‘Lady Waterhoofd Burgemeester Jorritsma’: “Stem VVD en Je krijgt er gratis een ‘PvdA-mongool’ bij.”

( Van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Lady Waterhoofd-Burgemeester Annemarie Jorritsma’: ‘Wie op de VVD stemt Schermafbeelding 2016-06-28 om 11.54.29krijgt er gratis een mongool PvdA-er  bij’ van ons knappe, eerlijke VVD-ers, die extreem goed zijn in declaratie-fraude en minderbedeelde en zwakkere onder ons te beledigen en uit te buiten. Grote VVD Mongolen LOL.
De Almeerse VVD Graai-Burgemeester Annemarie Jorritsma aka ” de Waterdief” heeft woensdag tijdens het VNG-congres voor ophef gezorgd door medewerkers van haar favoriete restaurant Tante Truus te omschrijven als mongool. “Je krijgt er gratis een mongool PvdA-er bij als men op de VVD stemt”, bralde  Jorritsma met haar extreem grote incest Waterhoofd.  Nou, is Jorisma zelf ook niet bepaald moeders mooiste, maar daar is zij niet de enige in van de VVD Misdaadbende. Zo zijn Hans van Baalen en Arthur Doctors Van Leewuen in het buitenland veelvuldig op straat staande gehouden, omdat men dacht dat zij ‘Mongolen’ waren die hun begeleiders kwijt waren. Daarnaast heeft de echtgenoot  van deze echte Mongool in de slechtste zin des woord nog enige bekendheid beruchtheid verkregen in de miljarden Bouw-Fraude affaire, waar hij ook heftig had lopen graaien en frauderen, maar door de connecties met de VVD-misdaadgroep uiteraard geen dag in de cel hoefde door te berengen en al zijn gestolen miljoenen mocht houden.

Dat Annemarie Jorritsma, minister van Economische Zaken, op een zeker moment in verband met bouwfraude zou worden gebracht, lag in de lijn der verwachtingen. Haar Graai en Naai echtgenoot Gerlof Jorritsma is aannemer en mede-eigenaar van een misdaad-bouwbedrijf in Bolsward, Jorritsma Holding BV. Die Jorritsma is misschien wel aartslelijk, maar als het op graaien aankomt is zij niet dom. Tijdens de bouwfraude epidemie  van de Ratten in pak was zij de VVD-minister van VROM (en later van EZ, waar ze alles privatiseerde waar ze d’r liberale corrupte vingers op kon leggen). ( Bron : Zemlba)  Weten die Mongolen PvdA-ers veel, of toch wel? Sommige medische deskundige twijfelen zelfs al jaren of Jorritsma een man of vrouw is. De Complot-Brothers van ons daar en tegen zijn er heilig van overtuigd dat Jorritsma ,Van Baalen en van Leeuwen Aliens zijn, die de aarde hebben veroverd met uitbuiting, dood en verderf onder de Mongolen massa.

Mongolen Koosnaampje voor het gewone Volk. Mark Rutte “Sterf maar arme sloebers”.
Hans van BaalenTer gelegenheid van haar Graa-afscheid van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten werd een filmpje over het restaurant vertoond, waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Als reactie op de video bralde Jorritsma als Ras VVD-boef  schaamteloos en minachtend dat het eten er goed was en voegde daar fijntjes aan toe: “En je krijgt er gratis een mongool PvdA-er bij.” Misschien bedoelde zij zich zelf en haar partijgenoten de Dutch ‘Monsanto genetic manipulated Chlorine -Chicken Hans van Baalen’  en de ex AIVD Boss de corpulente Arthur Docters van Leeuwen. Verschillende aanwezige bestuurders reageerden Arthur Docters van Leeuwenverbijsterd. Een woordvoerder van de gemeente Almere laat weten dat Jorritsma geschrokken is van de reacties, want zo denkt zij nou eenmaal over de mede mensen. De burgemeester zou juist ‘dol’ zijn op de medewerkers van het Almeerse restaurant en ‘mongool’ slechts als ‘koosnaampje’ hebben bedoeld. Hoe verzint men deze ‘Mongolen-leugens’? Hebben die corrupte ambtenaren dan helemaal geen schaamte meer? De woordvoerder loog tegenover Omroep Flevoland van een ‘slip of the tongue’. Wij vragen ons wederom af waarom Jorritsma en haar echtgenoot niet op de Crime Top 100 staat van Crimesite Cry-site? Zijn ze bij Crimiste soms ook VVD-Mongolen ?

19 reacties op “‘Lady Waterhoofd Burgemeester Jorritsma’: “Stem VVD en Je krijgt er gratis een ‘PvdA-mongool’ bij.”

 1. De pgb troubble waterhoofden moeten die mee gaan beslissn over het nieuwe belasting stelsel?
  Laat hun er dit snel doorheen harken,,, dat wordt lachen,,.
  Tis totale incompentie gedreven door scoringslust van spitsen zonder enig gevoel waar het doel zich nu eigenlijk is.
  Vanhetzelfde pluimage bevind zich in de regering,, sterker nog die lijden deze.

 2. LS…

  Jaja ! Ik weet het… Het is onbehoorlijk, infame en ongepast. Maar toch. In de tijd dat Jorritsma nog de boel liep te belazeren in Den Haag werden de Nieuwjaars borrels op het land goed Clingendael gehouden ver uit het zicht van het gemene volk. Nu wil het geval dat ik graag in het park Clingendael mijn rondjes liep en ook zo op de bewuste namiddag. Het was al bijna donker toen ik Annemarie straalbezopen het schelpenpad af zag lopen. Vlak voor de dienstwagen met chauffeur ging ze door haar hakken en lag ze wijdbeens op het pad. De volle boodschappentas die zij meezeulde met rinkelende flessen ging daarbij ook over het pad. Het inzicht dat ik ongevraagd kreeg van wat Annemarie als ondergoed droeg om haar voze onderlijf bij elkaar te houden was verbluffend. Het aanzicht van een soort vleeskleurige door de ANWB goedgekeurde tent met stalen baleinen tartte mijn netvlies. Ik zeg u voorwaar geen opwekkend beeld. De flessen had ik zo mee kunnen nemen toen de chauffeur het hevig sputteren bakbeest de wagen in zeulde. Maar ja ! Zo diep gezonken was ik nog niet om te jatten van een stelende minister. Van die tent droom ik nog wel eens als ik zwaar getafeld heb…

 3. Geef de FiFa aan deze regering.
  Wat zullen zij wentelen in hun geliefde cultuur van leugenachtige wanorde van gevulde enveloppen met cash.
  Of enveloppen zoals ten tijde van Rutte en Verdonk waar de keuze (van zalm en consrten) mark een stijve gaven waar heel de bestuurlijke homo wereld van droomt en nederland totaal werd ondergescheten.

 4. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

  • Ik vraag me af wat ze überhaupt kwam doen in Den Haag sedert 1986.
   Dit soort bestuurders kun je vinden bij de Wet van Parkinson over mismanagement.
   Jorritsma valt dan in de categorie “per ongeluk in het bestuur gekomen, doordat anderen hebben zitten slapen of omdat er nog 1 stoel over was”.

 5. ,,Het is vooral een belangrijk signaal dat het de FBI menens is. Vergis je niet, dit wordt een verhaal dat zeker anderhalf jaar zal beslaan – en we zitten pas in de eerste dagen. Er zal nog veel meer rotzooi naar boven komen. De FIFA is een georganiseerde misdaadbende. Het is tuig. Uitschot.

  • Het hele FBI verhaal is onzin, het gaat ze helemaal niet om corruptie, daar zijn er genoeg van te vinden. Je zult zien dat het hele WK 2018 in Rusland getorpedeerd gaat worden, daar gaat het allemaal om, Get Russia. Het trieste vind ik dat Europa dit allemaal over zijn kant laat gaan, deze amerikaanse acties in Europa.

   • Ja, ik ben het met u eens dat het een poging is om Rusland te beschadigen.
    Maar ik acht op dit moment Rusland veel machtiger dan de FBI en de USA, het WK 2018 in Rusland gaat op wat voor een manier dan ook gewoon door, ondanks de anti-Rusland akties. Niet dat Poetin een good guy zou zijn.
    Binnen de globale elite is een machtstrijd gaande, die ondergronds en ver bovengronds wordt gevoerd. Zoiets als Bilderberg contra een andere onbekende macht, die verbonden is met het Rusland van Poetin.
    Dit Fifa-gedonder is hooguit wat je er van aan de oppervlakte ziet terugkomen.
    Er zullen meer van dit soort moddergevechten komen.

 6. Een soort bestuursrobot die afzichtelijke Truus. Het blanke ras loopt op zijn eind.
  In bijzonder het eenzijdig intellectueel uitgedijde gedeelte daarvan .
  Een soort gezwel werking. Niet voor niets die vreemdelingen import.
  Lekker mengen en redden wat er te redden valt.
  En maar lullen, lekker besluitvaardig doen verplichten verordonneren
  en volharden in regelgevende kleindenkigheid.
  Volkomen vervreemd van hun natuurlijke oorsprong parasiterend in een
  zelfbedacht artificieel failliet bestuurlijk monarchietje.
  Ze past mooi in het rijtje van andere vrouwelijke Volks Verlakkers Debielen,
  Haya van Someren-Downer en Annelien Kappeyne van de Coppello .
  Daar hoor je nooit meer wat van en kent ook niemand meer.

 7. Pingback: ‘Lady Waterhoofd Burgemeester Jorritsma': “Stem VVD en Je krijgt er gratis een ‘PvdA-mongool’ bij.” – CrimiKiosk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s