Liegende Bussemaker: Niks mis met subsidie ‘Jonkheer Fraudeur- Steur.’

( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-MOIR- Hoe diep kan de PvdA in zijn arbeiders verraad nog zinken? Kennelijk Jet Bussemakertoch nog steeds dieper bewijst een liegende Bussemaker voor Jonkheer  ‘Bonk-heer Fraudeur-Steur’. De graai-subsidie voor de restauratie van het kasteeltje waarin de nieuwe VVD-minister van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie woont, is terecht toegekend. Dat loog het VVD-Hoertje minister Jet Bussemaker (Onderwijs voor de Elite, Cultuur voor Kasteelheren en ‘Nazi-Wetenschap’) maandag. Jetta Bussemaker is een PvdA-draaikont met woorden, die wel de subsidie afpakt van arbeiders kinderen die willen gaan studeren en ‘VVD-graai -subsidies’ goed bralt.

Jetta Bussemaker kent geen schaamte in haar diensten voor de VVD-misdaadgroep.
De schaamteloze en gewetenloze Bussemaker reageerde op vragen van de Groep Bontes/Van Ard van der SteurKlaveren over het riante onderkomen  van minister Ard van der Steur van de Justitie “The Pussycats “. De Kamerleden vroegen zich af hoe het kan dat bijna een half miljoen euro subsidie is verstrekt om dit ‘VVD-Gay Kasteel’  in Warmond op te knappen, terwijl miljoenen mensen onder de armoedegrens moet zien te overleven. Volgens Bontes/Van Klaveren kan deze subsidie alleen worden toegekend als een complex niet wordt bewoond, maar in dit geval zitten er diverse luxe appartementen in. Volgens de minister is deze subsidie inderdaad niet voor woonhuizen. Maar bewoonde VVD kastelen, buitenplaatsen en landhuizen vallen niet onder het begrip woonhuis, aldus de brallende Bussemaker. Ook al worden ze wel bewoond en dat weigerde zij uit te leggen. Zij geeft aan dat de graai-subsidie volgens de destijds geldende roof en plunder de Staatskas door de VVD-bende regels is verstrekt. De voorwaarde dat het subsidiebedrag niet meer dan 3 procent van de renovatiekosten mag zijn, bestond nog niet(kuch).

Minister  Jonkheer ‘Bonk-heer Van der Steur’ met afwisselende schandknapen woont al jarenlang in één van de zeven appartementen uit in het fraai gelegen kasteel aan de rand van Warmond, dat in 2006 een restauratiesubsidie van 437.362 euro opstreek over de rug van de werkloze arbeiders, die al dan niet homeless zijn. De overige graaiers die ook in het Kastheel wonen parasiteren klagen al jaren steen en been over het lawaai en gekerm dat nachtenlang uit dat hok van Steur Ed Nijpels GGDWkomt. Zo worden regelmatig Ed Nijpels ,Onno Hoes en Joris Demmink in het Kasteel gesignaleerd op weg naar het Luxe pees-Hok van Ard van der Steur’. Kwade anonieme bronnen beweren zelfs tegen over ons dat ook Mark Rutte er in het verleden in en uit schoot. Men kan veel zeggen over de VVD-misdaadgroep, maar dit half miljoentje euro’s gejatte subsidie wordt tot de laatste cent frivool en avontuurlijk (mis) gebruikt door de VVD ‘Gay- Guy-Gents’, niet dan?  Het is natuurlijk ook erg handig bij dit soort van (illegale)  ‘Schandknapen-party’s dat de gastheer de baas van Justitie is. Wie van de te jonge schandknapen wil aangifte doen als hij pijn in zijn reet heeft bij Justitie Ard van der Steur?

Jetta Bussemaker als echte arbeiders verraders vindt het allemaal prima in orde en roept en passant alle arbeiders en werklozen op haar en haar partij te stemmen , zodat haar Jonkheer  ‘Bonk-heer Fraudeur-Steur’ vermogens aan subsidie kan graaien en in alle rust met zijn VVD gabbers in crime er op los kunnen naaien.

15 reacties op “Liegende Bussemaker: Niks mis met subsidie ‘Jonkheer Fraudeur- Steur.’

 1. Pingback: BOINNK!!! | Nieuwsfeiten die onze samenleving zo kenmerken, verzameld door Arie Goedhart

 2. Ayaan Hirsi Ali welverdiende waardering van Veterans Today

  Als Universiteiten binnen het rende(m)ent denken zouden worden afgerekend op het afleveren van gezond verstand zou het overgrote deel per direct worden gesloten.

  Een kleine selectie van de “Cum Laude Gepromoveerde Vrucht van zijn WerKen”
  The War Party-Panorama The Neocons Con Plot Of All Complots

  When an intellectual and a scholar has sunk that low, then facts and logic cannot bring him back to sanity.

  What we are seeing here is that when intellectuals leave serious academic work behind, they fall right into the able hands of the Dreadful Few, who end up molding people into their own making. It is the same thing with Niall Ferguson’s second wife, Ayaan Hirsi Ali, who ended up saying that Netanyahu should receive a Nobel Peace Prize for waging war in Gaza! “I really think he should get the Nobel Peace Prize,” the public intellectual said. “In a fair world he would get it.

  What has Ali been smoking? She certainly needs to clear her head. In a fair world, Netanyahu would either be behind bars for the rest of his natural life or be hanged.
  Read more: http://www.veteranstoday.com/2015/03/23/al-qaeda-and-other-terrorist-groups-made-in-u-s-a-and-israel/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s