( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Terwijl de VVD valse nicht Rutte als betaalde ‘PGB-verzorger’ van ex ‘Queen Beatrix-Shell’ zich aan het vol vretenArd van der Steur en zuipen was op het ‘Bilderberg crime groupe festivalhielden zijn politie’NSB-Weerkorpsen een ware terreur onder niet kapitaal krachtige ouders van zieke arbeiders kinderen. De VVD Minister Boef van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’ zat te genieten op zijn zwaar gesubsidieerde Kasteel met wat schandknapen van deze ‘Parkeerboetes-Terreur’ tegen ‘Jan met de Pet’ en zijn zieke kinderen.

VVD Minister ‘Fraudeur-Steur’ wil laatste autootje van ‘Jan met de Pet’ afpakken. 

Tja, beste mensen, verschil moet er wezen is nou eenmaal het VVD-motto in “Banana-Fraude-Nederland”. Zo’n tien tot vijftien ouders van ernstig zieke kinderen die zaterdag een evenement in Dordrecht bezochten, hebben flinke parkeerboetes gekregenDat meldt RTL Nieuws. De kinderen gingen naar PK’s voor Kids, waarbij ernstig zieke kinderen mogen meerijden in exclusieve sportauto’s. Nee, niet die ‘Pooiers Bolide’ van King Willem. De King heeft het te druk met gratis Buitenlandse VIP reizen om zijn ‘Queen Exotica Maxima’ in het gareel te houden. De King is trouwens vrijgesteld van alle Boetes en andere strafbare feiten en dat heet onschendbaarheid.  Er was parkeergelegenheid bij het stadion van FC Dordrecht, maar voor kinderen die slecht ter been zijn, bleek dat te ver. Daarom parkeerden enkele ouders even in de berm van een doodlopende weggetje richting het stadion. IJverige Geestelijk gestoorde toezichthouders deelden vervolgens boetes uit van 127 euro en zongen daarbij Oranje boven en’ ik hou van Holland‘.

“Het gaat om hoogstens een kwartiertje,” aldus iemand van de organisatie tegen RTL Nieuws. “Ik ben meteen naar ze toe gegaan en heb uitgelegd dat we een evenement organiseren voor ernstig zieke kinderen, maar er was weinig sprake van inlevingsvermogen bij die NSB-ers.” De organisatie wil proberen te regelen dat de boetes ongeldig worden verklaard. “En anders kijken we of wij ze kunnen betalen.” Een  zwaar aan de (legale) drugs verslaafde teamleider van Toezicht Weerkorps Dordrecht bralde dat er wordt uitgezocht wat er precies is gebeurd en dat het intern besproken wordt. Daarna zullen zij advies vragen aan het ‘Parkeerboetes Monster- Rechter Rinus O.’ of zij de ouders , dan wel de zieke kinderen moeten gaan gijzelen De kinderen hebben volgens de organisatie weinig last gehad van de Terreur  “Het was echt een feest op de Terreur van de parkeer boetes na.”