” — McNamara, writing in his 1995 memoir, In Retrospect, on the management of the Vietnam War. )

McNamara’s was zijn hele leven een outstanding huisvader van wettelijk gesproken onbesproken gedrag. Maar was verantwoordelijk voor meer dan honderdduizenden doden. Waaronder het merendeel onschuldigen mensen van alle leeftijden tot baby’s aan toe. Een man die zijn vele (moordende)  gezichten onder ogen kwam en daarmee wat ons betreft  een groot en moedig wijs man!

Kabinet met twee gezichten en bloed aan hun handen.
Hetgeen hiervoor gesteld m.b.t. McNamara geldt vandaag de dag één op één zij het op kleinere schaal voor alle leden van het Kabinet, die bloed aan hun handen hebben door o.a. medeplichtigheid aan de Drone aanvallen en de dagelijkse bombardementen in Irak. Hoeveel onschuldige dode kinderen en vrouwen denkt u dat er vallen bij die bombardementen ? Tja, het maakt het er niet eenvoudiger op wat goed en kwaad is. En wie twee gezichten heeft, niet dan? De Mainstream- media van de gevestigde Orde wil u laten geloven dat het kwaad alleen zit bij de Kleine Luiden onder u, die het criminele Kruimel pad zijn opgegaan.

Het Höcker Album is het meest schokkende foto album van mensen Massa-Moordenaars met twee gezichten.
Het meest schokkende duistere voorbeeld van mensen met twee gezichten is het pas ontdekte foto album van de SS Kampbewakers die naast de gasovens en hun dagelijks moorden van kinderen en baby’s hun vrije tijd doorbrengen als ‘fatsoenlijke’ mensen onder elkaar, terwijl zij de ziekelijke weeïge geur van verbrande lijken kunnen opsnuiven.

Journalisten herkenen geen Journalisten met twee gezichten.
Het ironische van dit verhaal is dat o.a. de redactie van Editie.nl dagelijks om gaan met mensen met 2 gezichten. M.n. in de journalistiek spelen veel mensen, zoals Peter R de Vries, John van der Heuvel , Paul Vlugts, Jan Meeus ook een dubbelspel met twee of zelf veel meer gezichten met moord en Verraad.