( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Terwijl de meute ‘Labbekakken’ zich opmakent voor de ‘Tour der Doping’ zijn de Elite-Willem KlaasBilderberg-Gangsters   inmiddels al weer druk bezig hun van hun laatste centen te beroven. De kinderhand is gauw gevuld met brood en  spellen. Pikant in dit verband is dat King Willem heeft afgezegd om bij deze Tour aanwezig te zijn. Hij gaat ‘rennen’ met zijn Volkse ‘Bruisma-Mabel-misdaadgroep’. Queen Elizabeth is de hoogste Royal in rang bij de ‘Bilderberg- crime groupe’. Zij staat boven de Dutch Queen Beatrix-Shell. Dat heeft in het verleden wel eens tot een Royal-Catfight geleid in de wandelgangen waarbij zelfs een keer ‘Prins-Pooier Bernard‘tussen beide moest komen.

Ophef over EU-Propaganda van de bijna 100 jaar oude koningin Elizabeth. ( officieel nog niet dement)

Een toespraak die de Britse koningin Elizabeth – volgens de Complot mensen een Bilderberg-kloon- heeft gehouden tijdens een  gratis 16 gangen staatsbanket in Duitsland, heeft in Londen tot ophef geleid, maar niet in “Banana-Fraude-Nederland”. Buckingham Palace zag zich daardoor donderdag genoodzaakt te liegen middels het ontkennen dat de koningin lobbyt tegen een Brits vertrek uit de Europese Unie.

David Cameron his Yarl’s Wood immigrant detention center is more a prison from Hell.
„We weten dat we hard moeten werken om de verworvenheden van de elite in de naoorlogse wereld te behouden. We weten dat verdeeldheid en de extreme ongelijkheid in Europa gevaarlijk is en dat we moeten werken om ons daartegen te wapenen, zowel in het westen als het oosten van ons continent”, bralde de Billionair-koningin pedo-dukewoensdag tijdens het gratis staatsbanket ( kosten 150 duizend euro). Daarbij waren ook de criminele Britse premier David Cameron en de Duitse bondskanselier Angela Merkel aanwezig. Hun loopjongen Dijsselbloem zat zoals gewoonlijk bij dit soort feestelijk aangelegenheden in de bezemkast. En nee, hij zit zichzelf daar niet te bevredigen zoals de Complot mensen beweren. De Bilderberg-uitspraken liggen extra gevoelig, omdat Cameron tijdens de top van de Europese Graai-Unie donderdag juist gaat pleiten voor nieuwe lidmaatschapsvoorwaarden, vooruitlopend op een referendum over het eventuele vertrek van Groot-Brittannië uit de Unie. „Zoals altijd staat de koningin boven de politiek en de Wet en is ze politiek neutraal over de EU”, verklaarde een keihard liegende woordvoerder. De toespraak van de koningin is opgesteld in nauw overleg met haar  premier Hofnar en het ministerie van Corrupte Buitenlandse Zaken. Over haar Pedo zoon Andrew en zijn  rapist-kliek weigerde ‘Queen-Bilderberg’ ieder commentaar en raden de mensen aan vooral naar de Tour de Doping te gaan zitten staren.