( Van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Lady Waterhoofd-Burgemeester Annemarie Jorritsma’: ‘Wie op de VVD stemt Schermafbeelding 2016-06-28 om 11.54.29krijgt er gratis een mongool PvdA-er  bij’ van ons knappe, eerlijke VVD-ers, die extreem goed zijn in declaratie-fraude en minderbedeelde en zwakkere onder ons te beledigen en uit te buiten. Grote VVD Mongolen LOL.
De Almeerse VVD Graai-Burgemeester Annemarie Jorritsma aka ” de Waterdief” heeft woensdag tijdens het VNG-congres voor ophef gezorgd door medewerkers van haar favoriete restaurant Tante Truus te omschrijven als mongool. “Je krijgt er gratis een mongool PvdA-er bij als men op de VVD stemt”, bralde  Jorritsma met haar extreem grote incest Waterhoofd.  Nou, is Jorisma zelf ook niet bepaald moeders mooiste, maar daar is zij niet de enige in van de VVD Misdaadbende. Zo zijn Hans van Baalen en Arthur Doctors Van Leewuen in het buitenland veelvuldig op straat staande gehouden, omdat men dacht dat zij ‘Mongolen’ waren die hun begeleiders kwijt waren. Daarnaast heeft de echtgenoot  van deze echte Mongool in de slechtste zin des woord nog enige bekendheid beruchtheid verkregen in de miljarden Bouw-Fraude affaire, waar hij ook heftig had lopen graaien en frauderen, maar door de connecties met de VVD-misdaadgroep uiteraard geen dag in de cel hoefde door te berengen en al zijn gestolen miljoenen mocht houden.

Dat Annemarie Jorritsma, minister van Economische Zaken, op een zeker moment in verband met bouwfraude zou worden gebracht, lag in de lijn der verwachtingen. Haar Graai en Naai echtgenoot Gerlof Jorritsma is aannemer en mede-eigenaar van een misdaad-bouwbedrijf in Bolsward, Jorritsma Holding BV. Die Jorritsma is misschien wel aartslelijk, maar als het op graaien aankomt is zij niet dom. Tijdens de bouwfraude epidemie  van de Ratten in pak was zij de VVD-minister van VROM (en later van EZ, waar ze alles privatiseerde waar ze d’r liberale corrupte vingers op kon leggen). ( Bron : Zemlba)  Weten die Mongolen PvdA-ers veel, of toch wel? Sommige medische deskundige twijfelen zelfs al jaren of Jorritsma een man of vrouw is. De Complot-Brothers van ons daar en tegen zijn er heilig van overtuigd dat Jorritsma ,Van Baalen en van Leeuwen Aliens zijn, die de aarde hebben veroverd met uitbuiting, dood en verderf onder de Mongolen massa.

Mongolen Koosnaampje voor het gewone Volk. Mark Rutte “Sterf maar arme sloebers”.
Hans van BaalenTer gelegenheid van haar Graa-afscheid van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten werd een filmpje over het restaurant vertoond, waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Als reactie op de video bralde Jorritsma als Ras VVD-boef  schaamteloos en minachtend dat het eten er goed was en voegde daar fijntjes aan toe: “En je krijgt er gratis een mongool PvdA-er bij.” Misschien bedoelde zij zich zelf en haar partijgenoten de Dutch ‘Monsanto genetic manipulated Chlorine -Chicken Hans van Baalen’  en de ex AIVD Boss de corpulente Arthur Docters van Leeuwen. Verschillende aanwezige bestuurders reageerden Arthur Docters van Leeuwenverbijsterd. Een woordvoerder van de gemeente Almere laat weten dat Jorritsma geschrokken is van de reacties, want zo denkt zij nou eenmaal over de mede mensen. De burgemeester zou juist ‘dol’ zijn op de medewerkers van het Almeerse restaurant en ‘mongool’ slechts als ‘koosnaampje’ hebben bedoeld. Hoe verzint men deze ‘Mongolen-leugens’? Hebben die corrupte ambtenaren dan helemaal geen schaamte meer? De woordvoerder loog tegenover Omroep Flevoland van een ‘slip of the tongue’. Wij vragen ons wederom af waarom Jorritsma en haar echtgenoot niet op de Crime Top 100 staat van Crimesite Cry-site? Zijn ze bij Crimiste soms ook VVD-Mongolen ?