Jeroen Dijsselbloem(video) Fransje Timmermans huilde bij het horen van zoveel goede nieuws dat zijn arbeiders uit  in de crisis zijn. De VVD-misdaadgroep lacht in zijn vuistje en halen de bloed-buit dagelijks binnen. De Wereld Graait Door met ‘VVD-Gier Blok’.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIRFransje Timmermans huilend:We zijn een ongelofelijk goed land met al die huisuitzetingen en agenten in geldnood.
Het aantal eerlijke gewone mensen dat de rekeningen niet op tijd kan betalen, blijft toenemen. De afgelopen zes maanden registreerden het Bureau Krediet Registratie (BKR) 19.000 consumenten met betalingsproblemen en dat is knap, want volgens  de PvdA ‘Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ is de ‘Jan met de Pet crisis’ voorbij. Dijsselbloem: “ik heb nu nog slechts één doel in mijn duistere corrupte leven en dat is om zo snel als mogelijk een EU-Graai baan te machtigen .De PvdA-idioten die ooit op mij hebben gestemd en de rest van het Nederlandse ‘Klootjesvolk’ kan van mij aan het Gas.”

Bonden: Politietop wordt steeds crimineler en ondermijnt reorganisatie en de (schijn) democratie.
Sinds het uitbreken van de ‘Jan met de Pet’  ‘Roof de arme scheel crisis’ in 2008 groeit het aantal gewone Nederlanders arbeiders met betalingsproblemen ieder half jaar gemiddeld met 3 procent. Inmiddels zijn er bijna 760.000 Nederlanders met een betalingsachterstand op een lening. BKR noemt de trend ”een zorgelijke  onmenselijke ontwikkeling”. De meeste ‘Jan met de Pet consumenten’ komen in de schulden na een echtscheiding of doordat ze geen werk hebben of zwaar worden onderbetaald, zoals de 600 agenten op de straat met dank aan het “Lieg en bedreig Kabinet”. Het is genat om een aantal van die agenten te kunnen observeren als zij zich als een dief in de nacht melden bij de voedselbank. ( men kan ze herkennen aan hun Bata-schoenen en Zeeman kleren). Een aantal van die kaalgeplukte en misbruikte agenten draaien volledig door, maar dat wordt angstvallig uit de Main-Scream-Media gehouden.

Te veel betaalde politiechefs leveren niets in en zijn zware criminele volgens het Natuurrecht.
Kenmerkend voor de criminele heers en verdeel politiek is wel het schrijnde feit dat de agent met de platte pet aan de G-honger ligt, terwijl hun corrupte (pedo) bazen op een schaamteloze manier hun zakken lopen te vullen als dienaren van de heersende(pedo) klasse.

Beierse incest-familiepolitiek lijkt veel op die van Banana-Fraude-Nederland.
Hans spekman twiitter frans

De ‘Showbiz arbeider Hans Spekman’ laat weten bijzonder trots te zijn op zijn gluiperd Dijsselbloem, maar boven al op de fantastsiche huil-act van Fransje Timmermans. Spekman:” als er weer eens ellende is voor ons Hersendoden SBS-stemvee de (werkloze en kaalgeplukte) arbeiders gooien wij onze Fransje erbij om te huilen en dan stijgen we gelijk weer in de opinie peilingen. Kan het nog mooier?” Het BKR registreert wurg- leningen die afgesloten worden bij misdaadbanken en andere criminele kredietverstrekkers. Afhankelijk van het soort krediet wordt gesproken van een achterstand als er 2 tot 4 maanden niet betaald is en de cliënt zelfmoord heeft gepleegd.