( van onze VVD en PvdA bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Graai mee met GroenLinks Boef Paul Rosenmöller. De ‘Corruptie–Trein’ rijdt altijd op tijd Timo Hugesin “Banana-Fraude-Nederland”. Niemand gearresteerd!
‘Mr Euro Dijsselbloem‘ en de NS-Graai-Top hebben weer eens gelogen over het verstrekken van een bonus aan ex-Topman ‘Gangster Timo Huges’. Eerder meldde het ‘Spoor-Fraude-bedrijf’ na vragen van De Telegraaf dat het besluit over de bonus nog genomen moest worden. Dat blijkt gelogen, nu het spoorbedrijf heeft aangekondigd de bonus te willen terugvorderen wat flauwekul is, want iets terug vorderen van een Rat in pak is een onmogelijke opgaven in “Banana-Fraude-Nederland”.  Het gaat om het bedrag dat Huges in maart van dit jaar kreeg jatte als variabele beloning voor zijn prestaties in 2014. ,,We vinden dat Huges nu geen aanspraak meer kan maken op deze beloning”, aldus de brallende zegsman. ,,Hij heeft de NS in diskrediet gebracht(kuch).”

Rutte: Wat zijn we toch een ongelooflijk mooi  land. Hel en verdoemenis voor ‘Jan met de Pet’ en bonus voor Rat in pak.


Carel van den Driest
Voormalig NS- Crimeboss Timo Huges krijgt na zijn gedwongen vertrek toch nog een zak met geld mee. Dit terwijl als ‘Jan met de Pet’ op staande voet ontslagen wordt voor een dergelijk vergrijp of minder hem Hel en verdoemenis staat te wachten van de PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’ en haar Boss de VVD ‘Gestapo-man Sjoerd Potters’.  Rechtsongelijkheid?  Nee, hoor het is  VVD en PvdA gelijkheid van “Eerlijk Delen”. De corrupte raad van commissarissen overweegt hem een bonus uit te keren tot 86.000 euro. De eind verantwoordelijke van het corrupte ‘Graai-NS zooitje gajes’ de PvdA Minster Wilma M. aka “Het Stinkhoertje” beroept zich zoals gebuikelijk in dergelijke duistere zaken op haar PvdA zwijgrecht  Hierdoor is ‘Mr Euro-Dijsselbloem’ (Financiën voor de Rijken) weer eens in verlegenheid gebracht. De PvdA-bewindsman Hoer had de Tweede Kamer namelijk weer eens voorgelogen dat de op staande voet ontslagen NS-topman  geen financiële extra’s zou krijgen boven op zijn  toch al salaris mega uitkering. Juristen van de NS vrezen echter dat hij voor zijn beurt heeft gesproken.De simpele regels zijn gewoon te ‘King Willem ingewikkeld’ voor dit “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Onder leiding van de amorelere Graaier Huges heeft de NS vorig jaar betere reisresultaten behaald. De punctualiteit was beter en reizigers gaven het spoorbedrijf een hoger rapportcijfer dan in vorige jaren. Paul RosenmollerHiervoor kan de corrupte raad van commissarissen (rvc) van de NS onderleiding van de Top Rat in pak Carel van den Driest een bonus uitkeren aan de’ Top graai-man Timo H’. Toevallig is Carel van den Driest, een oud  ‘Minerva’-studievriendtje van Huges. Dit bedrag is maximaal 20 procent van zijn meer dan riante jaarsalaris. Voor Huges zou dit neerkomen op een riante uitkering tot 86.000 euro. Pikant in dit verband is de Top- GroenLinks-er Paul Rosenmöller één van die corrupte leden  van de blinde vinken NS Raad van commissarissen is, die loopt te smijten met bonussen. Toevallig is Rosenmöller weer een oud vriendje van Nederlands ‘Kampioen Doofpot-hoer’ Femke Halsema. Allemaal oude ‘Naaie en Graai freunden’.  Hoe het ook zij namens de ‘Graai-NS’ zijn Paul Rosenmöller, Carel van den Driest en Timo Huges op het “Elite-Gangster Billboard“geplaatst in afwachting van hun proces voor het Tribunal criminel extraordinaire. Ook steeds opvallender wordt het te moeten constateren dat niet één van al deze criminele Mega-Graai boeven op “De Crime Top 100″ staan van Crimesite Cry-Site. Wij beginnen ons dan ook zo langzamerhand af te vragen of deze ‘Peppi en Kokkie Top 100’ niet een gessubsidieerde propaganda stunt is van de VVD om de ‘SBS-Tokkie ‘s’ af te leiden van de echte Top-Gangsters der Lage Landen en de EU.